Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοκ στο ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις: Αντί να κερδίζει από το ΣΥΡΙΖΑ χάνει έδαφος και σε 3η μέτρηση

Αίσθηση προκαλεί η παρατήρηση ότι μετά τις αντίστοιχες έρευνες της Marc και της Pulse, ήρθε και η χθεσινή δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΙ (Δείτε Εδώ) για να αναδείξει το απόλυτο παράδοξο…σε μια περίοδο έντονης δυσαρέσκεις για την κυβέρνηση που έφερε και 4ο μνημόνιο ο ΣΥΡΙΖΑ να ανεβαίνει έστω και λίγο, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε καθοδική πορεία πληρώνοντας την ανεπάρκεια της ηγεσίας του και όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί  τον τελευταίο καιρό (Δείτε εδώ) και (ΕΔΩ)


Σύμφωνα με την έρευνα, το ΠΑΣΟΚ έχασε μια ολόκληρη μονάδα και πλέον βρίσκεται στο 5,5%, αρκετά μακριά κι από το εκλογικό ποσοστό του Σεπτεμβρίου του 2015 ενώ την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 1%.

Ίσως κάποια στιγμή καταλάβουν στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να φύγουν από την εποχή των πολιτικών δεινοσαύρων και από τους πολιτικούς κληρονόμους να πάνε σε πραγματική ανανέωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...