Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΉΜΕΡΑ 25/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΉΜΕΡΑ 25/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ανάδειξε τα προσόντα σου
Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει τα βλέμματα όλων επάνω σου, ιδιαίτερα σε σχέση με τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις ουκ ολίγες προκλήσεις της ημέρας. Φρόντισε λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου! Παράλληλα, ένας γείτονας ή συγγενής μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση «βάζοντας λόγια».

Ερωτικά

Με φουλ τις μηχανές ξεκινάς τη βδομάδα αφού από νωρίς το ξημέρωμα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου κι η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη. Πιθανόν να σκεφτείς ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, όχι μόνο για να ανανεωθείς, αλλά και για να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου, αν και δεν είναι απαραίτητο, αφού έτσι κι αλλιώς όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω σου. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις και κάνε παιχνίδι.
Αν είσαι σε σχέση, αρκετά παθιασμένος/η θα είσαι σήμερα κι όχι μόνο ερωτικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

 Γρήγορα όμως τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και δε θα μείνουν απωθημένα σε κανένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Οικονομικές διεκδικήσεις
Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα μπορεί να προκαλέσει έριδες και προστριβές, παράλληλα όμως θα σου δώσει το έναυσμα για να «πατήσεις πόδι» και να διεκδικήσεις τα συμφέροντά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την αναθέρμανση μιας παλιάς διαφοράς. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριόσε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ένα σύντομο διάλειμμα από την ενεργό δράση, θα σου έκανε καλό, αφού δεν είσαι συνηθισμένος/η σε υψηλές ταχύτητες και ενδέχεται να σε παρασύρουν οι έντονοι ρυθμοί σε βιαστικές κρίσεις και αποφάσεις σχετικά με τα ερωτικά σου. Κάνε λοιπόν λίγο κράτει σήμερα που έτσι κι αλλιώς είναι Δευτέρα και προσπάθησε να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου. Οργανώσου, μάζεψε την ενέργειά σου γιατί πολύ σύντομα θα σου χρειαστεί.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να μην ξεχνάς ότι όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Διαφωνίες και κόντρες είναι συνηθισμένες, αρκεί να μην επικρατεί το εγωιστικό στοιχείο γιατί εκεί η κάθε «σύνδεση» κόβεται. Μια υποχώρηση σήμερα δε θα σε βλάψει.


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά

«Ανασκαφές» στο παρελθόν

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» σε σχέση με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που η αφετηρία τους βρίσκεται στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναβιώσουν έχθρες και ανταγωνισμοί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει στην ανανέωση του κοινωνικού κύκλου σου με νέα πρόσωπα.

Ερωτικά
Με υψηλά αποθέματα ενέργειας και διάθεση για δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς θα είσαι σήμερα και μιας κι η μέρα ευνοεί τις παρορμητικές και λίγο ριψοκίνδυνες κινήσεις, δεν αποκλείεται, αν σου δοθεί η ευκαιρία, να μην το πολυσκεφτείς και να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει καιρό. Άλλωστε, αυτή την περίοδο ο χρόνος είναι πολύτιμος και δε θέλεις να τον σπαταλήσεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή ή έχοντας ερωτήματα για το αν σε θέλει ή όχι.

Αν είσαι σε σχέση, ίσως δοκιμάσει την υπομονή σου ένα φιλικό σου πρόσωπο και είσαι απότομος/η ή εριστικός/η μαζί του, εξ αιτίας των όσων ακούς και δε σου στέκουν, ενώ το ταίρι σου θα προσπαθήσει να παίξει το ρόλο του διαιτητή για να μην τσακωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά
Παλιές αμαρτίες
Βιώνεις εσωτερικές ή εξωτερικές εντάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στα άκρα ή να σε πληγώσουν βαθιά, γι’ αυτό χαλάρωσε και πάρε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Αν πάλι επανεμφανιστεί ένα θέμα υγείας, ή βγουν στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις και «αμαρτίες», δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να «ξεμπερδέψεις» οριστικά μαζί τους.

Ερωτικά
Ξεκινάς τη βδομάδα φορτσάτος/η και με διάθεση να τελειώνεις με κάποια ζητήματα που σε απασχολούν γιατί έχουν αρχίσει και σπάνε τα νεύρα σου. Ανάμεσα σε αυτά είναι κι η κατάσταση με ένα πρόσωπο, ενδεχομένως από τον επαγγελματικό σου χώρο, που μια φαίνεται να ενδιαφέρεται και την άλλη όχι. Με δεδομένη την ανυπομονησία και την συναισθηματική ένταση που θα σε πιάσει, ίσως πάρεις την απόφαση να στραφείς αλλού, αφού δε βλέπεις φως στο τούνελ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στη δουλειά σου είτε με το ίδιο το αντικείμενο είτε με κάποιον προϊστάμενό σου, η οποία όμως θα σε επηρεάσει αρκετά και όταν βρεθείς με το ταίρι σου να είσαι εύθικτος/η ή εριστικός/η.


ΛΕΩΝ 

Γενικά
Ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σου
Ένας φίλος ή μια φίλη που μάλιστα θεωρείς «δικό σου» άνθρωπο, μπορεί να σε πικράνει με την στάση του, βάζοντας πριν από την σχέση σας το οικονομικό συμφέρον του/της. Επιπλέον, μπορεί να αναβιώσει μια «βεντέτα» ή να έρθουν στο φως ενοχλητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, θα έχεις αυξημένες επαφές και μετακινήσεις.

Ερωτικά
Ευκαιρίες θα σου δοθούν σήμερα και μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει με το φλογερό σου ταμπεραμέντο, τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και το ακαταμάχητο στιλ σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κατευνάσεις την τάση σου για υπερβολές και ντόρο γιατί δεν αποκλείεται να σου βγει μια προκλητική ή και εγωκεντρική συμπεριφορά που σίγουρα δεν είναι κάτι που θα βοηθήσει το στόχο σου.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να διαφωνήσετε έντονα με το ταίρι σου για το πώς θα χειριστείτε ένα ζήτημα που αφορά σε ένα συγγενή ή γνωστό σας, καθώς επιμένει να έχει μια πιο συμβιβαστική στάση ενώ εσύ θεωρείς ότι πρέπει να του τρίξετε λίγο τα δόντια για να συνέλθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τώρα εξηγούνται όλα…

Η τάση σου να «ξεθάψεις» πράγματα που έγιναν παλιά έχει σίγουρα μια δημιουργική διάσταση, είτε πρόκειται για δουλειές, είτε για ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα να διαφωτίσεις πλήρως τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα λείψουν οι έντονες αντιδράσεις εκείνων που «έχουν λερωμένη την φωλιά τους»!

Ερωτικά
Όσο πιο πολλά απωθημένα είχες μαζέψει τα προηγούμενα χρόνια, τόσο πιο δύσκολα θα ικανοποιηθείς και θα ηρεμήσεις. Ενδεχομένως, σήμερα να συνειδητοποιήσεις ότι η μετριοπάθεια που έδειχνες ή οι ανασφάλειές σου, ακόμα και για την εμφάνισή σου, είχαν σαν αποτέλεσμα να καταπιέσεις αρκετές επιθυμίες σου που τώρα όμως έχουν γίνει πιο έντονες. Επειδή η περίοδος, τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα, είναι ευνοϊκή και σου δίνει τη δυνατότητα να καταφέρεις πολλά, καλό θα ήταν σιγά-σιγά να απελευθερωθείς, ώστε να βιώσεις όλα αυτά που θέλεις.

Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα είναι έντονα ερωτικό κι αν αποφύγετε κάποιες ζήλειες ή ανταγωνιστικές διαθέσεις, τότε θα απολαύσετε κι οι δυο μια αρκετά συναρπαστική νύχτα.

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά

Κρυμμένες αλήθειες
Στο δημιουργικό κομμάτι, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις αλλά και θρύλους του παρελθόντος, αποκαλύπτοντας κατά ένα μέρος κρυμμένες αλήθειες. Στην καθημερινότητά σου όμως μπορεί να προκύψουν ενοχλητικές παρεμβάσεις από συγγενικά πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αναστατώσει προσωρινά τις σχέσεις σου.

Ερωτικά
Με τη Σελήνη στον 7° οίκο σου, τον Κριό, οι μηχανές σου θα δουλεύουν στο φουλ και ενδεχομένως να αναγκαστείς να ξεπεράσεις μια διστακτικότητα ή αναποφασιστικότητα που σε διέπει, προκειμένου να προασπίσεις ή να διεκδικήσεις ό,τι πιστεύεις ότι σου ανήκει στην ερωτική σου ζωή. Η τύχη άλλωστε βοηθά τους τολμηρούς οπότε οι πιθανότητες να τα καταφέρεις είναι πολλές. Δεν αποκλείεται και μια συναρπαστική γνωριμία που θα είναι πολύ αναζωογονητική και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, ανεξάρτητα από τη διάρκειά της.

Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην ξεκαθαρίσετε πλήρως το τοπίο, ειδικά αν αφορά σε μια συνεργασία ή σύμπραξη. Μόνο αν τεθούν όλα τα θέματα, θα βρεθούν λύσεις ή οι αποφάσεις πλέον που θα παρθούν θα είναι για το κοινό συμφέρον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Συναισθηματικά «ζόρια»
Ένα πάθος του παρελθόντος ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την αναβίωση μιας σχέσης με πολύ έντονα χαρακτηριστικά. Ωστόσο αν έχεις παιδιά θα πρέπει να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, ώστε να μην εκτεθούν σε καταστάσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα σου «ανοίξει» επιπλέον δουλειές.
Ερωτικά
Ούτε ήρεμος/η θα είσαι, ούτε και θα θέλεις να το κρύψεις ίσως γιατί ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει ό,τι του κατέβει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν κι εσύ αισθάνεσαι ότι είσαι δεμένος/η στο άρμα του και σε σέρνει. Επειδή ήδη έχεις χάσει την υπομονή σου μαζί του και δεν έχεις καμία όρεξη να το κυνηγήσεις, ίσως σήμερα βγάλεις όλα όσα κρατάς μέσα σου μέρες και τελικά εγκαταλείψεις το παιχνίδι. Άλλωστε… υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές κι ενδεχομένως με καλύτερα πορτοκάλια.
Αν είσαι σε σχέση, ό,τι κι αν σου πει, όσο κι αν επιμείνει το ταίρι σου, εσύ θα κάνεις του κεφαλιού σου και δε θα το ακολουθήσεις σε ένα θέμα που αφορά στη διατροφή ή την άσκηση. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνεσαι απόλυτος/η, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την υγεία ή την ευεξία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η ομοψυχία σε κρίση
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα, που η αφετηρία τους βρίσκεται στο παρελθόν. Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να διευκρινίσεις «θολές» ή άγνωστες λεπτομέρειες, επειδή, όμως «ο διάολος έχει πολλά ποδάρια», πρόσεξε μήπως από μια ασήμαντη αφορμή προκύψουν καταστάσεις που δεν «μαζεύονται» εύκολα.


Ερωτικά

Θα μπορούσες να υιοθετήσεις το σύνθημα «τίποτα, τίποτα δε με σταματά», αφού απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα όντως κινείσαι σε πολύ υψηλές ταχύτητες και με μοναδικό σκοπό να αναλάβεις δράση και να κάνεις όλα όσα έχεις στο νου σου. Η ενεργητικότητα και ο ενθουσιασμός σου είναι στα ύψη, το ίδιο κι ο ερωτισμός που εκπέμπεις, οπότε δε θα πετύχεις τους στόχους σου, μόνο αν το θέλεις εσύ, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη βρει το αντικείμενο του πόθου σου. Επίσης, μια τυχαία γνωριμία που θα κρατά το ενδιαφέρον σου ζωντανό είναι πολύ πιθανή.

Αν είσαι σε σχέση, αν κι οι δυο σήμερα αποφασίσετε να κινηθείτε χώρια, είτε βρεθείτε με την παρέα σας είτε κάνετε κάτι που σας αρέσει, εκτός του ότι θα αποφύγετε μια ένταση, θα διαπιστώσετε ότι ο ένας θα λείπει στον άλλον περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Παλιές υποθέσεις
Μια επαγγελματική υπόθεση που «κρατάει» από παλιά και σου είναι βάρος, σε ωθεί να ενεργοποιηθείς προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από τις δεσμεύσεις σου και να «αποδοθείς καθαρός στην κοινωνία»! Αυτό όμως εν θα γίνει χωρίς εντάσεις, ιδιαίτερα αν μάθεις ότι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου είχε κινηθεί τότε με ανάρμοστο τρόπο.
Ερωτικά

Όλα σε σπρώχνουν σε γρήγορες ενέργειες κι αποφάσεις, ιδιαίτερα σήμερα, οπότε κι εσύ καλό θα ήταν να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και προβληματισμούς και να τρέξεις περισσότερο τα ερωτικά σου θέματα γιατί ό,τι αφήνεις, τελικά σε αφήνει. Εξέτασε τις επιλογές που έχεις ή αναζήτησε άλλες, καλύτερες. Η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό πρέπει να την εκμεταλλευτείς κι εφ’ όσον η μέρα ευνοεί ρίσκα και κινήσεις μη προσχεδιασμένες, δε χάνεις κάτι, αν δοκιμάσεις.
Αν είσαι σε σχέση, μια οικογενειακή αναστάτωση, διάφορα κρούσματα… ανταρσίας ή παρέμβασης ή μια ζημιά, δε θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε. Ωστόσο, όσο υπάρχει έλλειψη ψυχραιμίας και γρήγορων αντανακλαστικών, τόσο πιο αργά θα ανακτήσετε τον έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Συναισθηματική αναταραχή

Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας συναισθηματικής αναταραχής που μπορεί να σχετίζεται είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε με ένα οικονομικό θέμα του παρελθόντος, που επανέρχεται στο προσκήνιο. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς, συνειδητοποιώντας ότι κόντρα στην δική σου «αφέλεια», κάποια πράγματα που έγιναν, είχαν καθαρά ωφελιμιστικά κίνητρα.


Ερωτικά

Μιας κι είναι αρχή της εβδομάδας, το τρέξιμο που θα έχεις θα είναι αρκετό, αλλά η καλή διάθεση που έχεις να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις σου θα φύγει γρήγορα, αφού θα εκνευριστείς είτε στις μετακινήσεις σου είτε με την αναγκαστική επαφή σου με κάποια άτομα. Όμως ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα για συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα σε αποζημιώσει για την ταλαιπωρία σου κι εκεί που ήσουν έτοιμος/η να σε πάρει από κάτω θα αναθαρρήσεις.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα ή πρόβλημα στον τεχνικό σας εξοπλισμό, καλό θα ήταν όμως να μην επιχειρήσετε να κάνετε το οτιδήποτε μόνοι σας και να απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό ή να πάρετε υπεύθυνες πληροφορίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Ενδοοικογενειακές εντάσεις

Ο… λιγότερο ασφαλής χώρος είναι για σένα το σπίτι σου, αφού είναι πιθανές ποικίλες εντάσεις που είτε σχετίζονται με τις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, είτε με κινδύνους που «παραμονεύουν» γύρω σου. Από την άλλη πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να ανατρέξεις στο παρελθόν ανακαλύπτοντας τις ουσιαστικές αιτίες για εκείνα που σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.
Ερωτικά

Με την εύνοια που έχεις αυτήν την περίοδο λογικό είναι να ελκύεις διάφορα άτομα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι όλα είναι της αρεσκείας σου. Σήμερα μάλιστα ίσως νιώσεις άβολα από το επίμονο φλερτ ενός προσώπου που θα προσπαθεί πιεστικά να κερδίσει την αποδοχή σου. Καλό θα ήταν να σηκώσεις όμως το ανάστημά σου και να του δώσεις να καταλάβει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεσαι και δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη, γιατί αν επιχειρήσεις να το αποθαρρύνεις ευγενικά δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αγχωθείς από τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν το προσεχές διάστημα και να επηρεαστεί κι η διάθεσή σου. Μαζί με τον σύντροφό σου όμως μπορείτε να κάνετε ένα μίνι πλάνο τουλάχιστον για αυτά που είναι άμεσα.


astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...