Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το αιώνιο μνημόνιο του ’21

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά*

Σαν κατάρα της φυλής πλανιέται πάνω από ζωντανούς και αγέννητους εαυτούς μας το νέο Μνημόνιο του ’21 Σαν να μην πέρασε μία μέρα από το 1821 οι Έλληνες και πάλι υπογράφουν για το 2021 την αιώνια καταδίκη τους. Χωρίς υποδομές, χωρίς νέους, χωρίς ιδέες, χωρίς ψυχή μετατρέπονται για άλλη μία φορά σε αιώνιους υπηρέτες των ισχυρών και της δόλιας μας πίστης, όπως δύο αιώνες τώρα, όπως χιλιάδες χρόνια ανυπαρξίας μετά τον παγκόσμιο διαφωτισμό της αξεπέραστης Αρχαίας Ελλάδας της θαμμένης Αμφίπολης.

Πώς υποτάχθηκε η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες της απατηλής ζωής είναι γνωστό σε όλους. Όλοι το έζησαν στο πετσί τους, τιμητές και κυνηγημένοι, στην Ελλάδα του Παρακράτους. Μίας μαφίας που με τη λύρα της και με τα λύτρα της εξαγόρασε την ζωή ζωντανών και αγέννητων Ελλήνων εις το όνομα της ορθόδοξης λάγνας ζωής και της απίστευτης πατριδοκαπηλίας.


Τώρα ο Έλληνας Πρωθυπουργός και πάλι μετά από μία σειρά άλλων που προηγήθηκαν και στην απεγνωσμένη και κατανοητή προσπάθειά του να μείνει στη δοτή εξουσία του υπογράφει χαμογελώντας τη φτωχοποίησή μας, καλυμμένος πίσω από τη σιωπή των μαύρων αμνών. Κανείς δεν μιλά γιατί απλά κανείς δεν θέλει να αλλάξει την Ελλάδα. Γιατί κανείς από τους καθήμενους στις στρογγυλές καρέκλες της δημόσιας εξουσίας δεν αγαπά την Ελλάδα περισσότερο από τον εαυτό του. Μία μαύρη ελίτ με βιομήχανους χωρίς βιομηχανίες, με παππάδες χωρίς πίστη, με στρατηγούς χωρίς στρατό, με δημοσιογράφους χωρίς γραφή, με δικαστές χωρίς δικαιοσύνη και με πολιτικούς χωρίς όραμα συγκρατούν υποταγμένοι στην Αρχηγό του παρακράτους την αναγέννηση της Ελλάδας, εις το όνομα της επιβίωση και της διαιώνισης της παρασιτικής ζωής της χώρας και των ιδίων. Μαζί τους χιλιάδες τσιράκια, όσα περίπου ξερίζωσε ο Ερντογάν, που το παρακράτος τοποθέτησε επάξια στις θέσεις ελέγχου της κοινωνίας για να κρατάνε τα γκέμια της αχαλίνωτης Ελλάδας εδώ και δεκαετίες και να την υποτάξουν το ’21.


Σαν ποντιακό ανέκδοτο πραγματικά ακούγεται η είδηση…πανηγυρισμού της Γερμανίας για μία ηλιόλουστη ημέρα της που της απέδωσε το 85% της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας. Μας πήραν τα αεροδρόμια, μας πήραν τα λιμάνια, μας πήραν τις τηλεπικοινωνίες, μας πήραν τις ψυχές μας τελικά θα μας πάρουν και τον ήλιο μας. Στην Ελλάδα της απέραντης ηλιοφάνειας το μαύρο σκοτάδι της ντόπιας μαφίας των αλογομούρηδων επενδυτών καθηλώνει έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση μέχρι το ηρωϊκό ’21. Η σωτηρία 100 χρόνια μετά το 2121…

Σε έναν κόσμο που αλλάζει εμείς επιμένουμε ελληνικά, σαν γνήσιοι ραγιάδες, να αναζητάμε μάταια νέους νταβατζήδες της παγκόσμιας ιστορίας για να μας εκχωρήσουν τα δικαιώματα εκπόρνευσης των αγέννητων κορασίδων και των λαμπερών αγοριών μας. Αυνανιζόμενοι με το προσωπικό survivor μας και οραματιζόμενοι μπαμπούλες του Αιγαίου να μας σώσουν προσφέροντας ένα φύλλο συκής από τα δάση του Πειραιά, από το ελληνικό ελ Πάσο της εθνικής λαθρόβιας κοινωνίας.

*Η Λέττα Καλαμαρά είναι δημοσιογράφος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ