Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βολές Κουρουμπλή κατά της οικογένειας Μητσοτάκη

Βολές κατά της οικογένειας Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην συνεδρίαση για την σύσταση εξεταστικής στον χώρο της Υγείας.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ να υπάρξει επέκταση της διερεύνησης του πεδίου της εξεταστικής και στην περίοδο κατά την οποία ήταν εκείνος γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας και τις υπόνοιες που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την θητεία του εκεί, σημείωσε χαρακτηριστικά πως αν συμβεί αυτό «η οικογένεια Μητσοτάκη πρέπει να δηλώσει που πήγαν τα χρήματα που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας, τονίζοντας, παράλληλα, ότι δεν ήταν αυτός που καθόριζε τις πολιτικές κατευθύνσεις του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο γιατί η κυβέρνηση επέλεξε να ξεκινήσει η έρευνα από το 1997, και όχι από το 1996 όπως ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση, σημείωσε: «αν θέλετε να πιάσουμε όλη την περίοδο Σημίτη θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το 1996. Γιατί από το ’97; Να σας πω εγώ γιατί: Ο λόγος που θέλετε να το αποφύγετε, είναι ότι Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας τότε ήταν ο σημερινός υπουργός σας ο κ. Κουρουμπλής. Και για να αποφύγετε τον έλεγχο της περιόδου Κουρουμπλή, κόβετε μια χρονιά από την περίοδο Σημίτη».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ