Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μύκονος: Αποφυλακίστηκε ο Δημοσθένης Βεργής με το νόμο Παρασκευόπουλου – Οι βόλτες στο Super Paradise

Στην πιο γνωστή παραλία της Μυκόνου, στο Super Paradise, έκανε τις βόλτες του το Πάσχα ο Δημοσθένης Βεργής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σβετλάνα.

Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο πολιτικός που τον Ιούνιο του 2014 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 37 χρόνων και 6 μηνών για καταπάτηση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα. Έτσι, επέστρεψε ελεύθερος στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας.

«Βγήκα από τη φυλακή με το νόμο Παρασκευόπουλου. Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται αλλά η υγεία μου είναι χειρότερα από ποτέ» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Μετά την επεισοδιακή του σύλληψη, ο Δημοσθένης Βεργής υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Λάρισας, σε εκείνες του Κορυδαλλού.

«Όταν βγήκα από τη φυλακή είχα λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτές τις μέρες είμαι λίγο καλύτερα, αλλά προσέχω», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να φυλάγομαι για να μην κρυώσω. Θα επιστρέψουμε στο νησί στις 27 Απριλίου για τα εγκαίνια του beach bar tropicana που θα ανοίξει ο Σταμάτης Δαχτυλίδης στο Super Paradise και είμαστε καλεσμένοι».

Ο Δ. Βεργής παραδέχεται ότι δεχόταν συγχαρητήρια για το ήθος της γυναίκας του, όσο βρισκόταν στη φυλαή: «’Ήταν η πιο κυρία από όλες αυτές που έρχονταν στα επισκεπτήρια. Όλοι είχαν να το λένε για τη σύζυγό μου. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο που τη γνώρισα και την έχω στο πλευρό μου».

Εφημερίδα Espresso

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ