Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι “θεματοφύλακες” του Καραμανλισμού σε γεύμα μετά τις αποφάσεις για το Βατοπαίδι

Το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” στην πλατεία Συντάγματος τα βλέμματα τράβηξε μια παρέα αμιγώς “καραμανλικών” που επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να γευματίσει.
Η παρέα αποτελούταν από τον Αχιλλέα Καραμανλή, τον υιό του βουλευτή της ΝΔ Κώστα, τον Πέτρο Μολυβιάτη και τον Γιώργο Αλογοσκούφη.
Η πρόσκληση για το γεύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, προήλθε από τον πρώην υπουργό Οικονομίας ο οποίος από το περασμένο Σεπτέμβριο διδάσκει στην Εδρα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.
Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, περιστράφηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, εκφράζοντας τη βαθιά τους ανησυχία για τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους εταιρους. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά γύρω από την υπόθεση Βατοπεδίου η οποία ήρθε και παλι στην επικαιρότητα με την αθωωτική απόφαση των πολιτικών προσώπων, κλείνοντας οριστικά ένα “σκάνδαλο” που ταλάνισε για εννιά χρόνια την πολιτική ζωή του τόπου.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117 H συνάντηση του Παύλου και του Αχιλλέα εκτροχιάζεται. Οι δύο άντρες αναμετριούνται τόσο μεταξύ τους...