Σοκ προκάλεσε στη Ρόδο η είδηση πως 53χρονος που παρίστανε το μέντιουμ κατηγορείται για βιασμό 17χρονης που πήγαινε στο σπίτι του προκειμένου να της «πει» τα χαρτιά!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» ο φερόμενος ως δράστης εμφανιζόταν ως «ειδικός» στο να «ρίχνει τα χαρτιά».

Ο 53χρονος, όπως καταγγέλθηκε, την προσκάλεσε ένα βράδυ στην οικία του και εκεί αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, η 17χρονη υποστηρίζει, ότι έχασε τις αισθήσεις της. Πιθανολογεί συγκεκριμένα ότι ο 53χρονος είχε ρίξει στο ποτό της κάποια ουσία και όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει το παντελόνι της και βρισκόταν από πάνω της προσπαθώντας να τη βιάσει

Η 17χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθήσει και ότι εκείνος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε.

Ο 53χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι την επίμαχη ημέρα είχε λάβει αντιβιωτική αγωγή γιατί είχε εγχειριστεί στο πόδι, έφερε ράμματα από την εγχείρηση που τον είχαν καθηλώσει.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η ανήλικη ήταν εκείνη που προκάλεσε την ερωτική τους συνεύρεση ισχυριζόμενος ότι τελούσε ουσιαστικά σε αφασία και δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί!
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top