«Ήρωες όπως ο Παναγούλης, ο Μουστακλής, ο Λεντάκης, ο Κουμάνταρος, δεν λένε τίποτα στα παιδιά, αντιθέτως, πρόλαβαν και άκουσαν τους φανφαρόνους να φωνάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι «η Χούντα δεν τελείωσε το ‘73» το «καρφί» του επικεφαλής του Ποταμιού όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα.

Με ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Μπουμπουλίνας 18», της ηθοποιού Κίττυς Αρσένη που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συμπλήρωση 50 ετών από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού καυτηριάζει επίσης την απουσία των εγκλημάτων που συνέβησαν πριν από 50 χρόνια στη χώρα από την εκπαίδευση των μαθητών. «Ήρωες όπως ο Παναγούλης, ο Μουστακλής, ο Λεντάκης, ο Κουμάνταρος, η Μαρία Μπέκετ (για να αναφέρω μόνο λίγους από τους απόντες) δεν τους λένε τίποτα. Αντιθέτως, πρόλαβαν και άκουσαν τους φανφαρόνους να φωνάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι «η Χούντα δεν τελείωσε το ‘73». «Και αυτό που ζούμε σήμερα, Χούντα είναι», έλεγαν τα τελευταία χρόνια – και πριν να φέρουν τα δικά τους μνημόνια - οι υπουργάρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ» προσθέτει με νόημα ο κ. Θεοδωράκης.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top