Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Πάσχα των πολιτικών – Πού θα περάσουν ολιγοήμερες διακοπές;

Παρά το βαρύ πρόγραμμά τους και με αρκετά ζητήματα ανοιχτά, ολιγοήμερες διακοπές θα κάνουν με τις οικογένειές τους, εντός Ελλάδος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.
Συγκεκριμένα:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται από αύριο στην Καλαμάτα, όπου θα παρακολουθήσει την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου του ναού της Υπαπαντής του Σωτήρος και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην ακολουθία της Ανάστασης, στον ίδιο ναό.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Κέρκυρα όπου αναμένεται να φτάσει αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, με τη σύζυγο και τα παιδια του

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει το Πάσχα στο νησί της Τήνου, από αύριο Μεγάλη Παρασκευή, με τη σύζυγο και την κόρη του.

Οικογενειακές στιγμές στη Ρόδο για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία αναμένεται να μείνει σε κάποιο χωριό της Νότιας Ρόδου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί και αυτός τον τόπο καταγωγής του, τη Λειβαδιά, όπου θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

Τέλος ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δεν αναμένεται να φύγει από την Αθήνα όπου και θα μείνει με την οικογένεια για τον εορτασμό του Πάσχα.

Για τον Πάνο Καμμένο, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό που θα περάσει τις πασχαλινές διακοπές του.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα περάσει το Πάσχα οικογενειακά στο νησί της Κέας (Τζιά) από αύριο Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ