Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξεκαθάρισμα Μητσοτάκη στη ΝΔ: Προς διαγραφή δύο «αντάρτες»

Αποφασισμένος να προχωρήσει με όσους θέλουν και μπορούν να τραβήξουν το κουπί στο καράβι, σε συνεργασία με τους υπολοίπους, εμφανίζεται ο πρόεδρος τη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι υπόλοιποι θα μείνουν εκτός πληρώματος. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα με δημοσίευμα της η εφημερίδα Ελευθερία Τύπου που καταγράφει την διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά στο άρθρο που υπογράφει ο Γιώργος Δ. Ευθυμίου αναφέρεται πως δύο μέλη της ΝΔ που χαρακτηρίζονται ως «αντάρτες» παραπέμπονται στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας από τον Γραμματέας ΠΕ, Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως «όπως τονίζουν από την Πειραιώς, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να προσφέρουν. Όπως λέει σε συνομιλητές του ο Μητσοτάκης, στόχος του είναι να καταστήσει τη ΝΔ έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, με στελέχη τα οποία θα διαθέτουν αποτελεσματική και διοικητική συμπεριφορά.

Διαβάστε στην Ελευθερία του Τύπου που κυκλοφορεί σήμερα όλο το παρασκήνιο και τα ονόματα των «ανταρτών» που παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ