Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το παιχνίδι!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μετά τον Δημήτρη Πασχούλα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor και είδαμε έναν άλλο άνθρωπο. Πιο χαμογελαστή από ποτέ σε αυτό το νησί, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε για τους λόγους που την έκαναν να φύγει από το παιχνίδι…

«Το σκεφτόμουν πολλές μέρες για αυτή την απόδραση και ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο, το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από όλα τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου.

«Ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω φωτιά. Ούτε να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του και το ένστικτό του. Αυτός είναι στην τελική εκείνος που αποφασίζει.»

«Θα ήθελα να το είχα απολαύσει περισσότερο, με χαμόγελο.»

«Ένας από τους λόγους που έφυγα, είναι και αυτός. Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Θέλω να είμαι πάντα κάπου που να με θέλουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον» εξήγησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία δε θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για κάποια πράγματα χωρίς να έχει μια πιο σφαιρική εικόνα.


«Και οτιδήποτε να έβλεπα που θα με στεναχωρούσε, το θέμα μου πάντα και στη ζωή δεν είναι η εκδίκηση, αλλά το να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και να μην ξεχνάς ποια είσαι και τις αρχές σου» αρκέστηκε μόνο να δηλώσει.

zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ