Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Όλα για τον έρωτα

Η σημερινή αργία θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς και να παθιαστείς με πράγματα που σου αρέσουν και από ότι φαίνεται τελικά θα υπάρξουν εξελίξεις στα προσωπικά σου που μόνον… χαλαρές δεν τις λες! Εκατέρωθεν διεκδικήσεις και ερωτικά «παιχνίδια» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε απίστευτες κορυφώσεις αλλά και στιγμιαίες απογοητεύσεις.
Ερωτικά

Σάββατο και με Σελήνη στους Διδύμους εννοείται ότι δε θα σταθείς καθόλου! Έξοδοι, διασκέδαση και συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμά σου και φυσικά θα το ακολουθήσεις ευλαβικά, αφού το τελευταίο που θέλεις είναι να κάτσεις μέσα να μιζεριάσεις. Το πιο πιθανό όμως είναι γρήγορα να βαρεθείς και να χάσεις τον ενθουσιασμό σου, αν δεν βρεις κάποιον/α που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Όμως, η νύχτα είναι μεγάλη, οπότε δοκίμασε την τύχη σου κάπου αλλού.
Αν είσαι σε σχέση, ψώνια, βόλτες και επαφές με συγγενείς και γνωστούς είναι κάποια από αυτά που θα κάνετε σήμερα. Ίσως σχεδιάσετε μια μίνι εξόρμηση στη φύση, αφού ο καιρός σας εμπνέει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Διαγωνισμός φιλότιμου!
Είτε από χαρά είτε από… καημό, η διαχείριση των οικονομικών σου γίνεται μια αρκετά δύσκολη υπόθεση, αφού τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει την ανάγκη σου να «τα δώσεις όλα»! Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και ανταγωνισμοί για το ποιος/α θα «κάνει το κομμάτι του/της», κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και την προτίμηση ενός προσώπου.
Ερωτικά
Το Σάββατο επιτέλους είναι εδώ και φέρνει μαζί του κέφι και ευδιαθεσία γι’ αυτό θα ξεχάσεις οικονομικά και άλλα άγχη που σε διακατέχουν και θα σε απασχολήσει μόνο πώς θα το αξιοποιήσεις καλύτερα. Μια βραδινή έξοδος με την παρέα σου είναι μάλλον πιθανή, όπου με τη χαλαρότητά σου αλλά και τον ερωτισμό που θα βγάζεις θα γίνεις πόλος έλξης του αντίθετου φύλου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο αρκετά μικρότερό σου, που θα έχεις μεν ενδοιασμούς αν είναι σωστό να ενδώσεις, από την άλλη όμως θα το δεις και σαν μια φρέσκια εμπειρία.

Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική επιθυμία για το ταίρι σου είναι έντονη γι’ αυτό δεν καίγεσαι να πας κάπου, αντίθετα σε ενδιαφέρει περισσότερο πότε θα έρθει η ώρα να βρεθείτε μόνοι οι δυο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη
Μια ερωτική υπόθεση γίνεται το ζήτημα της ημέρας θέτοντας στο περιθώριο οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί. Ακόμη μάλιστα και στην περίπτωση που αυτή αρχικά δεν αφορά εσένα αλλά έναν φίλο ή μια φίλη, τελικά είτε από «καραμπόλα», είτε από… κεκτημένη ταχύτητα θα μπεις κι εσύ «στο κόλπο», με όλα τα συν και τα πλην που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Ερωτικά
Ένα ευχάριστο Σάββατο θα είναι για σένα αυτό, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξαναβρείς τον ανέμελο εαυτό σου. Η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο θα είναι μεγάλη, ενώ δε θα μπεις στη διαδικασία να συγκρατήσεις την ορμή και την τάση σου να κάνεις όσα περισσότερο μπορείς, γι’ αυτό θα είσαι μόνιμα σε κίνηση. Το ερωτικό παιχνίδι όχι μόνο είναι στο μενού, αλλά και επιβάλλεται, αφού και πέραση έχεις και ευκαιρίες θα σου δοθούν να φλερτάρεις, όπου κι αν βρεθείς.

Αν είσαι σε σχέση, κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σου κυρίως για θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανές, ωστόσο αν υπάρχει συμβιβαστικό πνεύμα κι από τους δυο, γρήγορα θα ξεπεραστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Κτυπήματα κάτω από την ζώνη
Κρυφές ή παρασκηνιακές κινήσεις περιστρέφονται γύρω από τα προσωπικά σου και τα… κακά νέα είναι ότι μπορεί να μάθεις κάτι «ενοχλητικό» για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να εμπλακείς σε unfair πρακτικές με «άρωμα» ζήλιας. Στον αντίποδα ωστόσο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναζητήσεις κι εσύ την ευτυχία σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ερωτικά
Δε θα είναι όλα μια χαρά σήμερα, αφού θα κάνεις αγώνα να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να περιορίσεις την κυκλοθυμία που σε πιάνει ώρες-ώρες. Στα καλά καθούμενα, πιθανόν να αισθανθείς έντονα την έλλειψη ενός ατόμου που είχε σημαντική θέση στην καρδιά σου, να αναρωτηθείς πού είναι και τι κάνει και να ταξιδέψεις για λίγο στο παρελθόν. Όσο δεν βρίσκεις κάτι καινούργιο να απασχοληθείς, τόσο πιο συχνό θα είναι το πισωγύρισμα… Οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Αν είσαι σε σχέση, σαββατιάτικα ψώνια και δουλειές νοικοκυριού θα καταναλώσουν το πρώτο μισό της ημέρας σας. Από κει και πέρα, όντας κουρασμένοι θα θέλετε να κάτσετε σπίτι να περάσετε ένα χαλαρό βράδυ, αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει κι η αυριανή για να βγείτε και να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά

Σαφάρι στον έρωτα
Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για μια δυνατή ερωτική περιπέτεια αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών» είναι βέβαιο ότι θα σου γίνουν «κρούσεις» ή απλά θα… πέσεις στην περίπτωση «σερφάροντας» στα κοινωνικά δίκτυα! Επιπλέον, ίσως ανακαλύψεις ότι πίσω από μια φιλία κρύβεται ένας ερωτικός ανταγωνισμός.
Ερωτικά
Καλύτερη διάθεση δε θα μπορούσες να έχεις, αφού το τριήμερο αυτό το περίμενες με ανυπομονησία σχεδόν από τις αρχές της βδομάδας. Η διασκέδαση και το ξενύχτι μέχρι πρωίας είναι στα άμεσα σχέδιά σου, όχι μόνο για να ξεσκάσεις, αλλά και να ξεχάσεις οτιδήποτε ψυχοφθόρο. Αυτό βέβαια που θα σε ανεβάσει ακόμα περισσότερο είναι το φλερτ, με αρκετά πικάντικα υπονοούμενα που ίσως προκύψει με ένα άτομο κι εφ’ όσον τα παιχνίδια σε εξιτάρουν, μπορεί να το τραβήξεις λίγο παραπάνω.

Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος με την παρέα σας είναι πιθανή, ενώ τα γέλια και τα κουτσομπολιά για κοινούς γνωστούς σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δεν αποκλείεται όμως κάπου να ενοχληθείς με ένα αστείο εις βάρος σου, αλλά καλό θα ήταν να το ξεπεράσεις γρήγορα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το σεξ απήλ είναι ευλογία και κατάρα!
Αν είσαι λάτρης της ερωτικής περιπέτειας, το πιθανότερο είναι να βρεις ανταπόκριση στην αναζήτησή σου, βιώνοντας μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αν όμως δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για κάτι τέτοιο, τότε θα χρειαστεί να αποκρούσεις πιέσεις και προτάσεις, οι οποίες μάλιστα μπορεί να γίνουν υπέρ το δέον φορτικές, παρά την θέλησή σου.
Ερωτικά
Λίγο το Σάββατο, λίγο η Σελήνη η Σελήνη στους Διδύμους η διάθεσή σου θα αρχίσει να φτιάχνει. Για να μπορέσεις όμως να περάσεις καλά, θα πρέπει να κάνεις και το μυαλό σου να σε ακολουθήσει. Ξέχνα περσινά ξινά σταφύλια και δυσάρεστα βιώματα και επικεντρώσου στο τώρα. Προσπάθησε να συναντηθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι μαζί τους περνάς καλά, βγες και διασκέδασε. Οι πιθανότητες να αλλάξει άμεσα η ερωτική σου κατάσταση είναι πολλές, σίγουρα όμως θα μειωθούν δραματικά, αν συνεχίσεις να κλείνεσαι σπίτι.

Αν είστε σε σχέση, ένα αλαλούμ με το πρόγραμμά σας είναι πιθανό σήμερα, αφού ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σκάσει από το πουθενά και να σας εκνευρίσει. Καταπολεμήστε την τάση σας να τα παίρνετε όλα επί πόνου και μην τα αφήσετε να σας επηρεάσουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Το «έπαθλο» σου ανήκει!

Έχεις τον τρόπο αλλά και την… τύχη να «κερδίσεις» ένα πρόσωπο, ύστερα από μια διεκδίκηση που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας γνήσιας ερωτικής διαμάχης. Ίσως μάλιστα το «κλειδί» της επιτυχίας σου να μην είναι μόνον οι καλοί τρόποι σου αλλά και το σθένος με το οποίο υπερασπίζεσαι τις αρχές σου ή μια πειστική παρουσία σου στον «στίβο» των γνώσεων.
Ερωτικά
Η μέρα προδιαθέτει για έξοδο και συναντήσεις κι επειδή η συγκεκριμένη περίοδος ευνοεί ερωτικές γνωριμίες και μάλιστα από κει που δεν το περιμένεις, καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς και να αρχίσεις να κυκλοφορείς και να γνωρίζεις καινούργιο κόσμο. Αν πάλι ήδη υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το άνοιγμά σου και να το προσεγγίσεις. Επικοινωνιακός/η είσαι, γοητευτικός/η επίσης, όποτε δε θα σου είναι δύσκολο να το κερδίσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να συναντηθείτε με κάποιους συγγενείςσας και να τους ζητήσετε βοήθεια σε ένα συγκεκριμένο θέμα που αντιμετωπίζετε ή να σας συστήσουν, αν γνωρίζουν, κάποιο πρόσωπο κατάλληλο για την περίπτωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Παροχή υπηρεσιών εφ’ όλης της… ύλης!
Η σχέση σου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην δούλεψή σου ή απλά σου παρέχει τις υπηρεσίες του, γίνεται αρκετά «πικάντικη», σε σημείο που… ουδείς λόγος γίνεται πλέον για επαγγελματική σχέση! Στον αντίποδα, αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, μπορεί τελικά να ενοχληθείς από ανάλογες «κρούσεις» στην δουλειά σου ή να πέσεις θύμα μιας αντιζηλίας.
Ερωτικά
Η μέρα ξεκινά με υψηλές ταχύτητες, η νύχτα όμως είναι αυτή που σε ενδιαφέρει περισσότερο και λογικό, αφού η λίμπιντό σου είναι στα κόκκινα. Δεν ξέρεις καν αν μπορέσεις να αντισταθείς μπροστά σε ένα πειρασμό και να πεις «όχι», ιδιαίτερα μετά από την τόση πίεση που έχεις υποστεί. Ίσως μάλιστα ξανοιχτείς λίγο περισσότερο, αν σου δοθεί η ευκαιρία και παίξεις πιο παρακινδυνευμένα από άλλες φορές, αλλά δε σε νοιάζει γιατί δεν είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο, συν το ότι μπορεί να βγεις και κερδισμένος/ηκιόλας.

Αν είσαι σε σχέση, όσο έχεις την οικονομική άνεση δε σε νοιάζει τίποτα. Έχεις κέφι, ενθουσιασμό και σου αρέσει να ξοδεύεις για να περνάς καλά εσύ κι ο άνθρωπός σου. Σήμερα όμως θα είσαι λίγο συγκρατημένος/η μιας και είναι τέλος του μήνα και τα αποθεματικά σου δεν είναι πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ροπή στην «αμαρτία»
Στο ερωτικό «γίγνεσθαι» της ημέρας, ο ρόλος σου είναι πρωταγωνιστικός και η αλήθεια είναι ότι αν δεν δώσεις εσύ το… καλό παράδειγμα, τότε ποιος/α θα το κάνει; Κι αν βέβαια είσαι χωρίς δεσμεύσεις, μπορείς να «παίξεις» προσδοκώντας εντυπωσιακά και γρήγορα αποτελέσματα. Αν όμως είσαι σε μια σχέση, θα υπάρξουν «σκηνές», είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στον 7° οίκο σου, στους Διδύμους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κανονίσει κάτι για απόψε. Γέλιο, κέφι και ενθουσιασμός θα συντροφέψουν το σαββατόβραδό σου και φυσικά θα έχεις και τα τυχερά σου, αφού με το ακαταμάχητο χιούμορ και το αλέγρο πνεύμα σου θα γίνεις το κέντρο του ενδιαφέροντος του αντίθετου φύλου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πάρεις την πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις για να κανονίσεις μια συνάντηση ή να συζητήσεις με ένα πρόσωπο που έχεις έρθει πιο κοντά.

Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει μια μικρή ένταση με το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας διαφωνίας σας και της επιμονής να αποδείξει ο καθένας σας από την πλευρά του ότι έχει δίκιο. Το πιο πιθανό πάντως είναι να κάνεις εσύ τελικά πίσω γιατί θα παραιτηθείς από την προσπάθεια να το πείσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Και οικοδεσπότης και… μπάτλερ!
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεθείς με το υποψήφιο ταίρι σουσε ένα κλειστό χώρο –κατά προτίμηση το σπίτι σου- όπου θα μπορέσετε άνετα να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στις… περιπτύξεις και την δημιουργία «ατμόσφαιρας», παρέχοντας αμοιβαίες και απολαυστικές υπηρεσίες.
Ερωτικά
Το γεγονός ότι είναι Σάββατο και δεν έχεις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις από τα της εργασίας σου και να ξεκουραστείς, αλλά εσένα μάλλον δε σε εξυπηρετεί, αφού τουλάχιστον τις άλλες μέρες είχες με κάτι να απασχοληθείς και δεν σκεφτόσουν τα ερωτικά σου ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλεις πολύ και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς συναισθηματικά. Ενώ δε θα έχεις καμία διάθεση, ίσως το βράδυ πειστείς από ένα πολύ δικό σου άτομο να βγείτε και θα σου κάνει καλό, αφού θα ξεχαστείς.

Αν είσαι σε σχέση, προσπαθείς να διατηρήσεις ένα πρόγραμμα διατροφήςγι’ αυτό και αποφεύγεις τις υπερβολές, σήμερα όμως ίσως ξεφύγεις λίγο μετά κι από τις πιέσεις του συντρόφου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Πειρασμοί… παντού!
Μια απλή «περιπλάνηση» στον έξω κόσμο αρκεί για να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου, με την συνέχεια να είναι ανοικτός/ή στο ερωτικό πεδίο. Μπορεί βέβαια κι εσύ να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν και αντίζηλοι/ες, που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο περίπλοκη κι… ενδιαφέρουσα!
Ερωτικά
Είσαι στα καλύτερά σου σήμερα, με ζωντάνια και γοητεία κι ακόμα κι αν είχες κάποια αμφιβολία, αρκετοί/ες θα υπάρξουν απόψε, αν κυκλοφορήσεις, που θα σε επιβεβαιώσουν για το αντίθετο, αφού δύσκολα θα πάρουν τα μάτια τους από πάνω σου. Εσύ πάλι δείχνεις περισσότερο να το διασκεδάζεις, παρά να το παίρνεις στα σοβαρά. Φυσικά θα κάνεις το παιχνίδι σου, θα φλερτάρεις αλλά αν προκύψει και κάτι πιο ενδιαφέρον, που θα κεντρίσει την περιέργειά σου, ξαφνικά η βραδιά θα αποκτήσει άλλη χάρη.

Αν είσαι σε σχέση, θα ξεχάσετε τα πάντα και το μόνο που θα σας απασχολήσει είναι το τι θα κάνετε όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις δυο επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι έχετε στο πλάνο μια συνάντηση με τους φίλους σας που λόγω των καθημερινών σας υποχρεώσεων δεν προλαβαίνετε να τα πείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

«Θερμό επεισόδιο»
Η διάθεσή σου να φιλοξενήσεις κόσμο αλλά και να βρεθείς σε έναν άλλο χώρο «εκτός έδρας» μπορεί να συνδυαστεί με εντάσεις και «θερμά επεισόδια», που σίγουρα έχουν κι ένα ερωτικό κίνητρο, είτε φανερό είτε κρυφό. Κι εκείνο βέβαια που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι καταστάσεις μπορεί να «γυρίσουν» απότομα από το «ζεστό» στο «κρύο» και αντίστροφα.
Ερωτικά
Ακόμα κι εσύ που συνήθως είσαι συμμαζεμένος/η και εσωστρεφής, σήμερα φέρεσαι λες και κάποιος σε μετάλλαξε και γίνεσαι η ψυχή της παρέας με την ευδιαθεσία και τη χαλαρότητά σου. Ρέστα θα δώσεις και αν βγεις, αφού όλο αστεία και γέλια θα είσαι, συγκεντρώνοντας έτσι την προσοχή του αντίθετου φύλου. Ενδέχεται μάλιστα ένα πρόσωπο να σε τρελάνει με τα πονηρά βλέμματα και φυσικά θα του τα ανταποδώσεις. Μετά από λίγο, ίσως σε πλησιάσει και σου πιάσει την κουβέντα.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή μια ζημιά να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό. Το σίγουρο είναι ότι θα καταναλώσει αρκετό από τον χρόνο σας και μετά θα νιώθετε κουρασμένοι για το οτιδήποτε.


astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ