Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δείξε μου τον αδερφό σου να σου πω ποια είσαι! Η Αθηνά Οικονομάκου μας σύστησε τον αδερφό της

Την Αθηνά Οικονομάκου τη γνωρίζεις και πολύ καλά μάλιστα. Την ξεχώρισες από τότε από την πρώτη στιγμή που την είδες στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και ήσουν σίγουρη πως θα έχει μέλλον στη ελληνική τηλεόραση.

Η όμορφη Δόμνα –έτσι τη λέγανε τότε- μας πήρε τα μυαλά από την πρώτη στιγμή όχι μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και τη γοητεία της. Έχει αυτό το κάτι στο βλέμμα της που όταν την κοιτάς σίγουρα μόνο αδιάφορο δεν σε αφήνει (αν είσαι του αντίθετου φίλου). Αρκετά όμως μιλήσαμε για τηνΑθηνά, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με ένα άλλο πρόσωπο της οικογένειας που ούτε καν γνωρίζαμε πως υπήρχε.

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν μόλις μας σύστησε τον αδερφό της. Ναι, καλά άκουσες έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό και είναι εξίσου όμορφος και γοητευτικός με εκείνη. ΟΝικήτας είναι ο μεγάλος αδερφός που θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στη γενέτειρα της, στο Γύθειο, για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και χθες αργά το βράδυ κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram με τον αδερφό της όπως διαβάζουμε στο queen.gr. Είναι με διαφορά η πιο όμορφη (και sexy καθότι είνα και οι δύο κούκλοι) φωτογραφία της ημέρας.

Don't mess with us✌?
#mybrotherisbetterthanyours #bro #family #nikitas #myall #oikonomakoufamily
Instagqueen.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ