Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor απίστευτο! Ο Χανταμπάκης «κάρφωσε» δημοσίως τον Αγγελόπουλο! (video)

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση του βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Φυσικά η παρουσιάστρια τον έστησε στον τοίχο και τον ρώτησε ανοιχτά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και για την κόντρα του αλλά… και για τον πραγματικό χαρακτήρα του Αγγελόπουλου. Αν είναι δηλαδή καλό παιδί και αν όντως είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει… Η απάντηση; Θα σας εκπλήξει!
«Αρχικά δεν μπορεί κάποιος να επιβάλει την άποψη του σε 12 άτομα! Στον τσακωμό με τον φαγητό ένιωσα ότι μου είπε σκάσε με τον δικό του τρόπο. Ήθελε να επιβάλει το πως θα φάμε. Και όσο για τον σταυρό, που του είπα ‘Έλα Ντάνο θα κάνουμε και τον σταυρό μας΄και παρεξηγήθηκε, θα σου πω… Αυτά είναι αξίες όπως είπε. Τις αξίες να τις επιβάλει στην οικογένεια του όχι σε μία ομάδα με 12 διαφορετικά άτομα. Εγώ ξέρω τι είναι αξίες… Μπορεί να θεωρώ κάτι άλλο για αξία…»

Και πάμε στο ζουμί. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε, τι συμβαίνει τελικά με τον Αγγελόπουλο; Οι Μαχητές τον έδιωξαν, η Σόφι είπε τα χειρότερα τι είναι τελικά; Η αντίδραση του; Να μείνει για πολύ ώρα σιωπηλός, να χαμογελάει και της λέει: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση! Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω! Ας ρωτήσεις κάποιον άλλον να σου πει τι είναι στην πραγματικότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος«.

Άμα δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε από το ύφος του την αντιπάθεια που έχει προς το πρώην συμπαίκτη του… Αν από την άλλοι είστε θαυμαστές του Ντάνου; Καλύτερα μην κάνετε «κλικ» στο βίντεο… Θα τσαντιστείτε! Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ