Τα νέα επεισόδια της σειράς ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 166-167-168-169
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 166 ΕΔΩ 167 ΕΔΩ 168 ΕΔΩ
169 ΕΔΩ

Επεισόδιο 166

Ο Παύλος, θυμωμένος με την αδιάλλακτη στάση της Αγάπης, δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση. Ταυτόχρονα η Σίλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Αντώνη και να ξεκαθαρίσει τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί. Την ίδια στιγμή η Αγάπη, έχοντας μάθει για την παραίτηση του Ορέστη, εφορμά στο γραφείο του και τον βρίσκει με την Ελισάβετ. Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη, τρομοκρατημένη από τη συνάντησή της με τον νόμο, παίρνει μία απόφαση ζωής. Το ίδιο βράδυ η Ελισάβετ ετοιμάζεται για έξοδο, όταν όμως έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο, εκείνος έχει άλλα σχέδια. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος μένει έκπληκτος από την εμφάνιση της Αγάπης στην πόρτα του σπιτιού του.

Επεισόδιο 167 

Η Αγάπη μένει στο σπίτι του Φίλιππου για φαγητό επειδή της ζητάει ο Νικόλας να κάνουνε παρέα. Στο μεταξύ, η Λίτσα βγαίνει με την Λαμπρινή για ποτό και καταλήγουν μεσάνυχτα, μεθυσμένες να τραγουδάνε στο σπίτι του Ταξόπουλου! Ο Ορέστης συνωμοτεί με την Αλίκη και ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Παύλο. Ο Αντώνης ρωτάει ευθέως τη Σίλα αν έχει κάνει επανασύνδεση με κάποιον παλιό της δεσμό. Ο Φίλιππος με την Αγάπη έρχονται πολύ κοντά και μετά από πολλούς μήνες, μοιράζονται μια τρυφερή στιγμή. Παράλληλα, η Ελισάβετ “καρφώνει” στον Φίλιππο ότι η Αγάπη χώρισε με τον Ορέστη. Ο Παύλος έχει άλλο ένα επεισόδιο και βρίσκεται λιπόθυμος στο πάτωμα!


Επεισόδιο 168 

 Η ξαφνική λιποθυμία του Παύλου αναστατώνει τους πάντες μέσα στο σπίτι τους, ο ίδιος όμως παραμένει ανένδοτος να εισαχθεί στο νοσοκομείο και φωνάζει το γιατρό στο σπίτι.. Η Αγάπη ταράζεται με την άδεια που ζητάει ο Ορέστης και το κλίμα ανάμεσά τους παραμένει τεταμένο. Η Ελισάβετ δείχνει ενθουσιασμένη με τη νέα προοπτική των σπουδών της και παραμένει αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Ορέστη.. Τα νέα δεδομένα που μαθαίνει ο Φίλιππος από την Ελισάβετ, ότι η Αγάπη έχει χωρίσει με τον Ορέστη, του αναπτερώνουν μεν το ηθικό, αλλά τον βάζουν σε καινούργιες σκέψεις και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δράσει γρήγορα.. Την ίδια στιγμή η Αρετή ανακοινώνει στην Αγάπη το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η υγεία του Παύλου..


Επεισόδιο 169 

 Ο Παύλος αναρρώνει, έχοντας στο πλευρό του τους κοντινούς του ανθρώπους, που ο καθένας τον βοηθά με τον ιδιαίτερο τρόπο του. Ταυτόχρονα ο Ορέστης ετοιμάζεται να αξιοποιήσει στο έπακρο την άδειά του, χωρίς να έχει υπολογίσει τα εμπόδια, που του στήνει η Αγάπη. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή, παρακινούμενη από τη Λίτσα, δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση στο ζήτημα του Τόλη. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης, φανερά ευτυχισμένος με την εξέλιξη της σχέσης του με τη Σίλα, της χαρίζει την απόλυτη οικογενειακή βραδιά. Συγχρόνως ο Φίλιππος, ανήσυχος με την είδηση του περιστατικού της υγείας του Παύλου και προβληματισμένος από την αλλοπρόσαλλη στάση της Αγάπης, αποφασίζει να κάνει την έκπληξη!

Τα επόμενα επεισόδια 170-171-172-173-174 ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top