Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζεται η ψηφοφορία για το καλύτερο σήριαλ της χρονιάς – Ποια προηγούνται

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία στο logiastarata.gr για το καλύτερο σήριαλ της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών.

LinkwiseCreative.linkArea(426, 9686);

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δείχνουν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση μεταξύ 4 τηλεοπτικών σειρών που αγαπήθηκαν από το κοινό ενώ πολλές προτιμήσεις διψήφια ποσοστά συγκεντρώνει ένα ακόμη σήριαλ..
Έτσι μια εβδομάδα πριν λήξει η μέτρηση στην 1η θέση βρίσκεται η καθημερινή σειρά του Alpha ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ , ενώ πολύ κοντά 2η ακολουθεί η σειρά του Ant1 Ταμάμ. Λίγο πιο πίσω στην 3η θέση υπάρχει ισοψηφία μεταξύ της πολύ ποιοτικής σειράς Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ, που έριξε αυλαία τον περασμένο μήνα και της εδώ και χρόνια αγαπημένης σειράς ΜΠΡΟΥΣΚΟ του Αnt1 που ακόμη και στην 4η χρονιά διατηρεί το ενδιαφέρον του κοινού.
Αυτά είναι τα σήριαλ που έχουν ξεχωρίσει και διεκδικούν την πρώτη θέση ενώ στην 5η θέση λαμβάνοντας διψήφιο ποσοστό βρίσκεται μια ακόμα σειρά του Ant1 ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.
Απο κει και πέρα στις πιο κάτω θέσεις συνωστισμός υπάρχει γύρω από την 6η θέση μεταξύ των σήριαλ , ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ.
Τα υπόλοιπα σήριαλ δεν συγκεντώνουν πολλές προτιμήσεις και είναι στις τελευταίες θέσεις. Μικρότερη απήχηση φαίνεται ότι είχαν ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ του ΣΚΑΙ και η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ του Ant1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ