Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 730-731-732-733-734

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 730-731-732-733-734
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 730 ΕΔΩ 731 ΕΔΩ
732 ΕΔΩ 733 ΕΔΩ 734 ΕΔΩ

LinkwiseCreative.linkArea(426, 9686);

Επεισόδιο 730

Το μαρτύριο της Μελίνας και του Αχιλλέα, που ακόμα δεν ξέρουν πού βρίσκεται η Αγάπη, συνεχίζεται. Έχοντας πια βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για απαγωγή με σκοπό τα λύτρα, αποφασίζουν να κοινoποιήσουν την εξαφάνιση του παιδιού με amber alert. Ο Μηνάς, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από τον πυροβολισμό των Σηφαλάκηδων, χειρουργείται και νοσηλεύεται στην εντατική. Η Βασιλική, παρά τον θυμό της, σπεύδει στο νοσοκομείο να του συμπαρασταθεί, αλλά θα πέσει πάνω στη Λίνα! Κι ενώ η Δάφνη διανύει ένα ακόμα στάδιο του ψυχολογικού της αδιέξοδου, οι τρεις κοπέλες που νοσηλεύονται ακόμα, έχουν μια περίεργη αντίδραση: σηκώνονται από τα κρεβάτια τους και χαστουκίζονται μεταξύ τους! Το amber alert για την Αγάπη «παίζει» στην τηλεόραση και τώρα πια όλοι ξέρουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια των Ματθαίων. Η Δανάη, εξαιτίας ενός ασήμαντου ατυχήματος, έντρομη διαπιστώνει ότι ο Πάτροκλος, που πίστευε ότι είναι ο «Μάνος», είναι ο άνθρωπος που άρπαξε την Αγάπη.

Επεισόδιο 731

Η αγωνία για την Αγάπη έχει χτυπήσει κόκκινο στην οικογένεια των Ματθαίων, ενώ στην τηλεόραση «παίζει» συνέχεια το amber alert, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, γεγονός που έχει οδηγήσει στην απόγνωση τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος με έναν πολύ βίαιο τρόπο απειλεί τη Δανάη και την υποχρεώνει να εγκαταλείψει άρον-άρον την Κρήτη. Η Χρυσάνθη είναι έξαλλη για το φιλί του Παύλου και της Λουκίας και οι εξηγήσεις και των δυο δεν την πείθουν. Ο Μηνάς παραμένει στην εντατική, ενώ οι Σηφαλάκηδες προετοιμάζουν το επόμενο χτύπημά τους, που έχει σαν στόχο τον Παύλο. Κάποιος βλέπει στην Αθήνα την Αγάπη με το άγνωστο ζευγάρι και καλεί την αστυνομία, αλλά αυτή η περιπέτεια δεν δείχνει να έχει τέλος. Η Ρενάτα όλο και πιο πολύ ψάχνει να βρει κάτι, που τώρα αποκαλύπτεται ότι είναι ο «θησαυρός» του κτήματος Δημοσθένους, ενώ ο Αλκιβιάδης παραδίδει τον Γρηγόρη στους «μπράβους» του κι αυτό θα είναι το τέλος για τον φίλο του Αντρέα.

Επεισόδιο 732

Κατόπιν ενημέρωσης απ’ τον αστυνόμο Αρχοντάκη, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα είναι πλέον σχεδόν βέβαιοι ότι η μικρή Αγάπη έχει δοθεί για παράνομη υιοθεσία κι οι φόβοι τους να έχει φυγαδευτεί εκτός Ελλάδας, αυξάνονται. Ο Πάτροκλος αντικρίζει την Χρυσάνθη μαζί με τον Νεκτάριο κι η ζήλια τον οδηγεί σε μια νέα επίθεση κατά της μητέρας του. Η Στέλλα ενημερώνει τον Ματθαίο για το φύλο του μωρού που περιμένει, γεγονός που αρχίζει να παίρνει περίεργες διαστάσεις στο μυαλό της Αναστασίας. Η Βασιλική, εκνευρίζεται κι αποχωρεί απ’ το νοσοκομείο όταν αντικρίζει εκεί τη Λίνα να περιποιείται τον Μηνά. Παράλληλα οι τρεις αδελφούλες του Μύρου, παίρνουν εξιτήριο και μεταφέρονται σπίτι όπου παραμένουν αμίλητες κι ακούνητες με μόνη αντίδραση.. τα χαστουκίσματα αναμεταξύ τους. Στην Κύπρο, η απόφαση του δικαστηρίου για τη Μαρίνα, βγαίνει υπέρ του Νεκτάριου, κάνοντας ακόμα πιο έξαλλη κι επιθετική τη Δήμητρα απέναντι στην Αλεξάνδρα. Εντωbμεταξύ ο Παύλος, φεύγει οπλισμένος κι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον Σηφαλάκη και να δώσει ένα τέλος στη βεντέτα που έχει ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή οι θετοί γονείς της μικρής Αγάπης, σοκάρονται όταν βλέπουν στην τηλεόραση ότι το παιδί αναζητείται.

Επεισόδιο 733

 Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την παράνομη υιοθεσία της Αγάπης, προσπαθεί να καθησυχάσει τους θετούς γονείς, διαβεβαιώνοντάς τους πως από τη στιγμή που έχουν διαβατήριο για την μικρή, μπορούν να μεταβούν στο εξωτερικό χωρίς κανένα κίνδυνο. Παράλληλα ο Αχιλλέας και η Μελίνα βρίσκονται σε δραματική κατάσταση, αφού αναγνωρίζουν ότι ο κίνδυνος να χάσουν οριστικά την Αγάπη είναι μεγάλος. Εν τω μεταξύ η διαμάχη μεταξύ της Δήμητρας και της Μαρίνας όλο και μεγαλώνει, με τον Νεκτάριο να αδυνατεί να βοηθήσει στην παρούσα φάση.. Η παρουσία του Πάτροκλου όμως στην Κύπρο, φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που την ηρεμεί, και οι δυο τους ξαναζούν αυτό το έντονο πάθος. Ο Σηφαλάκης είναι ορκισμένος για εκδίκηση και αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις του Παύλου για τη δολοφονία του γιου του, ενώ η Αναστασία αψηφώντας τον κίνδυνο τρέχει να βρει τον πατέρα της. Από την άλλη ο Ανδρέας θα γυρέψει κι αυτός εκδίκηση, όταν μαθαίνει από τον Αστυνόμο για το θάνατο του Γρηγόρη, αφού είναι πεπεισμένος ότι υπεύθυνος για την δολοφονία του, είναι ο Αλκιβιάδης. Έτσι, πηγαίνει οπλισμένος στο γραφείο του Αλκιβιάδη και τον πυροβολεί.

Επεισόδιο 734

Ενώ ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, ζουν την τελευταία πράξη του προσωπικού τους δράματος, έχοντας φτάσει πια στα όριά τους, το ζευγάρι των «θετών γονιών» αφήνει την Αγάπη μόνη της σε ένα πάρκο, εκτεθειμένη σε ακόμα πιο σοβαρούς κινδύνους. Ο Αλκιβιάδης, τρομοκρατημένος από την επίθεση του Αντρέα, σχεδιάζει με τον Πάτροκλο το τέλος τους Αντρέα και της Άλκηστις, χωρίς να ξέρει ότι κάποιος που έχει σχεδιάσει το δικό του τέλος, θα τον προλάβει… Ο Μηνάς βγαίνει από το νοσοκομείο και θα μείνει στο σπίτι της Δάφνης και του Μύρου, με την Λίνα πάντα δίπλα του, καθώς το ειδύλλιό τους προχωράει, όπως κι αυτό της Βασιλικής με τον Νικόλα. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης ειδοποιεί τους Ματθαίους ότι βρέθηκε η Αγάπη και μέχρι να φέρουν το παιδί στα Χανιά, τα συναισθήματα του Αχιλλέα και της Μελίνας περνάνε διάφορες διακυμάνσεις, μέχρι να φτάσει η κορυφαία στιγμή που θα κρατήσουν και πάλι το παιδί τους στην αγκαλιά τους.
Τα επόμενα επεισόδια 735-736-737-738-739 ΕΔΩ
740-741-742-743-744 ΕΔΩ

LinkwiseCreative.linkArea(671, 9686);

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μεταγραφή βόμβα: Ο ALPHA “έκλεψε” τους δημιουργούς του Μπρούσκο από τον ANT1 (video) “Τατουάζ” και “Κόκκινο Νυφικό” τα νέα σήριαλ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Νεκρός ο Αλκιβιάδης

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Επιστρέφει ο Τότσικας για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Ηλεκτρονική ψηφοφορία: Ποιο είναι το καλύτερο σήριαλ της φετινής χρονιάς;

Επεισόδια

726 ΕΔΩ
727 ΕΔΩ
728 ΕΔΩ
729 ΕΔΩ
730 ΕΔΩ
731 ΕΔΩ
732 ΕΔΩ
733 ΕΔΩ
734 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 Μετά τις συλλήψεις χίπηδων, η γαλήνη επιστρέφει στο χωριό, φέρνοντας ελπίδα στους κατοίκους για μια...