Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εφιαλτικές στιγμές στο «Μπρούσκο»: Πεθαίνει ο Αχιλλέας;

Μεγάλη αναστάτωση στους φίλους του Μπρούσκο από το ρεπορτάζ του περιοδικού tv-24 που κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο κεντρικό τίτλο “Ο Αχιλλέας πεθαίνει – Ο σπαραγμός της Μελίνας” 

Την ίδια στιγμή οι φανατικοί φίλοι της σειράς είναι δυσαρεστημένοι από την απουσία του άλλου πρωταγωνιστή της σειράς του Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος είναι άφαντος από το Μπρούσκό εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί οριστική αποχώρησή του από τη σειρά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο tv-24 η μοίρα δίνει το τελειωτικό χτύπημα στο πιο αγαπημένο ζευγάρι, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα.

Όλα αρχίζουν όταν η Δήμητρα παρατάει τα παιδιά της και φεύγει από την Κύπρο. Ο προορισμός της είναι τα Χανιά, όπου πάει και βρίσκει τον Πάτροκλο. Οι δυο τους βρίσκονται ερωτικά και κυκλοφορούν στα Χανιά, μέχρι που ένα μάτι τούς βλέπει και η είδηση ότι η Δήμητρα είναι με τον Πάτροκλο φτάνει στην Κύπρο και στα αυτιά του Αχιλλέα, που γίνεται έξαλλος.

«Θα πάω στην Κρήτη κι αν την ανακαλύψω θα φάει η μούρη της χώμα», λέει στη Μελίνα που προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Αχιλλέας όμως δεν ακούει τίποτα και κανέναν, είναι πολύ θυμωμένος και θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή αυτή την κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω…

Από κοντά του και ο Νεκτάριος που έχει σκυλιάσει: «Θα τον σκοτώσω τον αλήτη!», ουρλιάζει και η Μελίνα αρχίζει να ανησυχεί και να παρακαλάει τον Αχιλλέα να μην πάνε πουθενά: «Γιατί, Αχιλλέα; Πες μου γιατί; Θέλεις να σκοτωθούν;», προσπαθεί να τον κάνει να σκεφτεί λογικά.

Όταν όμως βλέπει ότι ο άντρας της είναι ανένδοτος, αποφασίζει να πάει κι αυτή μαζί τους με τα παιδιά και την κοπέλα, γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του και παράλληλα δεν έχει καθόλου καλό προαίσθημα.

Το ίδιο προαίσθημα όμως έχει και η Χρυσάνθη, η οποία μόλις καταλαβαίνει ότι μπορεί να σκοτωθούν τ’ αδέλφια, φεύγει αμέσως για τα Χανιά, ενώ πρώτα τηλεφωνεί στη Δήμητρα και της λέει: «Σήκω και φύγε γιατί θα γίνει μεγάλο κακό»!


Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο, τη Μελίνα και τα παιδιά φτάνουν στο σπίτι τους στα Χανιά και ο Αχιλλέας αμέσως παίρνει ένα όπλο και λέει στον Νεκτάριο να πάνε αμέσως να τους βρουν: «Τι το θέλεις το όπλο μαζί σου; Μην κάνετε βλακείες. Να προσέχετε», τους φωνάζει η Μελίνα και τρέμει από το φόβο της.

Οι δυο τους συναντούν και τον Μηνά που τους φέρνει ένα ακόμα όπλο και πάνε να τη στήσουν στον Πάτροκλο με τη Δήμητρα. Το παράνομο ζευγάρι εντοπίζεται στο αυτοκίνητο να πηγαίνει βόλτα όταν ο Αχιλλέας αρχίζει να τους καταδιώκει με το δικό του αυτοκίνητο.

Ο Πάτροκλος τους καταλαβαίνει, κατεβάζει τη Δήμητρα στο δρόμο και αλλάζει κατεύθυνση με σκοπό να τους εγκλωβίσει στο βουνό. Και το καταφέρνει, ενώ παράλληλα μιλώντας με τον Αλκιβιάδη τού ζητά να του στείλει τρεις πληρωμένους δολοφόνους και ταυτόχρονα να ετοιμάσει ένα ακλόνητο άλλοθι γι’ αυτόν.

Το σχέδιό του πετυχαίνει και σε λίγα λεπτά οι μπράβοι του Αλκιβιάδη βρίσκονται στο σημείο, όπου αρχίζει μια ανελέητη μάχη με πυροβολισμούς. Ο Νεκτάριος με τον Αχιλλέα ανταποδίδουν και παράλληλα καλούν σε βοήθεια τον Ανδρέα με τον Μηνά που φτάνουν και μπαίνουν κι αυτοί στη μάχη και σκοτώνουν έναν από τους μπράβους του Αλκιβιάδη. Μια σφαίρα, όμως, βρίσκει τον Αχιλλέα κατάστηθα…

Στο σπίτι τη Μελίνα την έχουν ζώσει τα φίδια. Τηλεφωνεί συνέχεια μια στον Νεκτάριο και μια στον Αχιλλέα αλλά απάντηση δεν παίρνει: «Αχιλλέα μου, πάρε με σε παρακαλώ. Ανησυχώ», του αφήνει μήνυμα και η καρδιά της πάει να σπάσει. Κάτι διαισθάνεται που δεν της αρέσει καθόλου. «Αχιλλέα μου, σε παρακαλώ, στείλε μου έστω ένα μήνυμα να ησυχάσω. Τώρα εγώ τι πρέπει να βάλω με το μυαλό μου;», τους αφήνει μήνυμα και ξεσπάει σε κλάματα.
Ο Αχιλλέας έχει χτυπηθεί άσχημα, έχει γεμίσει αίματα αλλά δίνει κουράγιο στον Νεκτάριο και τον εαυτό του, μέχρι τη στιγμή που αρχίζει να πονάει φριχτά και χάνει τις αισθήσεις του.
Μόλις φεύγουν οι μπράβοι, ο Νεκτάριος με τον Μηνά βάζουν τον Αχιλλέα στο αυτοκίνητο για να τον πάνε στο νοσοκομείο ενώ συνεχίζει να αιμορραγεί και χειροτερεύει: «Κρατήσου, μη λιποθυμήσεις», του λέει ο Νεκτάριος, ο οποίος έχει τρελαθεί που τον βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση.


Μόλις φτάνουν στο νοσοκομείο τον βάζουν κατευθείαν στο χειρουργείο, ενώ ο Μηνάς πάει να ειδοποιήσει τη Μελίνα: «Κοίτα, θέλω να ’σαι ψύχραιμη… Δεν ήθελα να σου το πω από το τηλέφωνο. Ο Αχιλλέας είχε ένα μικροατύχημα κι είναι στο νοσοκομείο». Η Μελίνα σπαράζει, πέφτει πάνω κι αρχίζει να τον ταρακουνάει: «Χριστέ μου, τι έπαθε; Πες μου» και φεύγουν σαν τρελοί για το νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του Αχιλλέα είναι πολύ άσχημη και η Μελίνα ζει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, όπου η επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του Αχιλλέα, δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη…

Η αγωνία για τον Αχιλλέα που ξαναμπαίνει στο χειρουργείο με εσωτερική αιμορραγία, κορυφώνεται και πια η Μελίνα έχει χάσει κάθε ελπίδα και αισιοδοξία καθώς οι προβλέψεις των γιατρών είναι ανησυχητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του logiastarata.gr τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο σχετικά με την τύχη του Αχιλλέα και αν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.  Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει πάρα πολύ δουλειά αυτή την με τα 3 νέα σήριαλ που ετοιμάζει για τη νέα χρονιά (Τατουάζ, Κόκκινο νυφικό και 8 Λέξεις) και είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχει και στα γυρίσματα του Μπρούσκο, έτσι όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοικτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ