Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 126-127-128-129-130

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Επεισόδια 126-127-128-129-130
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 126 ΕΔΩ 127 ΕΔΩ 128 ΕΔΩ 129 ΕΔΩ 130 ΕΔΩ

LinkwiseCreative.linkArea(426, 9686);

Επεισόδιο 126

Λίγο πριν αρχίσει η συνέντευξη Τύπου, έρχεται η χαριστική βολή από την Nermax. Το πάγωμα των λογαριασμών αφήνει την Sofo άφραγκη και τους Σοφοκλέους, ανίσχυρους. Η συνέντευξη Τύπου δίνεται μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και στο τέλος της μέρας η Φαίη σώζει την κατάσταση με μία ιδέα της. Η Βαρβάρα διεκδικεί πια ανοιχτά τον Δαμιανό και ο πόλεμος μεταξύ των δύο αδερφών αγριεύει. Η Σύλβια σχεδιάζει τον γάμο των ονείρων της με τον Μάκη της, ενώ στην ταβέρνα ετοιμάζονται για μια βραδιά χωρίς ρεύμα. Ο Μίμης από ενοχές γίνεται όλο και πιο απόμακρος και η Ισμήνη αναγκάζεται να κάνει το πρώτο βήμα για να τον πλησιάσει. Ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα κόλαφο από τον υπερβολικά αυστηρό και παλαιών αρχών Κομπόγιωργα, τον πατέρα της Έλλης!

Επεισόδιο 127

Ο Βλάσης, ο Αχιλλέας, ο Δαμιανός και η Αιμιλία βρίσκουν τρόπο να διαφυλάξουν τα χρήματα που θα πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους. Παράλληλα η Φαίη με τη Βαρβάρα έρχονται σε κόντρα για μία ακόμη φορά, με την Βαρβάρα να φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι. Η Σύλβια ετοιμάζεται να πουλήσει το πατρικό της, αλλά ο Δαμιανός δεν είναι έτοιμος να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ο Θοδωρής αποφασίζει να βοηθήσει τον Αχιλλέα και τον Βλάση τις δύσκολες αυτές στιγμές, ενώ ο Φώτης ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Έλλης.

Επεισόδιο 128

Ο Βλάσης προξενεύει την Βαρβάρα στον Δαμιανό, ενώ η Φαίη κάνει τα πάντα για να τον σαμποτάρει. Ο Δαμιανός μαθαίνει για την αγγελία που έχει βάλει η Σύλβια να πουλήσει το πατρικό τους στην Κύπρο και ο Λεωνίδας αποφασίζει να επισκεφτεί την Αιμιλία και να της κάνει μία ανακοίνωση. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας συνεργάζονται σαν μια γροθιά για το καλό της εταιρίας, ενώ στην ταβέρνα του Θοδωρή ετοιμάζονται για τα γενέθλια του Μίμη. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν μάθει ότι η Βαρβάρα πέρασε μια νύχτα πάθους με τον Δαμιανό; Ο Δαμιανός θα καταφέρει να αποσπάσει από την Βαρβάρα το πραγματικό επίθετο της Φαίης;

Επεισόδιο 129

Ο Αχιλλέας και ο Βλάσης, κρυφά από την Αιμιλία, βάζουν σε άμεση εφαρμογή το σχέδιο της Φαίης με τον χάκερ. Αλλά και η Βαρβάρα προχωράει εντατικά τα δικά της σχέδια για τον Δαμιανό, κάνοντας την Φαίη έξαλλη. Ο Δαμιανός από την άλλη, σπεύδει να εμποδίσει τα σχέδια της δικής του αδερφής. Στην ταβέρνα ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα γενέθλια του Μίμη, αλλά το κλίμα είναι κάθε άλλο παρά γιορτινό. Το δώρο του Μίμη γίνεται αφορμή για εμπόλεμη σύρραξη μεταξύ του Λεωνίδα και του Θοδωρή. Τη μέρα που τα νεύρα είναι στο κόκκινο και όλα πάνε στραβά, ο Φώτης αποφασίζει να αρχίσει δίαιτα για να τον εγκρίνουν τα πεθερικά του!

Επεισόδιο 130

Οι ετοιμασίες για το γλέντι για τα γενέθλια του Μίμη έχουν ξεκινήσει και οι καλεσμένοι έχουν αρχίσει ήδη να φτάνουν. Ο Μίμης, αποφασισμένος να πει το μυστικό στην Ισμήνη, είναι ανήσυχος και προβληματισμένος. Στην εταιρία, ο Αχιλλέας παραμένει να δουλέψει, ενώ ο Βλάσης με τη Ρενάτα πάνε στο γλέντι, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Αχιλλέα. Η Βαρβάρα έχει βάλει μπροστά το σχέδιο της αποπλάνησης του Δαμιανού και η Φαίη εκνευρίζεται. Η Αιμιλία προσπαθεί να ψαρέψει την Σύλβια, αλλά η Σύλβια έχει στο νου της μόνο το θησαυρό που θα την κάνει να ζήσει μια ονειρεμένη ζωή με τον Ζούβα της…

Τα επόμενα επεισόδια 131-132-133 ΕΔΩ
134-135-136-137-138 ΕΔΩ

121 ΕΔΩ
122 ΕΔΩ
123 ΕΔΩ
124 ΕΔΩ
125 ΕΔΩ
126 ΕΔΩ
127 ΕΔΩ
128 ΕΔΩ
129 ΕΔΩ
130 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ