Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το τούνελ που εξόργισε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δεν έκρυβαν την οργή τους βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη στον Ανδρέα Παπανδρέου κατά τη χθεσινή τελετή εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Ο Γιάννης Μανιάτης χαρακτήρισε πολιτική και ιστορική απρέπεια τη σύγκριση Τσίπρα – Παπανδρέου που πραγματοποίησε ο υπουργός Υποδομών συμπληρώνοντας ότι «δεν επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού που ένωσε τους πολίτες και έκανε πράξη την εθνική περηφάνια και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Πάντως – όπως διαβάζουμε στην Εφημερίδα των Συντακτών – η πολιτική παρακαταθήκη κάθε μεγάλου ηγέτη δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός κόμματος και το γεγονός ότι η πολιτεία συνεχίζει να τον τιμά θα έπρεπε να κάνει περήφανους τους πολιτικούς του απογόνους, αντί να τους εξοργίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 89 Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως...