ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5/2017

Κριός

Με την Σελήνη να κινείται σήμερα στον Τοξότη η επαναστατική σου διάθεση σε οδηγεί σε πολυπόθητες ανατροπές που δημιουργούν μια νέα, πιο ευχάριστη πραγματικότητα. Αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ και θα γίνεις πιο θετικός στο εξής.

Αισθηματικές

Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου το μόνο που πρέπει να φοβάσαι σήμερα, είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μην παρασύρεσαι από την μελαγχολία σου. Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου και πάρε θετική ενέργεια.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση με προτάσεις που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις κι αν είναι εφικτό τρέναρε τες όσο περισσότερο μπορείς ώστε να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου. Όσο για τα οικονομικά σου έχεις αρχίσει και τα βάζεις σε μια αρκετά ικανοποιητική σειρά. Συνέχισε έτσι…

Ταύρος

Έχεις πιεστεί αρκετά τελευταία από εμπόδια που συναντούσες διαρκώς στο δρόμο σου και αγχώνεσαι πολύ για το μετά. Σήμερα όμως θα απαλλαγείς από καθετί αρνητικό και θα επικεντρωθείς στο μέλλον σου. Ευχάριστα γεγονότα επίσης θα λάβουν χώρα και στον χώρο της οικογένειάς σου και αυτό σε χαροποιεί.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μην διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου τα πάς περίφημα και αν δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις που θα σημειωθούν θα είναι παροδικές, γι αυτό μην τις αξιώσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται παρότι τα έξοδά σου παραμένουν υψηλά.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις τόσα πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις να φέρεις σε πέρας, που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Οργάνωσε τον χρόνο και τις δουλειές σου για να είσαι αποτελεσματικός και ταυτόχρονα συνεπής, χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δείξε μεγάλη επιφυλακτικότητα προς άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα είναι εχθροί σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ ωραία με τον άνθρωπό σου και να ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την διώξεις από κοντά σου γνωρίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες στιγμές ένταση και νεύρα αλλά αν ξεπεράσεις με επιτυχία τις εντάσεις, θα ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος σου.

Καρκίνος

Θα πιεστείς πολύ προκειμένου να δώσεις οριστικό τέλος σε θέματα που χρόνιζαν και σε άγχωναν. Μην είσαι τόσο συντηρητικός και τόλμησε να κάνεις την επανάστασή σου, επιφέροντας εκείνες τις ανατροπές που θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου μέσα από απλές κινήσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και αν αποφύγεις τους εκνευρισμούς θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε διάφορα έκτακτα ζητήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά αν καταφέρεις να συγκρατηθείς στα έξοδα που σου έρχεται να κάνεις.

Λέων

Σήμερα μην επηρεάζεσαι από σχόλια τρίτων, συγκεντρώσου και μόνος σου προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα. Απανωτές εξελίξεις θα αναταράξουν τη ζωή σου και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, και να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθετί που θα σπάσει τη ρουτίνα σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Ή κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μην μένεις άπραγος! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός και όλο και κάποια νέα αξιόλογη γνωριμία θα έρθει στην ζωή σου.

Επαγγελματικές

Τα πράγματα στη δουλειά σου είναι πολύ επικίνδυνα καθώς οι εντάσεις και οι λογομαχίες είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, μπαίνουν σε μια καλή φάση και μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς. Μην πάρεις ακόμα ρίσκα που μπορεί να σε βγάλουν από τη σειρά σου.

Παρθένος

Σήμερα φρόντισε να μείνεις μακριά από ακρότητες και υπερβολές, γιατί ίσως έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε τη δυνατότητα σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και να είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις καλά και να κάνεις συζητήσεις που εδώ και καιρό θέλεις και όλο διστάζεις. Όλα αυτά θα βάλουν τη σχέση σου σε μια νέα φάση, πολύ ρομαντική. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει πια να ελπίζεις, να ξέρεις ότι το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου κινούνται στο ίδιο κλίμα αφού πολλά θέματα που δεν προχωρούσαν, τώρα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και μπορείς να κάνεις πλάνα και συνεργασίες που θα είναι στο δρόμο που επιθυμείς εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλύτερα και μπορείς να ηρεμήσεις έστω προσωρινά.

Ζυγός

Η ημέρα θα σε βρει ιδιαίτερα αγχωμένο, λόγω των πολλών καθηκόντων που έχεις αναλάβει. Πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και σωστά προετοιμασμένος, ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ξεμπερδεύεις γρήγορα. Μην αφήσεις τα νεύρα σου και την απελπισία που αισθάνεσαι να κυριαρχήσουν και να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, κάποια σύννεφα δημιουργούνται σήμερα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και δυσανασχετείς. Μίλησε και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατόν για το κοινό σας καλό και για να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Κι εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση μην απογοητεύεσαι και θα φανεί κάτι καλό στο δρόμο σου, πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες στιγμές έντασης σήμερα. Καλύτερα να κρατήσεις ουδέτερη στάση και να προσπαθήσεις να μείνεις μακριά από παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται σήμερα μέσα από συναλλαγές που αφορούν χρέη του παρελθόντος.

Σκορπιός

Μην επιτρέψεις σε τυχόν εμπόδια να σε αποσυντονίσουν και να σε πτοήσουν, και κάνε ό, τι μπορείς προκειμένου να τα ξεπεράσεις γρήγορα. Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις πιο χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα γίνουν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις να πεις πράγματα που δεν πρέπει και να οδηγηθείς σε έντονους καυγάδες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να μειώσεις τη γκρίνια σου για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μην γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σήμερα μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό για να την ξεπεράσεις.

Επαγγελματικές

Οι εξελίξεις στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα θετικές και θα μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου αφού τα έξοδα εξακολουθούν να αυξάνονται.

Τοξότης

Η μέρα θα σταθεί αρωγός σου στην προσπάθεια να αντιμετωπίσεις κάθε προβληματική κατάσταση. Έχοντας λοιπόν την εύνοια των αστρολογικών όψεων, δράσε άφοβα, αλλά μην ξεχνάς να έχεις πάντα πυξίδα σου τη λογική. Μην κάνεις βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Επίσης, πρόσεχε άτομα που σε περιτριγυρίζουν και ενδέχεται να θέλουν το κακό σου, οπότε μην εμπιστεύεσαι τους πάντες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να κάνεις σήμερα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μην φορτώνεις τον σύντροφό σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό άρχισε να βγαίνεις με τις κατάλληλες παρέες. Οι γνωριμίες ευνοούνται αν είσαι κι εσύ σε ετοιμότητα.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά αφού ήδη έχεις καταφέρει να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Μην φεύγεις από το πρόγραμμά σου ότι κι αν προκύψει.

Αιγόκερως

Δυσκολίες και εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου θα απαιτήσουν να είσαι περισσότερο διαλλακτικός αλλά και αποφασιστικός. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, αρκεί να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και στην πορεία που έχεις χαράξει. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία που έψαχνες να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητά σου και θα κάνεις νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορεί κάποια πράγματα να μην έχουν γίνει όπως θέλεις στη σχέση σου αλλά μια καλή συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, κάνε λίγο υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν στην ζωή σου.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου σου επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και οι στόχοι σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα. Όσο για τα οικονομικά σου, κάποια έξοδα θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις και θα πρέπει να ανταποκριθείς με συνέπεια.

Υδροχόος

Ζητήματα που κωλυσιεργούσαν και σε πίεζαν, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους κι εσύ αποφορτίζεσαι. Μπαίνεις σε μια νέα φάση, άκρως δημιουργική, όπου κλείνεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν και κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα γεμάτος αισιοδοξία.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να βρεις χρόνο για τη σχέση σου καθώς φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει τον άνθρωπό σου με τόσα που έχεις στο μυαλό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά να ξέρεις ότι πρέπει να αξιοποιήσεις την γοητεία σου κατάλληλα και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου πολλά θα αλλάξουν αλλά πρέπει όλα να γίνουν με ωριμότητα και συγκροτημένη σκέψη. Οι συνάδελφοι σου θα είναι λίγο ανταγωνιστικοί και ίσως πρέπει να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός στις κουβέντες σας και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις ανασφάλειες τους. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο γιατί ξοδεύεις αλόγιστα κάποιες μέρες και πιέζεσαι πολύ τις υπόλοιπες.

Ιχθείς

Η μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη θα σου στείλει τις θετικές της επιρροές ώστε να βρεις τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε μπερδεύουν και σε αγχώνουν. Φρόντισε να μην πανικοβάλλεσαι κι κυρίως να μην έρθεις σε κόντρα με αυτούς που σε περιβάλλουν. Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, κοίταξε να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να μιλήσεις σοβαρά για το κοινό σας μέλλον. Μην αποφεύγεις κάποιες κουβέντες μαζί του γιατί όσο κι αν σε προβληματίζει το τι θα ακούσεις, πρέπει να γνωρίζεις τις προθέσεις και τις επιθυμίες του. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτήν την σχέση! Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου κάνε μια κίνηση κι εσύ προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και άφησε τους εγωισμούς σου στην άκρη.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα κληθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Κάνε το χωρίς να εκτεθείς και προπάντων μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου για μικροπράγματα. Δεν σε συμφέρει! Τα έξοδά σου πρέπει να μπουν σε μια σειρά για να πάψουν να σε αγχώνουν.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top