Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

SURVIVOR: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ (VIDEO)

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ – ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR 

Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε και ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί… παρελθόν από το Survivor, πληρώνοντας ουσιαστικά την κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και την γενικότερη στάση του στο παιχνίδι που πολλές φορές παρεξηγήθηκε από τον κόσμο

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Στέλιος Χανταμπάκης καθώς ο κόσμος με την ψήφο του, του… γύρισε την πλάτη και τον έβγαλε από το παιχνίδι επιβίωσης.

Απ’ ότι φαίνεται το μοντέλο και παρουσιαστής, «πλήρωσε» τη στάση του απέναντι στην τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του στα τελευταία αγωνίσματα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χανταμπάκης θεωρήθηκε αντιπαθητικός από τους αντιπάλους, ενώ δεν έλειψαν και κάποια unfair που όπως έδειξε το τελικό αποτέλεσμα, το κοινό δεν τα ξέχασε ποτέ.
Έτσι, με την ψήφο του, το τηλεοπτικό κοινό κράτησε στο παιχνίδι τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δείχνοντας τον δρόμο της επιστροφής στον Στέλιο Χανταμπάκη.

Μένει να δούμε από εδώ και στην συνέχεια, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί… κλίκας που είχε φτιάξει ο Στέλιος Χανταμπάκης και τι θα απογίνουν οι Λάμπρος Χούτος και Κώστας Κοκκινάκης χωρίς στον Στέλιο, καθώς το… παρεάκι τους μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των καμερών.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ