Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις στο Survivor που προανήγγειλε η Αλκηστις Μαραγκουδάκη

Αποκαλύψεις για τις επόμενες μέρες του Survivor στον Αγιο Διομίνικο έκανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ μίλησε για νέα δώρα που θα δίνονται στο παιχνίδι, για την ομάδα που θα προκύψει όταν ενωθούν οι παίκτες, αλλά και το τι θα γίνει με τον Μάριο.

Τι θα γίνει με τον Μάριο;
Η Αλκηστις Μαραγκουδάκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει προσθήκη ενός παίκτη στους Μαχητές. Αυτό, όπως είπε, θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του Μάριου Ιωαννίδη. Ο Μάριος είναι καλύτερα, θέλει να είναι στο παιχνίδι, ενώ, όπως αναφέρθηκε, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έχει πάρει πολλά λεφτά και θα είναι του χρόνου στο παιχνίδι.

Δώρο ένα κονσέρτο
Οταν οι παίκτες γίνουν μία ομάδα θα υπάρχουν νέα δώρα, όπως ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι δύο παίκτες που θα κερδίσουν μπορεί να κερδίσουν ταξίδι στη Νέα Υόρκη, να δουν ένα κονσέρτο ή έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

«Καλή επιλογή» ο Σάκης Τανιμανίδης
«Ήταν πολύ καλή επιλογή ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένα ζωντανό παιδί, ζωηρό και σκοράρει στα νεανικά κοινά. Έκανε μια τεράστια επιτυχία στον Alpha και μου αρέσει νέα άτομα να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα. Επιτυχία είναι να δοκιμάζεις πράγματα με άλλους ανθρώπους ή καινούρια κόνσεπτ», ανέφερε η Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Survivor 2
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το παιχνίδι, πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό, που σημαίνει ότι, ενώ έγιναν 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος από ό,τι στην αρχή.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ