Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 14/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 14/3/2017

Κριός

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, ένα σημαντικό ζήτημα που σε έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό δείχνει να οδηγείται στη λύση του. Εκεί όμως που θα περιμένεις με λαχτάρα να τελειώσουν όλα, μία ξαφνική παρέμβαση θα απειλήσει να σε φέρει πίσω στην αρχική κατάσταση. Ευτυχώς τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος ξεκινάει με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα βελτιωθεί πολύ και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος

Γενικά
Κάποιοι καλοθελητές προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση, μεταφέροντας συζητήσεις με λανθασμένο τρόπο. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις που αφορούν θέματα άλλων, ώστε να ξεφύγεις τον κίνδυνο. Κράτα τις απόψεις σου για άτομα των οποίων τις προθέσεις γνωρίζεις ακριβώς. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η επικοινωνία του ζωδίου σου σε κοινωνικό επίπεδο θα βελτιωθεί πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε κάνουν να κρατάς αρνητική στάση απέναντι σε ό,τι λέει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε στάδιο που να σε ικανοποιούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Δίδυμος

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας σύντομα θα ολοκληρωθεί για το ζώδιό σου. Τώρα μπορείς να χαρείς και να απολαύσεις αυτά για τα οποία κοπίασες τόσο καιρό. Μην αφήσεις τον φόβο για την πιθανή ανατροπή των καταστάσεων να μειώσει τη χαρά σου. Τίποτα δεν θα ξαναγίνει όπως πριν – χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και να είσαι βέβαιος ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

Καρκίνος

Γενικά
Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς χαίρονται για όσα σου συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, η αισιοδοξία σου επανέρχεται και θα καταστρώσεις νέα σχέδια που έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να προχωρήσει, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν θετικά τις υποθέσεις του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

Λέων

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, το πλανητικό σκηνικό αλλάζει ξαφνικά για το ζώδιό σου, οδηγώντας σε εντελώς διαφορετικό τρόπο δράσης προκειμένου να καταφέρεις να ανταποκριθείς. Ο χρόνος που θα έχεις στη διάθεσή σου για να εναρμονιστείς με τις νέες καταστάσεις θα είναι ελάχιστος και το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την προσαρμοστικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις θετικές επιρροές του Άρη από τον Ταύρο, οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς σχετικά με κάποιες συνεργασίες, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Η άφιξη ενός σημαντικού ατόμου από μακριά θα φέρει αλλαγές, αγαπητέ Παρθένε, που δεν περιμένεις. Αρχικά θα θορυβηθείς, καθώς δεν θα γνωρίζεις τις προθέσεις του, αλλά σύντομα θα αντιληφθείς πως όλα σε οδηγούν σε βελτίωση καθοριστικής σημασίας για τη ζωή σου. Μην παρασυρθείς σε λάθη που μπορούν να σου κοστίσουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με καλό προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός

Γενικά
Οι υποσχέσεις που έλαβες από τον περίγυρό σου αποδείχτηκαν ουτοπίες. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι στον εαυτό σου και να αγνοείς τους πάντες. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, άλλες σημαντικότερες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου που θα δώσουν την τελική ώθηση στα σχέδιά σου. Θα πάρεις όσα σου αξίζουν και όλοι θα μπουν στη θέση που έχουν φτιάξει για τον εαυτό τους, χωρίς ακόμα να το γνωρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις πιο εύκολα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, αρχίζεις και ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις την κακία κάποιων να σε στενοχωρεί. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του. Το μέλλον σού επιφυλάσσει ικανοποιήσεις που δεν περιμένεις και θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την αναγκαστική σου συναναστροφή με αυτά τα τοξικά πρόσωπα. Από σήμερα, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στα αισθηματικά σου, γιατί κάποια στιγμή οι καταστάσεις θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα σου αρέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Τοξότης

Γενικά
Από σήμερα ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και σηματοδοτεί καθοριστικές αλλαγές για το ζώδιό σου, μετά από μία ξαφνική πρόταση που θα δεχτείς. Μην φοβηθείς να την επεξεργαστείς και μην βιαστείς να την ανακοινώσεις σε κανέναν. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι όλος δικός σου και είναι πολύ πιθανό να δεις άτομα που όλα αυτά τα χρόνια σου έκαναν τον υποστηρικτή, υπονομεύοντάς σε, να εξαφανιστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχεις χωρίς να τις αναβάλεις ξανά και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο δεν σε ικανοποιούν. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως

Γενικά
Πολύ σύντομα θα πάψεις να χρειάζεσαι βοήθεια και να βλέπεις την κακία και την εκμετάλλευση στη ζωή σου. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, η δικαίωση έρχεται για το ζώδιό σου και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Προχώρα μπροστά και άσε πίσω σου όσα πέρασες, όσο ακόμα είναι καιρός. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα -φρόντισε να κινηθείς ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που μόνο εσύ ξέρεις και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Υδροχόος

Γενικά
Συγγενικά σου πρόσωπα αναγνωρίζουν μετά από καιρό πως οι συνθήκες σε οδήγησαν σε απομάκρυνση και σε πλησιάζουν με θετικές προθέσεις. Μην ασχολείσαι με όσους θέλουν τα πάντα δικά τους και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η επικοινωνία του ζωδίου σου βελτιώνεται και όλα θα αποκατασταθούν πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ώστε να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

.
Ιχθύς

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς πρόγραμμα, ειδικά τώρα που τα άστρα ευνοούν τον οργανωμένο τρόπο δράσης. Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν και θα μπορέσεις να κινηθείς πιο εύκολα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Άσε τον εαυτό σου να ακολουθήσει το ένστικτό του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα αρκετή κούραση και άγχος προβλέπεται σήμερα. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ