Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημοσίευμα κόλαφος των New York Times για την εργασία στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι η κρίση που ποτέ δεν εξαφανίζεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση και με μία ακόμη τεταμένη διαπραγμάτευση με τους δανειστές να έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, η χώρα πασχίζει να ανακάμψει από τη μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη» γράφουν οι New York Times.

Το δημοσίευμα που φιλοξενείται στο σημερινό φύλλο της αμερικανικής εφημερίδας επικεντρώνεται στους χιλιάδες Έλληνες που έκλεισαν τα «μπλοκάκια» τους το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να στρέφονται πλέον στη «μαύρη εργασία», όπως αναφέρει και ο τίτλος του άρθρου.

«Με την ελληνική κυβέρνηση να περνά περισσότερες αυξήσεις φόρων για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις για λιτότητα, πάνω από 21.000 αυτοαπασχολούμενοι και μικρές επιχειρήσεις έχουν κάνει παύση δραστηριότητας τους τελευταίους δύο μήνες. Όμως, πολλοί από αυτούς, δεν διακόπτουν πραγματικά τις εργασίες τους» σημειώνει το δημοσίευμα.

parasknnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...