Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/5/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/5/2017
Κριος

Γενικά
Μην ανησυχείς υπερβολικά, αγαπητέ Κριέ, όταν τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα παρουσιάζουν κάποια καθυστέρηση λόγω ασήμαντων εμποδίων. Ο δρόμος της ολοκλήρωσης είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχουν πλέον αναβολές. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να προχωρήσει στον απαιτούμενο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Tαύρος

Γενικά
Οι ανάγκες της καθημερινότητας διαρκώς αυξάνονται με αποτέλεσμα να χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Δείξε συνέπεια στο πρόγραμμά σου, ώστε να καταφέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα άστρα στηρίζουν την προσπάθειά σου και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν μόνο σε έξοδα.


Δίδυμος

Γενικά
Η οικογένειά σου βρίσκεται σε σύγχυση, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσιάστηκε ξαφνικά και υπάρχει ασυμφωνία ως προς την εξεύρεση λύσης. Μην βιαστείς να πάρεις θέση πριν ακούσεις όλες τις απόψεις. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ασχολήσου παράλληλα περισσότερο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεξε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


Καρκίνος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται διαφορετικά τώρα για το ζώδιό σου και σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές που ανανεώνουν τη διάθεσή σου. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες που θα δώσουν χαρά στην καθημερινότητά σου. Τα απλά μικρά πράγματα μπορούν να σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα θα πνίγεσαι στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, καθώς δεν αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρ’ όλο που θα έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.


Λέων

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα αρκετά πράγματα θα αλλάξουν στη ζωή σου και θα σου δοθεί η δυνατότητα να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Μην βιαστείς να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς, αλλά προσπάθησε να απολαύσεις με σύνεση αυτά που σου προσφέρονται. Το μέλλον επιφυλάσσει στο ζώδιό σου ακόμα μεγαλύτερες ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει όλα τα καλά της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις τις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


Παρθένος

Γενικά
Αν καταφέρεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση, είναι πολύ πιθανό σε σύντομο χρονικό διάστημα να αξιοποιήσεις τις πλανητικές δυνατότητες, σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη ευκολία για το ζώδιό σου, σε ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου και θα πετύχεις την ανανέωση που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις σε τάξη μερικά αισθηματικά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για πράγματα καινούργια, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.


Ζύγος

Γενικά
Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις την εικόνα που παρουσιάζεις σε κοινωνικό επίπεδο και οι πλανήτες προφέρουν στο ζώδιό σου αυτή τη δυνατότητα. Μην αφήσεις χώρο σε κανέναν να σε ταλαιπωρήσει, αλλά δείξε αυτοσυγκράτηση και δώσε στους άλλους με σαφήνεια και αυστηρότητα να καταλάβουν τα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα φρόντισε να συνεργαστείς και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ αυξημένος. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.


Σκορπιός

Γενικά
Και ενώ ο δρόμος της επιτυχίας φτάνει στη ολοκλήρωσή του, αγαπητέ Σκορπιέ, και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, ξαφνικά μία απρόσμενη είδηση θα αναποδογυρίσει τη βάρκα των ονείρων σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και απόφυγε να εκφράσεις την απογοήτευσή σου με τρόπο που θα καθορίσει μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


Τοξότης

Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθειά σου, αγαπητέ Τοξότη, και είναι δύσκολο να του αρνηθείς, παρ’ ότι δεν συμφωνείς με όσα θα σου προτείνει. Σκέψου με ηρεμία και εξήγησε τις διαφωνίες σου. Δεν χρειάζεται να κρατήσεις κάθετη στάση, αρκεί να γίνουν σαφείς οι λόγοι που δεν μπορείς να κάνεις όσα σου ζητούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε τώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στον αισθηματικό τομέα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει τόσο ερωτισμό που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίσει. Κάνε κουράγιο και με σταθερά βήματα θα μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις μεγάλη οικονομία.


Αιγόκερως

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα τα πράγματα θα εξελιχθούν με διαφορετικό από τον αναμενόμενο τρόπο για το ζώδιό σου, γεγονός που θα σε γεμίσει με άγχος και θα γίνει αφορμή για εντάσεις σε καθημερινό επίπεδο. Μην βιαστείς να χάσεις την αισιοδοξία σου, αλλά προσπάθησε να φερθείς με ψυχραιμία και να αφήσεις τον χρόνο να επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Σε εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές, αισθηματικά, για να βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας, που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


Υδροχόος

Γενικά
Τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν όπως τα είχες προβλέψει, αγαπητέ Υδροχόε, και θα χρειαστεί να λάβεις τα μέτρα σου προκειμένου να μην καταρρεύσουν εντελώς τα σχέδιά σου. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και μην βιαστείς να ρίξεις ευθύνες στους άλλους. Η ανασφάλεια και ο φόβος να σταθείς στα πόδια σου σε οδηγούν να στηρίζεσαι σε ακατάλληλα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό τον οποίο προκαλούν κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σου που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δώσεις άλλες αναβολές. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.


Ιχθύς

Γενικά
Μία ευχάριστη έκπληξη προβλέπεται για το ζώδιό σου. Η συνάντηση με κάποιο άτομο που είχες να δεις χρόνια, θα σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο για σένα, αρκετά σημαντική και με θετικές προεκτάσεις σε όλους τους τομείς. Μην βιαστείς να δώσεις λύσεις με απότομο τρόπο. Η οργάνωση και η συνέπεια μαζί με την εγκαρτέρηση θα προωθήσουν το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς καλύτερα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και αναζητάς νέες πηγές εσόδων για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...