Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 720-721-722-723-724

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 720-721-722-723-724

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 720 ΕΔΩ 721 ΕΔΩ 722 ΕΔΩ
723 ΕΔΩ 724 ΕΔΩ

Επεισόδιο 720

 Ο Πάτροκλος, πληγωμένος από την απόρριψη της Χρυσάνθης για άλλη μια φορά, βγαίνει εκτός εαυτού και αποπειράται να την σκοτώσει. Δε θα σταματήσει εκεί όμως, και ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον Αντρέα και τον Παύλο όταν μαθαίνει από τον Αλκιβιάδη, ότι εκείνοι ευθύνονται για τον ξυλοδαρμό του. Εν τω μεταξύ ο Αχιλλέας, παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας του, καταφέρνει σιγά- σιγά να επανέλθει και αφήνει την Μελίνα έντρομη όταν της ανακοινώνει την πρόθεση του να τα βάλει ξανά με τον Πάτροκλο. Ο Ματθαίος λέει στην Αναστασία για την απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί και οι δυο τους αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν. Η Στέλλα όμως, δείχνει να μην συμφωνεί μ’ αυτήν την κατάσταση, χάνει την ψυχραιμία της και επιτίθεται στην Αναστασία. Το δικαστήριο για την επιμέλεια της Μαρίνας είναι σε εξέλιξη και η Δήμητρα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού συνειδητοποιεί ότι μπορεί να χάσει την κηδεμονία, ειδικά τώρα που το Γραφείο Ευημερίας διατάχθηκε να διερευνήσει την υπόθεση. Ο Σηφαλάκης ανοίγει νέα φονική βεντέτα με τους Γιαννακάκηδες και δίνει εντολή να κτυπήσουν πρώτα από όλους τον Μηνά, αφού θεωρεί ότι τον ξεγέλασε με το σασμό που έκανε στο παρελθόν.

Επεισόδιο 721

Η Μελίνα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Αχιλλέα που αναρρώνει στο νοσοκομείο και βέβαια, όπως πάντα, εξακολουθεί να κάνει το δικό του, αγνοώντας τις εντολές της γιατρού του. Η Στέλλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα παραλήρημα και βάζει τους δικούς της όρους στην Αναστασία και τον Ματθαίο, που την αντιμετωπίζουν με χιούμορ και κατανόηση. Η Μαρίνα πλέον επιθυμεί να πάει να ζήσει με τον Νεκτάριο και την Αλεξάνδρα και εκφράζει τη δική της αλήθεια στην κοινωνική λειτουργό που θα γνωμοδοτήσει για την τελική απόφαση του δικαστηρίου, ενώ παράλληλα όλη αυτή η διαδικασία εξοργίζει τη Δήμητρα ακόμα περισσότερο. Ο Μηνάς κάνει ένα «γκάλοπ» ανάμεσα στους φίλους του, σχετικά με το πως θα ξανακερδίσει τη Βασιλική. Παίρνει διάφορες γνώμες, αλλά όταν αποφασίζει να τις εφαρμόσει τρώει για μια ακόμα φορά «πόρτα» από τη Βασιλική. Ο Αντρέας και η Άλκηστις έρχονται ακόμα πιο κοντά και πλέον η ερωτική σχέση ανάμεσά τους, είναι γεγονός. Ο Πάτροκλος μπαίνει στην τελική φάση του σχεδίου για την αρπαγή της Αγάπης.

Επεισόδιο 722

Ο Αχιλλέας έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της γιατρού του, για το γεγονός ότι το πείσμα του τον οδήγησε σε μια ακόμα επιπλοκή της υγείας του, ενώ η Μελίνα είναι πάντα δίπλα του προσπαθώντας να τον συγκρατήσει από την επιμονή του να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Αναστασία βρίσκεται για μια ακόμα φορά αναγκασμένη να αντιμετωπίσει την «τρέλα» της Στέλλας και στο μεταξύ ο Ματθαίος με πανικό ανακαλύπτει ότι η Στέλλα έχει πει στους γονείς της ότι έχουν παντρευτεί με τον Ματθαίο. Η Κωνσταντίνα με τη Γεσθημανή, προκειμένου να εκδικηθούν τον Χαρίδημο εξυφαίνουν ένα σατανικό σχέδιο και τον αναγκάζουν να διασχίσει τα Χανιά φορώντας μόνο.. το σώβρακό του. Ο Διαμαντής, αγνοώντας το περιβάλλον του και τις αντιρρήσεις του παντρεύεται τη Ρενάτα, ενώ ο Πάτροκλος καταφέρνει μετά από μια επίθεση στη Δανάη να της πάρει τα κλειδιά, καθώς σχεδιάζει να μπει στο σπίτι της Μελίνας και να αρπάξει την Αγάπη.

Επεισόδιο 723

 Η Μελίνα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος επιχειρεί να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού της ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αχιλλέα και με παρότρυνση δική του, καλεί την αστυνομία. Συγχρόνως ο Πάτροκλος, διαπιστώνει ότι κανένα απ’ τα κλειδιά που άρπαξαν απ’ τη Δανάη, δεν ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της Μελίνας και το σκάει άπραγος με τους συνεργούς του. Παράλληλα, οι Σηφαλάκηδες επιτίθενται στον Παύλο, έξω απ’ το σπίτι του, τα όπλα βγαίνουν και πάνω στην ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίζεται σοβαρά ο ανιψιός του, εξαγριώνοντας ακόμα περισσότερο τον Σηφαλάκη. Εντωμεταξύ, παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών, ο Αχιλλέας υπογράφει και φεύγει απ’ το νοσοκομείο. Μηνάς και Βασιλική δεν σταματούν να εξαπολύουν κατηγορίες, ο ένας για τον άλλον, μέσω.. τρίτων. Στην Κύπρο, η Αλεξάνδρα πέφτει πάνω στη Δήμητρα, η οποία δεν διστάζει να την ρεζιλέψει, για μία ακόμα φορά, δημόσια. Στο οινοποιείο Γιαννακάκηδων η Αναστασία, παρουσία του Ματθαίου, θ’ αντιμετωπίσει έναν μεγάλο κίνδυνο.

Επεισόδιο 724

Ο Ματθαίος προσπαθεί να προφυλάξει την Αναστασία από τον Σηφαλάκης, ο οποίος είναι έτοιμος να εκδικηθεί για την δολοφονία του παιδιού του και να σκοτώσει όλους τους Γιαννακάκηδες. Παράλληλα, ο Παύλος προειδοποιεί τον Μηνά, να είναι έτοιμος να προσέχει, αφού έχει μπει κι αυτός στο στόχαστρο του Σηφαλάκη. Από την άλλη, η Βασιλική είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, κι ένα καινούριο φλερτ ξεκινάει με τον συνάδελφό της τον Νικόλα.. Όταν τους βλέπει μαζί ο Μηνάς όμως, εξαγριώνεται και επιτίθεται στον νεαρό άντρα. Η Στέλλα, παρά την έκκληση της Αλεξάνδρας να μην πει τίποτα στον Νεκτάριο για την επίθεση της Δήμητρας έξω από το σουπερμάρκετ, εκείνη του τα ομολογεί όλα. Το περιστατικό αυτό το μαθαίνει και η Μαρίνα που αντιμετωπίζει την Δήμητρα με τα πιο σκληρά λόγια, με συνέπεια η Δήμητρα να βγει εκτός εαυτού και να την κτυπήσει. Ο Χαρίδημος κάνει μεγάλο καβγά στην Γεσθημανή για το ότι τον άφησε εκτεθειμένο, να κυκλοφορεί μισόγυμνος στα Χανιά, και απειλεί με μηνύσεις. Όταν πηγαίνει όμως να βρει την Κωνσταντίνα για να συνεχίσει το ειδύλλιο, εκείνη τον κάνει σκουπίδι και του αποκαλύπτει ότι ήταν κι αυτή μέσα στο σχέδιο. Η Ρενάτα κερδίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Διαμαντή, που της δίνει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του, και με την πρώτη ευκαιρία, ψάχνει τα χαρτιά του και τα φωτογραφίζει. Κι ενώ ο Αχιλλέας με την Μελίνα βρίσκονται στο σπίτι τους, ο Πάτροκλος με τους άντρες του είναι απ’ έξω, έτοιμοι να μπουκάρουν μέσα και να αρπάξουν ένα από τα παιδιά.

Τα επόμενα επεισόδια 725-726-727-728-729 ΕΔΩ
730-731-732-733-734 ΕΔΩ

735-736-737-738-739 ΕΔΩ

716 ΕΔΩ
717 ΕΔΩ
718 ΕΔΩ
719 ΕΔΩ
720 ΕΔΩ
721 ΕΔΩ
722 ΕΔΩ
723 ΕΔΩ
724 ΕΔΩ
725-726-727-728-729 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ