Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πότε και που θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Survivor – Πως θα αναδειχτεί ο νικητής

Βρισκόμαστε 1,5 περίπου μήνα πριν το τέλος του Survivor και ακόμα ο ΣΚΑΪ δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Πότε θα δούμε τον τελικό; Πώς θα βγει ο νικητής; Θα μετρήσει η ψήφος του κοινού; Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα των φανατικών του παιχνιδιού επιβίωσης που μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντηθεί από τον ΣΚΑΪ. Η τουρκική παραγωγή, όμως, έχει τις απαντήσεις. Όπως ήδη γνωρίζουμε το ελληνικό Survivor παρουσιάζει απίστευτες ομοιότητες με αυτό της Τουρκίας. Ακόμα και οι χώροι των αγωνισμάτων, τα έπαθλα και οι συνθήκες μοιάζουν δραματικά μεταξύ τους.

Έτσι, μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στο Survivor της Τουρκίας μπορεί να λύσει κάθε μας απορία…

Πότε θα δούμε τον τελικό;

Ο τελικός των περασμένων «γειτονικών» Survivor πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία. Με τον ίδιο τρόπο, ο τελικός του ελληνικού, θα γίνει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ελλάδα τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου. Τα πάτρια εδάφη είναι δεδομένα, ωστόσο το μέρος διεξαγωγής είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Μερικές ημέρες πριν, έγινε γνωστό πως ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, πήρε θέση για το θέμα.

Με ποιον τρόπο; Ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook, πως το Survivor θα «μετακομίσει» για τον τελικό στο… Γαλάτσι. Και συγκεκριμένα, στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου. Μέρος όπου είχαν πραγματοποιηθεί και τα γυρίσματα τόσο του «X Factor» όσο και του «The Voice».

Υπάρχουν, βέβαια και δύο άλλες εκδοχές που θέλουν το live να μεταδίδεται εκτός Αθηνών: Είτε από τη Ρόδο, είτε από το συγκρότημα Costa Navarino στην Πύλο!

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί. Το μόνο που είναι βέβαιο είναι πως το live θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού και όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι.

Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής;

Η ανάδειξη του νικητή θα είναι ίσως η πιο ψυχοφθόρα διαδικασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μέχρι στιγμής οι παίκτες. Από τις δοκιμασίες στο νησί –και ίσως από την ψήφο των ομάδων- υποψήφιοι για τη νίκη θα είναι μόνο δύο διαγωνιζόμενοι. Το κοινό είναι εκείνο που θα ψηφίσει εκείνον που θέλει να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι δύο φιναλίστ θα βιώσουν στιγμές τεράστιας αγωνίας καθώς θα βλέπουν το ποσοστό της προτίμησης του κόσμου είτε να ανεβαίνει, είτε να παραμένει στάσιμο, σε έναν ψηφιακό πίνακα που θα έχουν μπροστά τους.

Το πρόβλημα της παραγωγής

Η παραγωγή θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τελικού. Ένα πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στους παίκτες που… έβαλε στο στόχαστρο.

Στόχος είναι κατά τη διεξαγωγή του τελικού να μην υπάρξουν εντάσεις, γι’ αυτό και τα μέτρα που θα ληφθούν ενδέχεται να είναι αυστηρά. Μέσα στον επόμενο μήνα, ο ΣΚΑΪ αναμένεται να ρίξει και επίσημα φως σε όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ