Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134-135-136-137-138

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Επεισόδια 134-135-136-137-138
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134 ΕΔΩ 135 ΕΔΩ 136 ΕΔΩ
137 ΕΔΩ 138 ΕΔΩ

Επεισόδιο 134
 Η πρόταση του Βλάση για μειωμένο κέρδος στην εταιρία, γίνεται δεκτή από τον Αχιλλέα παρά τις αμφιβολίες της Ρενάτας, ενώ ο Λεωνίδας αποκαλύπτει στη Μιράντα κάτι που ίσως της αλλάξει όλη της τη ζωή. Η Βαρβάρα αλλάζει τη στάση της απέναντι στον Δαμιανό, ενώ η Ισμήνη βλέπει τον Μίμη μπροστά της να φιλιέται με τη Βάνα. Τι θα συμβεί όταν βρεθούν για πίτσα στο σπίτι της Φαίης ο Βλάσης, ο Δαμιανός και η Βαρβάρα; Πώς θα εξελιχθεί η επίσκεψη του Φώτη στα πεθερικά του; Γιατί θα συγκινήσει η Σύλβια την Αιμιλία; Ποιο ένοχο μυστικό της Φαίης θα ανακαλύψει η Βαρβάρα;

Επεισόδιο 135

 Οι κόντρες ανάμεσα στη Σύλβια και την Αιμιλία συνεχίζονται, ενώ στην εταιρία είναι όλοι εν βρασμώ και προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τη σώσουν. Η Βαρβάρα ξεκινάει την πρώτη της μέρα στη δουλειά και προχωράει το σχέδιό της για την αποπλάνηση του Δαμιανού, κάτι που εκνευρίζει πάρα πολύ την Φαίη. Ο Λεωνίδας προβληματίζεται με την ιδέα τού να γίνει πατέρας ξανά, την ώρα που ο Μίμης βρίσκεται στην απόλυτη θλίψη λόγω της Ισμήνης και ο Θοδωρής αποφασίζει να του δώσει το μαγαζί.

Επεισόδιο 136

Η Ρενάτα με τον Αχιλλέα συνεργάζονται για να γράψουν το δελτίο τύπου που θα ενημερώνει τους επιχειρηματικούς κύκλους και τα μέσα για την ανάκαμψη της Sofo. Ο Θοδωρής μετανιώνει για την απόφασή του να μεταβιβάσει στον γιο του την ταβέρνα, καθώς επίσης και που έπεισε τον Λεωνίδα να ξαναγίνει πατέρας. Ο Μίμης σκέφτεται με ποιο τρόπο θα ανανεώσει το μαγαζί και ζητάει την βοήθεια του Βλάση. Η Φαίη πηγαίνει μαζί του, αλλά μοιάζει να είναι έξω απ’ τα νερά της. Η Βαρβάρα ξεκινάει τη δουλειά, ενώ η Ισμήνη ψάχνει κι αυτή για μια απασχόληση. Η Έλλη με τον Φώτη αποφασίζουν να παντρευτούν.

Επεισόδιο 137

Οι ατασθαλίες της Σύλβιας έρχονται για τα καλά στο φως, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στο μάτι του κυκλώνα. Η Φαίη, με αφορμή την αμεσότητα του Λεωνίδα και της Μιράντας, έχοντας βέβαια πιει και λίγα ποτηράκια παραπάνω, δείχνει έναν εαυτό που κανένας τους δεν είχε δει μέχρι τώρα. Ο Μίμης προσπαθεί με τη σειρά του να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στην Ισμήνη βρίσκοντας όμως τοίχο για ακόμα μία φορά. Η σχέση της Ρενάτας και του Αχιλλέα δοκιμάζεται με αφορμή το διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε η Φαίη. Ο Δαμιανός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του κι έρχεται αντιμέτωπος με τον Ζούβα.

Επεισόδιο 138

 Η Ρενάτα βάζει τους δικούς της όρους στη σχέση της με τον Αχιλλέα, ενώ η Αιμιλία, που μαθαίνει για την απάτη της Σύλβιας, βρίσκεται σε σύγχυση. Η Βαρβάρα έρχεται ακόμα πιο κοντά στον Δαμιανό αποκαλύπτοντάς του όλη την αλήθεια για το παρελθόν της οικογένειας της «Φαίης Σταθάτου», ενώ και ο Βλάσης έρχεται πολύ κοντά στο να μάθει κάποιο από τα μυστικά της γυναίκας του. Θα καταφέρει ο Λεωνίδας να φτιάξει το τέλειο τσίπουρο; Ποια είναι τα δραστικά μέτρα που θα λάβει ο Δαμιανός για να τιμωρήσει τη Σύλβια; Τι δουλειά έχει η οργισμένη Φαίη στο γραφείο του Ζούβα; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει η Σύλβια στο ειδικό δικαστήριο που της ετοιμάζει η ίδια της η οικογένεια;


Τα επόμενα επεισόδια 139-140-141-142-143 ΕΔΩ
144-145-146-147-148 ΕΔΩ
131 ΕΔΩ
132 ΕΔΩ
133 ΕΔΩ
134 ΕΔΩ
135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ
137 ΕΔΩ
138 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ