Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 15/4/2017

Κριος

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα, αγαπητέ Κριέ, και μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να βρεις πρακτική διέξοδο στους κόπους σου. Μην αφεθείς στην τύχη και οργάνωσε προσεκτικά την καθημερινότητά σου, ώστε να εξασφαλίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.
Tαύρος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να μεταμορφώσει εντελώς τη ζωή σου και να σε βγάλει για λίγο από τα νερά σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εναρμονιστείς με τη νέα πραγματικότητα. Σύντομα όλα θα οδηγήσουν σε βελτιώσεις και άνοδο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Στον οικονομικό τομέα, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.
Δίδυμος

Γενικά
Μία νέα σελίδα στη ζωή σου γυρίζει τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, και σε γεμίζει ευγνωμοσύνη για πολλούς ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό. Μην βιαστείς να ξεφύγεις και να πανηγυρίσεις την ελευθερία σου, αλλά παράμεινε στη θέση σου και παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια, για να δεις όλη την αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις για άλλη μια φορά το λάθος στα αισθηματικά σου, να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με την Αφροδίτη από σήμερα σε ορθή φορά στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
Καρκίνος

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, γνωριμίες, διασκεδάσεις και πολλές ευχάριστες προσκλήσεις για ψυχαγωγία, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Κάνε μία αξιολόγηση, γιατί είναι αδύνατον να συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς για πολύ καιρό ακόμα. Η υπερκόπωση είναι προ των πυλών και θα δυσκολευτείς να την αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις, για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, αλλά φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Λέων

Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πλέον εύκολο, αγαπητέ Λέων, να αναγνωρίσεις την αλήθεια. Οι λεπτομέρειες που έμαθες πρόσφατα συνέβαλαν αρκετά σε αυτό και τώρα μπορείς να σταθείς στα πόδια σου με σταθερότητα και αρκετή αυτοπεποίθηση. Συνέχισε την πορεία σου και σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρόσεξε, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα που τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.
Παρθένος

Γενικά
Κάποιο άτομο από το παρελθόν πρόκειται να επανεμφανιστεί τυχαία, αγαπητέ Παρθένε, και η παρουσία του θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις περιθώρια για πολλά, καθώς οι άνθρωποι συνήθως παραμένουν αναλλοίωτοι μέσα στον χρόνο, σε πολλά επίπεδα. Δείξε διακριτικότητα και απόφυγε κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρξει μια στασιμότητα στη σχέση σου. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί θα καταλήξετε σε καβγάδες. Αν δεν έχεις ταίρι, με την Αφροδίτη από σήμερα σε ορθή φορά στους Ιχθείς, η περίοδος προσφέρεται αισθηματικά, για πολύ καλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες καθώς και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Ζύγος

Γενικά
Η έμπνευση που νιώθεις, αγαπητέ Ζυγέ, τον τελευταίο καιρό προάγει τη δημιουργικότητά σου, η οποία εντυπωσιάζει αβίαστα. Συγκράτησε όμως τις δυνάμεις σου, γιατί θα σου χρειαστούν πολύ σύντομα, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα σε οδηγήσουν σε συστηματική δράση, περιορίζοντας τον προσωπικό σου χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις και τα έξοδά σου.
Σκορπιός

Γενικά
Οι καταστάσεις και η παθητικότητα που έδειξες σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, αγαπητέ Σκορπιέ. Βάλε τάξη στα πράγματα και σύντομα θα καταφέρεις να διορθώσεις ένα σημαντικό λάθος, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο να διεκδικήσει όσα του αξίζουν. Μην δημιουργείς ανησυχία σε οικογένεια και φίλους με τη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Καλό θα είναι να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
Τοξότης

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να παραδεχτείς τα λάθη σου και να ξεκινήσεις μία νέα πορεία που θα σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά επιθυμείς. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για κάποια προσωπική σου απώλεια. Το να στέκεσαι στα δικά σου πόδια είναι και το μεγάλο μυστικό που θα σε οδηγήσει σε ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Η Αφροδίτη από σήμερα στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σε ευνοεί αισθηματικά, και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις σήμερα σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Αιγόκερως

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα και να μην συμμετέχεις σε ξένες υποθέσεις, σπαταλώντας χρόνο και ενέργεια. Οι συζητήσεις σε κοινωνικό επίπεδο θα φέρουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Απόφυγε με τη σιωπή σου κάθε συμμετοχή και διαφύλαξε το κύρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα, γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.
Υδροχόος

Γενικά
Η αφοσίωση με την οποία θα αντιμετωπίσεις μία νέα προσφορά, θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα προνόμιά σου είναι δεδομένα. Διαφύλαξε τα κεκτημένα σου, με ισχυρό τρόπο δράσης. Όλα θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Συμφωνίες και αλλαγές ευνοούνται.
Ιχθύς

Γενικά
Οι νέες δυνατότητες οδηγούν σε ένα φωτεινότερο αύριο και θα καταφέρεις να διατηρήσεις σε βάθος τη βελτιωμένη πλέον διάθεσή σου, πράττοντας θαύματα. Θα δεχτείς επαίνους, εκτίμηση και ανταμοιβές. Αξιοποίησε τα δώρα των άστρων στο ζώδιό σου και απόλαυσε την ευτυχία που σε ακολουθεί με σταθερά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη που από σήμερα έρχεται στην ορθή φορά της στο ζώδιό σου, ανεβάζει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top