Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/5/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/5/2017

Κριός

Γενικά
Οι εντάσεις που προκύπτουν συνεχώς στο οικογενειακό σου περιβάλλον σε έχουν κουράσει πολύ, αγαπητέ Κριέ, και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις ανάγκες σου. Μην δίνεις όλη σου την ενέργεια στην προσπάθεια να καλύψεις ανάγκες τρίτων, γιατί οι δικές σου θα μείνουν πίσω. Βάλε προτεραιότητες πριν οδηγηθείς σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σε ευνοούν να λύσεις αισθηματικά προβλήματα που έχεις, με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποια στάσιμα θέματα που έχεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αν κι εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Ταύρος

Γενικά
Ο προσωπικός σου χρόνος διαρκώς μειώνεται, αγαπητέ Ταύρε, η υπερκόπωση σού χτυπά την πόρτα και ο κοινωνικός σου κύκλος διαμαρτύρεται έντονα. Εξήγησε αναλυτικά στα κοντινά σου άτομα την κατάσταση που βιώνεις και μην περιμένεις από τους άλλους να σε κατανοήσουν από μόνοι τους. Απόφυγε τη δημιουργία παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ χάρη και στον ερωτισμό σου, το κάνεις και περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλά. Αν και έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.


Δίδυμος

Γενικά
Το παρασκήνιο που δημιουργήθηκε γύρω από το άτομό σου ήταν η αφορμή να γίνει μία πρόταση που η αξιοποίησή της μπορεί να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να σε εμποδίσει. Οι πλανήτες στηρίζουν καθοριστικά το ζώδιό σου, αρκεί να δείξεις συνέπεια και δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα για να λύσεις τις επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.


Καρκίνος

Γενικά
Η κούραση που σε έχει καταβάλει είναι τέτοια που δεν μπορείς, αγαπητέ Καρκίνε, να την αγνοήσεις. Σχεδίασε επειγόντως ένα σύντομο ταξίδι και φρόντισε να ξεκουραστείς, για να μην υπάρξουν αργότερα χειρότερες επιπτώσεις που θα σε απομακρύνουν αναγκαστικά από το πρόγραμμά σου. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χάρη σε κάποια καλά γεγονότα στα αισθηματικά σου αλλά και στην καλή σου διάθεση, θα βελτιωθεί η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που ίσως έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό προγραμματισμό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.


Λέων

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τεράστια πίεση και αύξηση των υποχρεώσεών σου, αγαπητέ Λέων. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα καθορίσουν τον βαθμό της επιτυχίας. Οι στόχοι σου είναι σημαντικοί και μπορείς να τους πετύχεις, αν συγκεντρωθείς όσο χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τον έντονο ερωτισμό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, η μοναξιά σου θα λάβει τέλος και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσουν λίγο να ισορροπήσουν, αν κάνεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.


Παρθένος

Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου μία ευκαιρία πολύ σημαντική για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει χωρίς να συμφωνείς με όσα σου προτείνει. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αλλά ασχολήσου προσεκτικά να εξετάσεις όλα τα δεδομένα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην ασχοληθείς προς το παρόν με μελλοντικά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.


Ζυγός

Γενικά
Το ενδεχόμενο να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Ζυγέ, αρκεί να μην φοβηθείς να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον. Το ερχόμενο διάστημα θα δεχτείς αρκετές προτάσεις, κάποιες από τις οποίες θα έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ολόκληρη τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν, με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς, για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό μην κάνεις έξοδα.


Σκορπιός

Γενικά
Το ήδη τεταμένο κλίμα επιδεινώνεται προσωρινά, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και πολύ σύντομα η μπόρα θα περάσει και θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε ολοκληρωτική αλλαγή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, αρκεί να έχεις πάντα θετική διάθεση και σκέψη, ό,τι κι αν προκύπτει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η περίοδος είναι αρκετά θετική, παρ’ όλο που μερικά πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Για τα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Κάποιοι άτομο, αγαπητέ Τοξότη, που στο παρελθόν σου είχε κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση, αλλά οι συνθήκες δεν ευνόησαν την επαφή μεταξύ σας, επανέρχεται στο προσκήνιο και αυτή τη φορά οι προϋποθέσεις είναι διαφορετικές. Θα δεχτείς αρκετή βοήθεια που δεν σου προσφέρθηκε στο παρελθόν και μάλιστα από άτομα που σε έχουν αδικήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Μην εκνευριστείς με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε πράγματα αυτή την περίοδο που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να τα ισορροπήσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Αιγόκερε, σκέψεις και παράλογα όνειρα να σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα, αλλά προσπάθησε να παραμείνεις σε επαφή με την αλήθεια, όσο κι αν αυτό σου κοστίζει. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, αρκεί να μην χάσεις τη συγκέντρωσή σου σε όσα σε απασχολούν, τώρα που τα πράγματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις μερικές καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις θα τις δεις με μεγάλη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

Υδροχόος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες ξεκαθαρίζουν κάθε δυνατότητά σου για εξέλιξη και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για το ζώδιό σου, που θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν από τον έλεγχό σου, αλλά συγκεντρώσου στον τρόπο που θα λειτουργήσεις, ώστε να πετύχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

Ιχθύς

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα χρειαστείς ώριμη σκέψη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μην αφήνεσαι σε αδράνεια, αλλά βάλε τάξη στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να φροντίζεις για όσα σε απασχολούν, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές πιθανόν να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενέργεια και θα αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια ή υποθέσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μην ξεφύγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει.


Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...