Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τρ. Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) για επιχειρήσεις που πάνε στη Βουλγαρία: Να μην δοθούν κίνητρα να επιστρέψουν, ούτε να μειωθεί η φορολογία

Το πραγματικό πρόσωπο των αρρωστημένων διωκτών του επιχειρείν και του ιδιωτικού τομέα έδειξε ακόμα μια φορά ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο, δεν τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των ελληνικών εταιρειών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, καθώς δεν θεωρεί ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα για την επιστροφή τους, ούτε να μειωθεί η φορολογία.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε προνομιούχους τους περισσότερους Έλληνες επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν λάβει…θαλασσοδάνεια σύμφωνα με τον κ.Μηταφίδη και θεωρεί πως έχουν υποχρέωση να μείνουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν τα χρήματα που πήραν τα προηγούμενα έτη, προφανώς υπέρ σίτισης του κομματικού στρατού της κυβέρνησης.

Σε μια άλλη ενδιαφέρουσα ατάκα του ο κ. Μηταφίδης υποστήριξε ότι μπορεί να κουβεντιάζεται το θέμα αλλά δεν θα εφαρμοστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

Παράλληλα, ο κ. Μηταφίδης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κοινωνική πολιτική, η οποία πρέπει να στηριχθεί από όλα τα κόμματα και κατηγόρησε το ΚΚΕ για την αρνητική του στάση έναντι της κυβέρνησης σε αυτά τα ζητήματα.
Τόνισε (χωρίς να γελάει) ότι ο λαός πρέπει να στηρίξει με νύχια και με δόντια τα φιλολαϊκά μέτρα της κυβέρνησης
Τέλος, ο κ. Μηταφίδης είπε πως αν κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολύσει δημόσιους υπαλλήλους, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ μονιμοποίησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...