Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 23/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 23/3/2017

LinkwiseCreative.linkArea(426, 9686);

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις που μάλιστα μπορεί να αποτυπωθούν και στην εμφάνισή σου! Κατά τα άλλα, στον οικονομικό τομέα τα καλά νέα είναι ότι μια έμπνευση της στιγμής μπορεί να σου αποδώσει σημαντικά οφέλη. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να υπάρξουν και παρορμήσεις εξαιρετικά ατυχείς ως προς το αποτέλεσμά τους, ιδιαίτερα αν αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζεις. Επιπλέον, είναι σοφό να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, αφού κάποιος/α μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσήλωσή σου σε έναν νέο στόχο για να επωφεληθεί σε βάρος σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, εμφανίζοντας στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις! Επειδή όμως σε αυτήν την φάση τίποτα δεν είναι «καθαρό» κι αξιόπιστο, καλό είναι να μην «βουτήξεις» στα βαθιά!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «τελειώνεις» με κάποιες υποθέσεις που χρονίζουν Επιπλέον όμως, είναι δεδομένο το ότι θα συναντήσεις και ισχυρές αντιστάσεις γύρω σου, γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξεις μια πιο ευέλικτη στρατηγική απέναντι στην «άλλη πλευρά», διαφορετικά η προσπάθειά σου θα θυμίζει την μάταιη επιμονή μιας μπουλντόζας απέναντι σε ένα βουνό! Σε κάθε περίπτωση πάντως, ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού η εμπλοκή άλλων θα περιπλέξει τα πράγματα. Αν πάλι νοιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, ξεκουράσου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον καλλωπισμό αλλά και τα όνειρά σου για το αύριο.
Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη, φαίνεται να σου ζητά επιπλέον πράγματα, μπορεί όμως να είσαι κι εσύ που τρέφεις ανάλογα συναισθήματα. Έτσι, το «μπλέξιμο» βρίσκεται προ των πυλών, αν όμως προχωρήσεις πέραν το δέον, τότε το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις σύντομα για την επιλογή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας απελευθερώνει την φαντασία σου και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα, μακριά από εντάσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η καλή ψυχολογία σου μπορεί με την σειρά της να επιδράσει ευνοϊκά στην καθημερινότητά σου, αλλά και να σε ωθήσει να βοηθήσεις κόσμο που περνάει δύσκολα . Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο θα χρειαστεί σίγουρα να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Επιπλέον, θα πρέπει να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, ακυρώνοντας, αν χρειαστεί, κάποιες δράσεις που είναι υπεράνω των δυνάμεών σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «αλιεύσεις» το ταίρι σου μέσα από μια φιλική συντροφιά αλλά όσον αφορά στην ουσία, το «τοπίο» είναι θολό και με τέτοιο παρασκήνιο στα προσωπικά σου, το καλύτερο θα ήταν να μην τρέφεις… φρούδες ελπίδες για μια εξέλιξη του γούστου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσδίδει κοινωνική λάμψη, ίσως μάλιστα να λάβεις τα εύσημα για την συνολική σου παρουσία. Επί του… πρακτέου ωστόσο, θα ήταν λάθος σου να εμπιστευτείς «αβλεπί» πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να θέσεις και τους δικούς σου όρους. Παράλληλα, οΆρης στον Ταύρο μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Επιπλέον, συντηρεί την ανησυχία σου και για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες, σε κάθε περίπτωση όμως ακόμη κι αν συμβεί κάτι ενοχλητικό, δεν θα έχει συνέχεια.
Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός γνωστού σου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια κι ίσως με πρόσχημα το ενδιαφέρον του για σένα, να σου υπαγορεύσει αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που δεν σου ταιριάζουν. Αλλά φταις κι εσύ που δίνεις τέτοια δικαιώματα με τη γκρίνια σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από την μια πλευρά, ο Άρης στον Ταύρο επιταχύνει τις εξελίξεις κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Από την άλλη βέβαια σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να «αστοχήσεις» ή με τη συμπεριφορά και τις επιλογές σου να δημιουργήσεις αντιδράσεις, δύσκολες στην διαχείρισή τους. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας «βάζει ζήτημα» στα οικονομικά σου, αφού δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «μπαγαποντιάς»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να «ξεσκάσεις» μέσα από χαλαρωτικές και ευχάριστες δράσεις.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε «παρασύρει» σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο με το οποίο θεωρούσες ότι είχατε «τελειώσει». Όσο όμως κι αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά σε πρώτη φάση, στην συνέχεια θα αποκαλυφθεί ότι… υπάρχει κι άλλος/η!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου τα παρουσιάζει όλα… όμορφα κι ωραία αλλά να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που τεθεί θέμα συμφερόντων εσύ θα είσαι ο/η χαμένος/η, οπότε ας έχεις τον νου σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου, λαμβάνοντας υπόψη σου το κάθε τι που θα μπορούσε να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου ή γενικότερα να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Αν μάλιστα προκύψει κάποιο νομικό θέμα αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι προσεκτικός κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σου αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά.
Ερωτικά
Ο αισθησιασμός καλά κρατεί, πρακτικά ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και σε καλεί να ψάξεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης που πράγματι έχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως χρειαστεί να βάλεις οριστικά στο περιθώριο ένα πρόσωπο που απλά δεν σου αξίζει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Καλή και άγια είναι η αισιοδοξία, αρκεί να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και να μην είναι ένα απλό ευχολόγιο. Κι αυτό γιατί κάποια πράγματα που σου παρουσιάζονται ή δείχνουν ως ιδανικές περιπτώσεις και «ευκολάκια», θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα στην πράξη. Ας μην απλώνεις λοιπόν εκεί που δεν φτάνεις! Πάνω απ’ όλα όμως, με τον Άρη στον Ταύροκαλείσαι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, αφού στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, πέρα από την σύγκρουση συμφερόντων, υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο κι ένα «άρωμα» εξαπάτησης. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα, αν δεις πως δεν σου «βγαίνουν», μην επιμείνεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να γοητεύει τα πλήθη, αυτήν την φορά όμως μπορεί να μην είναι για καλό, αφού έλκεις άτομα μάλλον αναξιόπιστα ή «μπλεγμένα» με ένα άλλο πρόσωπο. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι και μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο ενδέχεται να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητά σου να ελίσσεσαι, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου. Αν πάλι σου προταθεί κάποια επαγγελματική συνεργασία, καλό είναι να την αρνηθείς, αφού πέρα από τις «άγονες» προδιαγραφές της, οι προθέσεις που δηλώνονται κρύβουν πολλά από πίσω τους. Επιπλέον, καλείσαι να εφαρμόσεις μια από τις βασικές αρχές του «επιχειρείν» να μην εμπλέκεις δηλαδή τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, αφού έτσι δεν θα μπορείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια «πολλά υποσχόμενη» νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα θα έχει ραγδαία εξέλιξη. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει ένα οξύ πρόβλημα, που θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά, ακόμη κι αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας… μπερδεύει τα πράγματα στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή κι ίσως τελικά πίσω από μια αρχική αίσθηση ευτυχίας να έχουν «κουκουλωθεί» προβλήματα που σύντομα θα βρεις μπροστά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η καλή προαίρεση απέναντι σε «δικούς σου» ανθρώπους μπορεί να διώξει σκιές και να βελτιώσει κατά πολύ τις σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στην δουλειά σου. Επιπλέον, ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή αν είσαι μόνος/η, να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Πρόσεξε ωστόσο τους «συμβουλάτορες», αφού μπορεί να παίζουν παιχνίδια σε βάρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο «επιτάσσει» να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως μάλιστα να περάσεις μια «ταραχή», που θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου. Αντίθετα όμως, σε σχέση με το «επιχειρείν», δείχνεις καθ’ όλα έτοιμος/η να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, κάτι που θα ενισχύσει τόσο την αυτοπεποίθησή σου, όσο και το «πρεστίζ» σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του μια πιο καλλιτεχνική χροιά, σε σχέση όμως με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας πρόσεξε μήπως «παραμυθιαστείς» από έναν μαιτρ του είδους!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε όλα δουλεύουν για λογαριασμό σου, με μόνη «ένσταση» το θέμα της διάρκειας μιας σχέσης που ίσως τελικά να μην πάει και τόσο… μακριά! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως βρεθείς στα πρόθυρα μιας ρήξης, με αφορμή κι αιτία ένα θέμα εμπιστοσύνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει τον εκνευρισμό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης διαφωνίας με «δικούς σου» ανθρώπους, είτε για «ψύλλου πήδημα», είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Προσπάθησε ωστόσο να βρεις μια μέση λύση και κυρίως να μην αυθαιρετήσεις, χάνοντας το όποιο δίκιο έχεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου, που μάλιστα μπορεί να προκληθούν από την δική σου έλλειψη μεθοδικότητας και προσοχής. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώναςσε ωθεί να προμηθευτείς πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, ίσως όμως να σου χαριστεί και κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά καλύτερα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται όμως να υπάρχουν κάποια εμπόδια, που απαιτούν υπομονή και συμβιβαστική διάθεση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μείνεις μακριά από ενδοοικογενειακές έριδες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου προσφέρει μια ιδανική εικόνα των πραγμάτων, κρύβοντάς σου πολλά από εκείνα που θα μπορούσαν να σε ενοχλήσουν. Κι εσύ όμως θα μπορέσεις να αποκρύψεις κάθε αδυναμία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ένταση με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο δοκιμάζοντας τις ικανότητές σου στη διαφυγή! Επιπλέον, καλό είναι να κινηθείς προσεκτικά και κυρίως να μην τρέχεις «ασύντακτα», ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η δυνατότητα να μάθεις μια τεχνική ή να παρακολουθήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πριν βιαστείς να ενδώσεις σε μια νέα πρόκληση, καλό είναι να διώξεις τα «ροζ συννεφάκια» που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου! Αν βέβαια δεν έχεις «μεγάλες προσδοκίες», τότε μπορείς να χαρείς αβίαστα όσα σου προσφέρονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...