Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2017
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην υγεία σου, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε στον τρόπο ζωής σου είτε στη διατροφή σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας κρίσης με συγγενείς ή γείτονες και σε μια τέτοια περίπτωση το σοφότερο θα ήταν να μην το πάρεις εγωιστικά αλλά να αναζητήσεις τρόπους συνεννόησης. Επιπλέον, ίσως τεθεί ζήτημα μιας νομικής αντιπαράθεσης.
Ερωτικά
Είσαι «άσσος» στο να κάνεις την αρχή, σε αυτήν τη φάση ωστόσο μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις όπου απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί, αφού φαίνεται να περισσεύει ο εγωισμός! Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα συγγενικό σου πρόσωπο εμπλέκεται στα προσωπικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά

Με τον Κρόνο στον Τοξότη φαίνεται ότι στα οικονομικά σου ασκούνται έντονες πιέσεις σε βάρος σου, με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε, αλλά αν δεν θες να γίνει «πανικός», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύες καλό είναι να γνωστοποιήσεις τις θέσεις σου σε έναν φίλο ή μια φίλη, που μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές. Από πλευράς σου πάντως, καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Ερωτικά
Στον χώρο της εργασίας σου υπάρχει σίγουρα ερωτικό ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται τελικά για το μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην εύνοιά σου με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια Επιπλέον, αν υπάρξει οποιαδήποτε επαφή, φρόντισε να τηρήσεις τα μέτρα ασφαλείας!

ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά
Όσο κι αν ο Άρης στο ζώδιό σου θέλει να «τρέξεις» γρήγορα ένα σχέδιο που θεωρείς σημαντικό, ίσως είναι σκόπιμο να κινηθείς πιο ευέλικτα, αφού υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και δεν μπορείς να τις παρακάμψεις, χωρίς να υπολογίσεις και τις βουλές των άλλων. Επιπλέον, καλείσαι να συμβιβαστείς ή «να ποιήσεις την ανάγκη φιλοτιμία»!Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε παρακινεί για να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, καλό είναι όμως να κινηθείς με μέτρο και προνοητικότητα, αφού θα βρεις μπροστά σου ποικίλα εμπόδια.
Ερωτικά
Αν προσβλέπεις σε μια σταθερή σχέση, σε αυτήν τη φάση είναι δύσκολο να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, οπότε ακόμα και στην περίπτωση ενός προσωπικού «θριάμβου» σε μια ερωτική υπόθεση, να περιμένεις και την συνέχεια που μπορεί να είναι κάπως… αποκαρδιωτική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά
Με την Σελήνη στους Ιχθύς, η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί η άμεση ανταπόκρισή σου σε αιτήματα που πρέπει να υλοποιηθούν «εδώ και τώρα». Μπορείς, ωστόσο, να επικεντρωθείς και στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να μπλοκάρει κάποιες διαδικασίες στη δουλειά σου, να θίξει κατακτημένα δικαιώματά σου αλλά και να σου φορτώσει επιπλέον ευθύνες και αγγαρείες!
Ερωτικά
Απωθημένες επιθυμίες ή καταστάσεις που δεν ευδοκίμησαν στο παρελθόν και τώρα σου «τριβελίζουν το μυαλό», σε βάζουν σε μια διαδικασία αναζήτησης, κάτι που βέβαια είναι ανησυχητικό, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, φαίνεται πως η διάθεσή σου να προσφέρεις δεν συναντά την αναμενόμενη ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ 


Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου δώσει και μια «έμπνευση της στιγμής» που θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φρόντισε να περιορίσεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού οι αγορές σου τελούν σε καθεστώς γκίνιας!
Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Τοξότη να επηρεάζει τα προσωπικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πνεύμα ειρηνοποιού, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον ενός αδιεξόδου που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αν όμως πάρεις άμεσα κάποια απόφαση, μπορεί να κάνεις λάθος, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τηρήσεις μια στάση αναμονής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων. Κι επειδή πολλά πράγματα θα αλλάζουν καθώς θα προχωρά η μέρα, καλό είναι να μην βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε να πάρεις «ζεστά» κάποιες επιτυχίες ή αποτυχίες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχη ή προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως αναζήτησε τη «μέση οδό»

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν αμφίσημες καταστάσεις κι ίσως τελικά βρεθείς σε δίλημμα για το τι ακριβώς θα πράξεις, αφού σε κάθε περίπτωση τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα είναι μοιρασμένα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια παλινδρόμηση σε σχέση με το τι ζητάς πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου αλλά όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι βέβαιο ότι θα βρει την λύση του. Κάποιες περαιτέρω δυσκολίες βέβαια ίσως έχουν να κάνουν με την υγεία σου, γι’ αυτό φρόντισε τουλάχιστον να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλει πιο διαβαστερό/η, ενώ σε καλεί να κινηθείς μετά μεγίστης προσοχής, αφού μια απροσεξία μπορεί να σου στοιχίσει.
Ερωτικά
Ο δρόμος της αναζήτησης είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν σκηνές ζήλειας και μάλλον ακραίες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία είναι εύκολο να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου, ίσως μάλιστα σου δοθεί η αφορμή να υλοποιήσεις άμεσα μια δημιουργική σου έμπνευση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ασχολήσου περισσότερο με τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς τους. Παράλληλα, στα οικονομικά σου, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά. Επίσης, αν βρεθείς υπό πίεση, είναι προτιμότερο να περιμένεις, παρά να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι»
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης εξακολουθούν να προσελκύουν πρόσωπα που συγκεντρώνουν πολλά από αυτά που επιθυμείς, ίσως όμως αυτήν τη φορά να προκύψει μια «εμπλοκή» στην δουλειά σου, με ένα άτομο που σε ανταγωνίζεται με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου!.

ΤΟΞΟΤΗΣ 


Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, με δεδομένη όμως την παρουσία του Άρη στον τομέα των συνεργασιών σου, μάλλον πρέπει να «βάλεις νερό στο κρασί σου», επιδιώκοντας τελικά μια μίνιμουμ συμφωνία, αφού κάθε άλλη επιλογή θα «σκοντάψει» σε έντονες αντιδράσεις Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς έκτακτους μουσαφίρηδες!
Ερωτικά
Είσαι «το αντικείμενο του πόθου» και εννοείται ότι είναι μια κατάσταση που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να υπάρξουν και εκδηλώσεις αντιζηλίας που θα σε «ταράξουν», ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες απλά την ησυχία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 


Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε γνώσεις ή τεχνικές. Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να έρθεις σε επαφή και με άτομα που είτε δεν σε καταλαβαίνουν είτε… ψεύδονται! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Τοξότη, καλό είναι να προσέξεις και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αφού απ’ ό,τι φαίνεται κάποιος/α προσπαθεί να σε διαβάλλει. Επιπλέον, λάβε τα αναγκαία μέτρα σε θέματα υγείας και διατροφής

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης απελευθερώνουν τις ερωτικές σου επιθυμίες, την ίδια στιγμή όμως κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να το… χαρείς όσο θα ήθελες! Επιπλέον, καλό είναι να λάβεις όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας σε μια ενδεχόμενη επαφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Γενικά
Με τον Κρόνο στον Τοξότη, κάποιες εξελίξεις στις φιλίες σου μπορεί να σου δημιουργήσουν την διάθεση να «τελειώσεις» μια σχέση, θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα, συνεισφέροντας σε επιπλέον έξοδα, αλλά τελικά θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα πράγματα. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως δράσεις παράτυπα και το πληρώσεις!
Ερωτικά
Οι σχέσεις σου διανύουν μια φάση δημιουργικής αβεβαιότητας, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες, που θα σε εκθέσουν, αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα»!

ΙΧΘΥΕΣ 


Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, πολλές από τις πρωτοβουλίες σου μπορεί να ευοδωθούν, υπάρχει όμως κι ένα σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθείς ενώπιον περίπλοκων καταστάσεων και σε μια τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί σίγουρα να επιστρατεύσεις πολλές από τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας διαπραγμάτευσης, που κρίνει πολλά για το μέλλον σου, γι’ αυτό φρόντισε να χειριστείς την υπόθεσή σου με συμβιβαστικό και πρακτικό πνεύμα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε προσκαλούν να ενδώσεις σε έναν «γλυκό πειρασμό» που όμως τελικά μπορεί να σου αφήσει και μια ξινή γεύση, αν αντιληφθείς ότι δεν είσαι παρά το μέρος ενός «παιχνιδιού» που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Καλό είναι λοιπόν να μη σώσεις κανέναν αυτήν την φορά!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...