Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έτσι θα είναι το νέο θρυλικό Nokia 3310 (Photo)

Η HMD Global ετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του θρυλικού Nokia 3310 με μερικές προδιαγραφές να έχουν ήδη βγει στο φως της δημοσιότητας. Το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, με μόνη βασική διαφορά στο βάρος και στο πάχος.

Ενώ είναι ακόμα δύσκολο να πούμε πως ακριβώς θα μοιάζει η νέα συσκευή, φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο NPU μας δίνουν μια πρώτη γεύση. Στην εικόνα αποκαλύπτεται ένα Nοkia 3310 με μεγαλύτερη οθόνη ενώ τα πλήκτρα και το πληκτρολόγιο πλοήγησης παραμένουν το ίδιο.

Το σίγουρο είναι ότι μια έγχρωμη οθόνη θα καταστήσει την συσκευή πιο ελκυστική ενώ το ελαφρύτερο και λεπτότερο σώμα φαίνεται να συμπληρώνει άψογα τον οβάλ σχεδιασμό του.

Στη δημοσιευμένη εικόνα, δίπλα στο νέο Nοkia 3310 παρουσιάζεται και ένα Nokia 215 το οποίο κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια ανεπίσημη φωτογραφία του νέου κινητού οπότε δεν είναι βέβαιο ότι εν τέλει θα μοιάζει πραγματικά έτσι.

Αναμφίβολα, το νέο Nokia 3310 θα διαθέτει μια οθόνη μεγαλύτερη από τα 84 x 84 pixel του προκάτοχου του χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι ακριβείς διαστάσεις. Επιπλέον, θα είστε στην ευχάριστη θέση να διαλέξετε από μια μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου, πράσινου και κίτρινου εκτός από τα κλασικά γκρι, μαύρο και μπλε.

Η HMD Global σκοπεύει να εξοπλίσει το σύγχρονο Nοkia 3310 με μια ανθεκτική θήκη, ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζει τόσα χρόνια η συσκευή. Θα ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη και μένει να δούμε ποιες αγορές θα έχουν τιμή να το αποκτήσουν.

secnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ