Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 18/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 18/3/2017

Κριός


Οι πλανήτες στηρίζουν ουσιαστικά το ζώδιό σου και σου προσφέρουν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε κρατάνε πίσω, εμποδίζοντας την εξέλιξή σου. Μην αφήσεις χρόνο να περάσει αναξιοποίητος και εκμεταλλεύσου αυτή την πλανητική εύνοια για να ρυθμίσεις όλα όσα σε μπλοκάρουν και ακινητοποιούν τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μίλα στο ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και την πορεία της. Έτσι πολλά πράγματα θα βελτιωθούν στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις τα επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό μην κάνεις έξοδα.

Ταύρος

Γενικά
Η βοήθεια που δέχτηκες πρόσφατα σε διευκόλυνε προσωρινά, αγαπητέ Ταύρε, αλλά σε έβαλε σε μπελάδες. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην καθυστερείς άλλο τις εξελίξεις που μπορεί να είναι και καλύτερες από όσο δείχνουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό. Οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν σύντομα, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Μην έχεις μονίμως επικριτική στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μην σου αρέσει και εμποδίζει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

Δίδυμος

Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που έκανες εδώ και καιρό. Μην αφήσεις κανέναν να μειώσει τη χαρά και την ικανοποίηση που θα βιώσεις τώρα. Χαλάρωσε και απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου, η οποία θα βρει νέους τρόπους έκφρασης που θα σε οδηγήσουν σε αναγνώριση και θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

Καρκίνος

Γενικά
Οι εξελίξεις προβλέπονται μεγάλες και γρήγορες για το ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα. Προσπάθησε να συγχρονιστείς με τους νέους ρυθμούς και να εναρμονιστείς με το νέο περιβάλλον, ώστε να μπορέσεις να προοδεύσεις εκεί που επιθυμείς. Τα άστρα σού προσφέρουν την εύνοιά τους. Η θετική αντιμετώπιση των υποθέσεών σου θα βοηθήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Λέων

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους. Ο χρόνος που πέρασε άφησε πολλές ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Δείξε σοβαρότητα απέναντι στα ζητήματα που εκκρεμούν και δρομολόγησέ τα το συντομότερο. Η οργανωτικότητα και η τάξη θα εξασφαλίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί θα καταλήξετε σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα σοβαρό ζήτημα που πρόκειται να προκύψει μέσα στην οικογένεια και το οποίο θα απαιτεί άμεση φροντίδα. Μην το αμελήσεις και φρόντισε να προσφέρεις την υποστήριξη που μπορείς, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ένα θέμα υγείας θα είναι παροδικό και όχι ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας. Μην υπερβάλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου, ώστε να περάσετε κι οι δύο υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, μπορείς να τα ξεκινήσεις και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

Ζυγός

Γενικά
Η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει με θετικό τρόπο για το ζώδιό σου και θα εισπράξεις ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο. Η ταλαιπωρία που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο σε αντιμετώπισαν σε πίκρανε και ένιωσες αδικία. Όλα αυτά θα διορθωθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα δικαιωθείς. Ξεκούρασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά
Η αποκάλυψη κάποιων παλιών καταστάσεων θα φέρει, αγαπητέ Σκορπιέ, στην επιφάνεια περίεργες σκέψεις από το παρελθόν που τότε ήταν ανεξήγητες. Τώρα μπορείς να εκτιμήσεις ευκολότερα την κατάσταση και να αποφασίσεις την πορεία που θα ακολουθήσεις. Μην βιαστείς να οδηγηθείς κάπου πριν εξετάσεις τα νέα δεδομένα με κάθε λεπτομέρεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις συναλλαγές και περιττά έξοδα.
Τοξότης

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, στις επιδιώξεις σου και νιώθεις ασφάλεια. Ο τρόπος τους όμως είναι αρκετά παρεμβατικός και σύντομα θα σε κουράσει. Μία ήρεμη συζήτηση θα βάλει μια τάξη και θα επαναφέρει τις ισορροπίες. Μην την καθυστερείς, γιατί δεν θα αργήσεις να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να εκφράσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να καλύψεις το κενό που υπήρχε στη σχέση σου παλιότερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώσει. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις.
Αιγόκερως

Γενικά
Αν καταφέρεις να παραμείνεις στο πρόγραμμα που έχεις ορίσει και να μην αποσπαστεί η προσοχή σου από ανούσιες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται. Οι εξελίξεις προβλέπονται μεγάλες και σημαντικές για το ζώδιό σου, αρκεί να μην χάσεις τη συνέπεια που έχεις επιδείξει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλές αντοχές ώστε να ξεπεράσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε μπερδεύουν αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς ακόμη να την καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές.

Υδροχόος

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις δυσκολίες που περνάς, αγαπητέ Υδροχόε, και σου προσφέρουν λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά και να σε γεμίσει φόβο για το μέλλον. Η αυτοπεποίθηση και η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να δεις τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και να του πεις πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

Ιχθύς

Γενικά
Ο δρόμος της ολοκλήρωσης των στόχων σου δεν είναι τόσο εύκολος όσο περίμενες, αγαπητέ Ιχθύ. Μην φοβηθείς, όμως να προχωρήσεις. Σκέψου αρκετά και οργάνωσε με ψυχραιμία ένα πρόγραμμα που θα μπορείς να ακολουθήσεις και θα σου αφήνει χρόνο για τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, αλλά θα πρέπει να το καταλάβει κι εκείνος. Μην έχεις ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους. Για τα οικονομικά σου έχεις πολύ άγχος, προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ