Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κουρουμπλής: Έρχονται στοιχεία στην εξεταστική που θα συγκλονίσουν

Για πεπραγμένα που θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία στη συζήτηση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σε συνέντευξή του, ο υπουργός, προειδοποίησε ότι θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας πεπραγμένα από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που «θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία», όπως λέει.

Στον αντίποδα, τα δύο αυτά χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν προέκυψε κανένα ζήτημα για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας».

Σε ένα γενικότερο πολιτικό σχόλιο, ο Π. Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να χρεώσει τα 30 χρόνια σκανδάλων και κακής διαχείρισης στα δύο χρόνια της νέας κυβέρνησης».

Οσον αφορά τις καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου για τη μη έκδοση δελτίου τιμών για φάρμακα του 2015, ο κ.Κουρουμπλής ανέφερε πως «Οι φαιδρότητες του κ. Λοβέρδου είναι γνωστές. Είναι μεγάλης ολκής Συνταγματολόγος που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Όπως και ο κ. Βενιζέλος που όλοι οι νόμοι που κάνανε κρίθηκαν αντισυνταγματικοί. Λοιπόν ο κ. Λοβέρδος θα απολογηθεί για τις δικές του θητείες και τις δικές του ευθύνες. Και τότε θα δούμε».

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε...