Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 716-717-718-719

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 716-717-718-719

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 716 ΕΔΩ 717 ΕΔΩ 718 ΕΔΩ
719 ΕΔΩ
Επεισόδιο 716
. Η κατάσταση του Αχιλλέα πάει απ΄ το κακό στο χειρότερο, καθώς ξαναμπαίνει στο χειρουργείο για μια δύσκολη επέμβαση, εξαιτίας κάποιας επιπλοκής. Η Μελίνα, ο Ματθαίος και ο Νεκτάριος περιμένουν με τεράστια αγωνία την εξέλιξη αυτής της δύσκολης κατάστασης. Στο μεταξύ, ο Σήφης έχει επιστρέψει στα Χανιά και ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο επιλέγουν αυτή ακριβώς τη σκηνή για να υλοποιήσουν το σατανικό τους σχέδιο, προκειμένου να τον ενοχοποιήσουν για φόνο. Ο Πάτροκλος σκοτώνει τον γιό του Σηφαλάκη, ένα γεγονός που ξέρει ότι θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες στην οικογένεια των Γιαννακάκηδων, λόγω της παλιάς βεντέτας. Το όπλο της δολοφονίας ταυτοποιείται και ο Σήφης καταζητείται πλέον για φόνο. Η Κωνσταντίνα με τη Γεσθημανή συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και πάνω στο βρίσιμο που ρίχνει η μια στην άλλη, ανακαλύπτουν ότι είναι και οι δυο θύματα του Χαρίδημου.
Επεισόδιο 717
Ο Παύλος κι η Χρυσάνθη χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους μαθαίνοντας απ’ τον αστυνόμο Αρχοντάκη ότι ο Σήφης καταζητείται, κατηγορούμενος για τον φόνο του γιου του Σηφαλάκη. Η Αλίκη αναστατώνει τον Μηνά και την Δάφνη, ανακοινώνοντας με σιγουριά ότι η Βασιλική τα ‘χει με τον Ματθαίο, ενώ την ίδια στιγμή η Κωνσταντίνα με την Γεσθημανή ξεμπροστιάζουν τον Χαρίδημο που έπαιζε και με τις δύο. Παράλληλα, θέλοντας ν’ αποκόψει την Ρενάτα απ’ τον Διαμαντή, ο Πάτροκλος της παριστάνει τον ερωτευμένο κι επιχειρεί να τη φιλήσει, όταν όμως αντιλαμβάνεται πως εκείνη δεν «τσιμπάει» δεν διστάζει να την απειλήσει. Στο μεταξύ, μία φιλική βραδιά του Ανδρέα με την Άλκηστη, καταλήγει.. σ’ ένα φιλί. Η Μελίνα, ο Ματθαίος κι ο Νεκτάριος, αναθαρρεύουν παίρνοντας την πρώτη θετική είδηση για την εξέλιξη της υγείας του Αχιλλέα.
Επεισόδιο 718
 Η πιο σημαντική ώρα για τον Αχιλλέα έχει φτάσει, καθώς οι γιατροί αποφασίζουν να τον «ξυπνήσουν» απ΄ την καταστολή, χωρίς ωστόσο να μπορούν ακόμα να δώσουν ένα φως αισιοδοξίας για την κατάστασή του. Η Μελίνα, αλλά και τα αδέρφια του, εννοείται πως είναι συνεχώς στο νοσοκομείο, περιμένοντας να ακούσουν μια καλή είδηση. Στο μεταξύ, ο Μηνάς και η Αναστασία προσπαθώντας να δώσουν άλλοθι στον Σήφη, με τις καταθέσεις τους, πέφτουν σε αντιφάσεις, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του. Ο Διαμαντής, κάνει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον Πάτροκλο, για την συμπεριφορά του απέναντι στη Ρενάτα. Η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή, αποφασίζουν να διεκδικήσουν η καθεμία για τον εαυτό της τον Χαρίδημο, αγνοώντας το γεγονός ότι τις κορόιδευε. Η Βασιλική έξαλλη από τις επιθέσεις του Μηνά, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, του λέει ότι τον έπιασε να την απατάει και του δείχνει την επίμαχη φωτογραφία. Ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη, αποφασίζουν να δολοφονήσουν τον Αχιλλέα, μέσα στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 719

Ο Πάτροκλος κατορθώνει να εισχωρήσει στην εντατική κι επιχειρεί να δολοφονήσει τον Αχιλλέα. Κάτω από τις απειλές του Μηνά, οι τρεις «αδελφούλες» του Μύρου, ομολογούν ότι αυτές του έστησαν την παγίδα με τη βοήθεια της Λίνας. Η Ρενάτα προκειμένου να ησυχάσει τον Πάτροκλο ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η περιουσία του πατέρα του ζητάει η ίδια απ’ τον Διαμαντή να κάνουν το συντομότερο ένα προσύμφωνο γάμου. Στο μεταξύ ο Σήφης κινδυνεύει να συλληφθεί απ’ την Ιντερπόλ κι ο Παύλος γνωρίζοντας ότι είναι έργο του Αλκιβιάδη, θολώνει και παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Παράλληλα, μετά την δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη όλοι τρέμουν για το ξεκίνημα μιας νέας βεντέτα. Ο Πάτροκλος επιτίθεται στην Χρυσάνθη, θολωμένος απ’ την σκληρή στάση που κρατάει απέναντί του.

Τα επόμενα επεισόδια 720-721-722-723-724 ΕΔΩ
725-726-727-728-729 ΕΔΩ
714 ΕΔΩ
715 ΕΔΩ
716 ΕΔΩ
717 ΕΔΩ
718 ΕΔΩ
719 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...