Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

SURVIVOR: Η Λάουρα Νάργες έπαθε κρίση πανικού (video)

Αντικειμενικά είναι ο πιο αδύναμος κρίκος των «Διάσημων», ωστόσο δεδομένου του ότι οι περισσότεροι δεν ψηφίζουν με αγωνιστικά κριτήρια, η Λάουρα Νάργες έχει καταφέρει να επιβιώσει με άσχημες ή και καθόλου επιδόσεις στο Survivor.

Όμως, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η Λάουρα Νάργες αναγκαστικά πρέπει να συμμετέχει περισσότερο στα αγωνίσματα, παρά τις όποιες φοβίες της.

Στην προκειμένη, έχοντας να αγωνιστεί εναντίον της Ελισάβετ, ήρθε αντιμέτωπη με την υψοφοβία της, η οποία τη νίκησε κατά κράτος.

Παρότι ανέβηκε στο σημείο από όπου έπρεπε να κάνει τσουλήθρα, δε μπόρεσε να ξεπεράσει τον φόβο της, με αποτέλεσμα να πάθει κρίση πανικού και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να πέσει από το εν λόγω ύψος στο νερό.

Η Ελισάβετ, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσαν να τη βοηθήσουν και τελικά η «Λαουρίτα» δε μπόρεσε να συνεχίσει.

koolnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Η Κατερίνη ανακαλύπτει ότι ο Κωστής την απατάει με τη Στάσα!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας...