Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 2/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 2/3/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση και να αποφύγεις «γκάφες» που μπορεί να σε εκθέσουν. Επιπλέον, θυμήσου να τελειώνεις κάτι πριν ασχοληθείς με το επόμενο, αφού αν τα αφήσεις όλα στην μέση, θα… τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σου αποκαλύπτει μυστικά και πληροφορίες επί παντός επιστητού, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή οικονομική συμφωνία.
Ερωτικά
Πολλά από αυτά που μέχρι χθες δεν σε ενδιέφεραν, αρχίζουν πλέον να σε ενοχλούν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως… σώνει και καλά έχεις δίκιο! Κινήσου λοιπόν με μέτρο, χωρίς να αναζητάς ευθύνες δεξιά κι αριστερά, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε απόπειρά σου να «ξανοιχτείς», ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί και με μια αναγνώριση του έργου σου ή μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Μάλιστα μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη είτε άμεσα, είτε μελλοντικά. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, δεν υπάρχει κανείς λόγος για να αρνηθείς.
Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σου συνιστά να προσέχεις τα νώτα σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια οικονομική υπόθεση στην οποία υπάρχουν ανταγωνιστές.
Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την προσωπική σου ζωή κι από ότι φαίνεται έχεις δύο επιλογές: Είτε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία, είτε να «αφεθείς» σε μια στασιμότητα που τελικά σου… κόβει την τύχη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύς διεγείρει την πολυπραγμοσύνη σου αλλά παράλληλα δοκιμάζει και την αξιοπιστία σου, ζητώντας σου περισσότερη δουλειά και λιγότερες «εξυπνάδες». Είναι πιθανό πάντως ένα επαγγελματικό ταξίδι αλλά και επαφές με ισχυρά πρόσωπα. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο σου αποκαλύπτει τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο κι ίσως χρειαστεί να ξαναδείς προσεκτικά κάποιες νομικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου φέρει έναν νέο φίλο ή φίλη αλλά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες «κολλητούς», το πιθανότερο είναι να προκύψει μια κρίση ή διαφωνία, που θα σε προβληματίσει.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου «ανοίξει την όρεξη» για κάτι περισσότερο από μια κοινωνική συναναστροφή, ίσως όμως τελικά να νιώσεις άβολα από την απόρριψη ενός προσώπου που εσύ μεν επέλεξες αλλά δεν… αρέσει στα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε «εμπλοκές» και προστριβές με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην δουλειά σου. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να δικτυωθείς και να ενημερωθείς για ποικίλα ζητήματα, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου εκεί που… πρέπει! Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί την ένταξή σου σε έναν σύλλογο ή μια ομάδα με ουσιαστική δυνατότητα παρέμβασης στα πράγματα.
Ερωτικά
Οι «φουρτούνες» και οι «φουσκοθαλασσιές» καλά… κρατούν, να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσουν. Γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και ζήσε την «ευτυχία» σου ή το «δράμα» σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον κοινωνικό στίβο, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για προωθηθείς ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς διευρύνει τις επενδυτικές επιλογές σου, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση ή πληροφορία που θα σου προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε μια οικονομική υπόθεση σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ίσως ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο σπουδών. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξει μια ενοχλητική παρέμβαση ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου να επηρεάζει τα προσωπικά σου, ότι χάνεις σε ορμή, θα το κερδίζεις σε σοφία και… αντίστροφα! Κι επειδή είναι πολύ πιθανό να προκύψουν «περίπλοκες» καταστάσεις, καλείσαι να τις διαχειριστείς με σύνεση, χωρίς να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας δουλεύει υπέρ σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να «περάσεις» ότι θες κι όπως το θες! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας. Πέρα όμως από τις βοήθειες που θα λάβεις, δες μήπως μπορείς να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου μέσα από μια καλλιτεχνική δημιουργία, μια ανθρωπιστική δράση ή απλά εμψυχώνοντας πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριόσε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου αλλά και να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν, να θυμάσαι όμως ότι η όποια επιτυχία σου θα είναι ως «μη γενόμενη» αν δεν ακολουθήσεις την πολιτική του «κτυπάω και φεύγω».
Ερωτικά
Μάλλον έχεις μεγάλη «ζήτηση», αφού ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, πιστοποιώντας ότι… δεν είσαι μόνος/η σε αυτό το σύμπαν! Αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, τότε θα πρέπει να «λειάνεις» το έδαφος ακόμη περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως συνάψεις μια συμφωνία που θα σε «απογειώσει». Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις λύσεις σε ποικίλα πρακτικά θέματα, με την συνδρομή κάποιων που γνωρίζουν περισσότερα. Ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική είδηση για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή να σου γίνει μια σχετική πρόταση. Ακόμη αν ασχολείσαι με τις τέχνες μπορεί να έχεις μια εξαιρετικά γόνιμη έμπνευση. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Κρόνουσε καλεί να κινείσαι πιο προσεκτικά, ενώ μπορεί να σου φέρει μια μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ότι κι αν γίνει όμως δες το σαν μια ευκαιρία να «σπάσει το απόστημα», που σε ταλαιπωρούσε καιρό τώρα.
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου είναι βέβαια δύσκολο να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σε προβληματίσουν, ιδιαίτερα αν είσαι σε μια σχέση που η «άλλη πλευρά» σου επιβάλλει διαρκώς περιορισμούς. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, τότε σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να αποφασίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην δουλειά σου κι όσο… ιδανικός είναι για νέα ξεκινήματα, άλλο τόσο «ενοχλητικός» μπορεί να αποδειχθεί σε σχέση με ένα υπάρχον καθεστώς, αφού αναμένονται ποικίλες αναταράξεις. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει κι ένα οικονομικό ζήτημα, που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, σε κάθε περίπτωση όμως από πλευράς σου δεν χρειάζονται ούτε «μαγκιές», ούτε ακρότητες, αφού θα επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Παράλληλα μάλιστα, το εξάγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να γίνουν όλα με τον… εύκολο τρόπο!
Ερωτικά
Ενώ είσαι μια χαρά κι έχεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε επιλογές, που στην πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύουν. Και υπεύθυνη για αυτό μπορεί να είναι η τάση σου «να πάρεις το αίμα σου πίσω», για μια υπόθεση που «κανονικά» δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να… σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά και να σε βοηθήσει ώστε να βρεις λειτουργικές λύσεις σε θέματα εξοπλισμού. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου είτε κάτι σου κρύβει, είτε προσπαθεί να σε παραπλανήσει, ενώ δεν αποκλείεται να «εξαφανιστούν» προσωρινά και κάποια έγγραφα ή αντικείμενα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει να αναζητήσεις μια μέση λύση, που να εμπεριέχει αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Ερωτικά
Οι συνθήκες παραπέμπουν στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην ζωή σου και να κάνεις μια νέα αρχή, χωρίς όμως να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με το παρελθόν. Εξ άλλου, υπάρχουν κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις που σε «κρατάνε» πίσω, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Ερμή στους Ιχθύς να έχει… κέφια, νέες γνωριμίες κι επαφές για ποικίλα θέματα προσθέτουν ζωντάνια στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο συμβάλλει θετικά τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου και μάλιστα με πρόσωπα κύρους, όσο και στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντας σου ωστόσο την αφορμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε «ξεμπλοκάρουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως να προσέξεις στον χειρισμό οικιακών συσκευών και εύφλεκτων υλικών.
.
Ερωτικά
Παρά τις όποιες εντάσεις εμφανίζονται σε άλλους τομείς της ζωής σου, εδώ έχεις το πλεονέκτημα και μάλιστα θα εξακολουθήσεις να το έχεις για αρκετό καιρό ακόμη. Κι από την στιγμή που όλα θα γίνουν όπως θες, δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να βιάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύς σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική σου υπόθεση και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και μια συνάντηση ή μια είδηση αποφασιστικής σημασίας. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο ανοίγει τον δρόμο σε μια συμφέρουσα περιουσιακή ρύθμιση. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως ενδώσεις σε μια δήθεν σπουδαία προοπτική, που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις μεταξύ συγγενών ή γνωστών κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, ώστε να μην θεωρηθείς τελικά εσύ υπεύθυνος/η για ότι «στραβό» έχει συμβεί!
Ερωτικά
Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή την συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς… ευγενικά από αυτόν/η! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το πόσα σε συνδέουν με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου ενισχύει τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας νέας τεχνικής. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις την δράση σου αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Και βέβαια ως ειδικός/η στις μυστικές διαβουλεύσεις έχεις τον… τρόπο σου, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια πρόταση συνεργασίας δεν συγκεντρώνει τις τυπικές προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί όπως θα ήθελες. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να συνδυαστεί με μια «ισοπαλία» σε σχέση με τα συμφέροντά σου, αφού δεν γίνεται να πάρεις χωρίς να δώσεις.
Ερωτικά
Καλλιεργώντας ένα μάλλον συμβιβαστικό πνεύμα καλείσαι να «κάνεις λογαριασμό», αποφασίζοντας για την στάση που θα κρατήσεις από εδώ κι ύστερα. Κι επειδή επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» δεν έχεις παρά να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ