Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενώ στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει τον προστάτη της ορθοδοξίας ο Δημήτρης Καμμένος

Τα γνωστά παραμύθια του μορφώματος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα και προσπαθεί να ταΐσει κουτόχορτο τους εναπομείναντες οπαδούς,

Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συναινέσουν σε καμία προσπάθεια που τυχόν εκδηλωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εγκαθίδρυση “ουδετερόθρησκου κράτους” έστειλε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει και με σκωπτικό τρόπο την στάση που κράτησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει «ψευδοθαύμα» το Άγιο Φως, και χθες όταν ακούστηκε το «Δεύτε λάβετε φως» και το «Χριστός Ανέστη» βρέθηκε δίπλα στον πρωθυπουργό με… αναμμένη τη λαμπάδα της!

Στην ανάρτηση του ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά : «Το “ψευτοθαύμα” έκανε το θαύμα του για την ψηφοθηρία όπως το είχα προβλέψει. Μεθαύριο το ίδιο “ψευτοθαύμα” θα ψηφίσει υπέρ ουδετερόθρησκου κράτους. Ωωω του θαύματος όσων παλεύουν να αποσυνθέσουν την Ελληνική κοινωνία. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...