Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 10/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 10/3/2017

Κριός

Γενικά
Το διάστημα που πέρασε σού προσέφερε αρκετές ικανοποιήσεις, αγαπητέ Κριέ, αλλά σου άφησε και αρκετή κούραση την οποία δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις. Μην υπερβάλλεις με τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου, για να μην βρεθείς σε κατάσταση εξάντλησης. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου, καθώς οι ανάγκες δεν τελειώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ταύρος

Γενικά
Η εκτίμηση των άλλων προς το πρόσωπό σου σε χαροποιεί, αγαπητέ Ταύρε, και ταυτόχρονα σού δίνει δύναμη να προχωρήσεις. Οι στόχοι σου είναι εφικτοί και δρομολογημένοι σε ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που σου επιτρέπει να εξασφαλίσεις μελλοντικά το καλύτερο αποτέλεσμα για τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Οικονομικά, δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς στόχους, ειδικά τώρα που τα άστρα καθοδηγούν το ζώδιό σου στη λήψη των σωστών αποφάσεων για το μέλλον. Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να δράσει σε μια κατεύθυνση που αργότερα θα σε ικανοποιήσει. Ο χρόνος που πέρασε σού χάρισε εμπειρίες τις οποίες τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα πρέπει να λύσεις επαγγελματικά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Γενικά
Οι ανασφάλειες του παρελθόντος σε γεμίζουν φόβο για το αύριο. Μην συζητάς το ενδεχόμενο της αποτυχίας με κανέναν – σκέψου την επιτυχία και οραματίσου την κατάκτησή της. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για το ζώδιό σου και οι πλανήτες υπόσχονται θρίαμβο, αρκεί να μην σταματήσεις την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος, αισθηματικά, για να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και βελτιώνονται, ενώ θα σου παρουσιαστούν και ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Λέων

Γενικά
Οι συχνές παρεμβάσεις κάποιου φιλικού σου προσώπου σε έχουν κουράσει, αγαπητέ Λέων. Οριοθέτησε την καθημερινότητά σου με τον τρόπο που επιθυμείς εσύ και όχι οι άλλοι. Μην φοβηθείς να αρνηθείς ευγενικά οτιδήποτε δεν σε ευχαριστεί. Το αντίθετο δεν θα αναγνωριστεί και σύντομα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς στόχους που έχεις βάλει, τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Η αίσθηση ασφάλειας και οι γερές σου ισορροπίες σε οδηγούν, αγαπητέ Παρθένε, σε κινήσεις που φέρνουν επιτυχία. Μην αλλάξεις στάση, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες που μπορούν να βλάψουν το αποτέλεσμα. Η περιφρούρηση της δουλειάς σου είναι πρωταρχικής σημασίας για την εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις – άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις, αλλά τα έσοδά σου δεν είναι ικανοποιητικά. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά
Η οικογένεια ανησυχεί για τον τρόπο που λειτουργείς στην καθημερινότητά σου. Μία ήρεμη συζήτηση θα τους εξηγήσει όσα δεν καταλαβαίνουν και θα θέσει τα απαραίτητα όρια. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να παρεμβαίνει στη ζωή σου και βάλε όρια πριν να είναι αργά. Οι καταστάσεις πρόκειται να βελτιωθούν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να βελτιώσει τη ζωή σου ολοκληρωτικά. Το ερχόμενο διάστημα πολλές ευκαιρίες για δράση προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Πολύ σύντομα θα δεις σημάδια που θα σε ακολουθήσουν στην οριστική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τρόπος που το ταίρι σου αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις σε βάζει σε ερωτηματικά. Μίλα μαζί του και θα δεις ότι με τη συζήτηση όλα τα θέματα στον αισθηματικό τομέα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Τοξότης

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε αντιθέσεις που θα οδηγήσουν σε αναταραχές – έως και σε ρήξεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις, πριν πάρουν έντονες διαστάσεις. Μια ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα αποκαταστήσει τις ασυνεννοησίες. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και επιφυλάσσει σκαμπανεβάσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, με τη στάση που κρατάς αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου και σε ερωτηματικά το βάζεις, αλλά και υπονομεύεις την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε αφορούν άμεσα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα βελτιωθούν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Σύντομα το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να βελτιωθεί για το ζώδιό σου και θα κληθείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην επαναπαυθείς στις ευκολίες που θα υπάρξουν, αλλά προχώρα με αφοσίωση στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που μπορεί να έχεις. Θα δεχτείς προτάσεις και δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Υδροχόος

Γενικά
Αν καταφέρεις να δημιουργήσεις ισορροπίες στις οικογενειακές σου σχέσεις, θα ωφεληθείς μακροπρόθεσμα. Το πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες για εξισορρόπηση των συγγενικών σχέσεων, αρκεί να διατηρείς την ψυχραιμία σου όταν προκύπτουν εντάσεις εξ αιτίας μικροπροβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που στενοχωρούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αλλά κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν κι εσύ να αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθύς

Γενικά
Η σεμνότητα και η συνέπεια κάποιου ατόμου της οικογένειάς σου, αγαπητέ Ιχθύ, δημιουργεί μια πολύ καλή χημεία μεταξύ σας, με θαυμάσιο αποτέλεσμα. Μία εξαιρετική φιλία πρόκειται να αναδυθεί μέσα από αυτή τη σχέση και θα κερδίσεις έναν σύμμαχο ζωής. Οι καταστάσεις θα είναι εντυπωσιακές και θα ακολουθήσουν προτάσεις για σημαντικά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου σχετικά με τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακρίνουν, επαγγελματικά, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις, χωρίς αναβολές.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ