Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Λοβέρδος: Δεν στέκεται κυβέρνηση, της οποίας υπουργός λέει αυτά που είπε ο σήμερα ο κ. Σκουρλέτης

«Δεν στέκεται κυβέρνηση, της οποίας υπουργός λέει αυτά που είπε σήμερα ο κ. Σκουρλέτης», είναι το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, στις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, για τη ΔΕΗ.

«Και ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έρχεται η είδηση ότι ο υπουργός της κυβέρνησης Σκουρλέτης τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας, λίγο ή πολύ, ότι από την πλευρά της τρόικας και μέσα στις επιτροπές της είναι «βαποράκια συμφερόντων», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι ο κ. Σκουρλέτης «αντιπαρήλθε το θέμα ότι η ΔΕΗ των πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ τιμολογείται σήμερα 600 εκατομμύρια ευρώ».

«Τι είναι αυτό; Τι τσούρμο είναι αυτό; Εάν κάτι είναι κακό, δεν το ψηφίζω. Τι πάει να πει “είμαι Αριστερός και έχω συλλογικές διαδικασίες”; Αν κάτι ζημιώνει τη χώρα μου, δεν το ψηφίζω», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Και διαπραγματεύονται οι υπουργοί Σκουρλέτης, Πιτσιόρλας και άλλοι με “βαποράκια συμφερόντων”; Και ο πρωθυπουργός είναι Αριστερός όσο κανένας άλλος, όπως είπε χθες;».

«Δεν στέκεται κυβέρνηση, της οποίας υπουργός, που θήτευσε στο υπουργείο που κάθεται σήμερα ο κ. Σταθάκης, να λέει αυτά που λέει για τη ΔΕΗ, που την καταστρέφετε -και ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Σταθάκης- επί δύο χρόνια και κάτι -καταργήσατε τη “μικρή ΔΕΗ”- που την καταγγέλλατε, ζητάγατε δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, και από εκεί που το 30% κόστιζε 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ συν 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ η επένδυση στη Μελίτη, τώρα τη δίνετε τζάμπα», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

imerisia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη...