Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπρούσκο: Κλέβουν το παιδί της Μελίνας και του Αχιλλέα

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

O Αχιλλέας έχει μπει στο στόχαστρο του Πάτροκλου. Αρχίζοντας από την επίθεση που του έγινε στα Χανιά και την καταγγελία του στην αστυνομία και καταλήγοντας στην τραγική σκηνή όπου τους έπιασαν στο κρεβάτι με τη Δήμητρα, ο Πάτροκλος είναι πυρ και μανία γιατί πιστεύει ότι για όλα αυτά ευθύνεται ο Αχιλλέας.

Μετά το τραγικό συμβάν με τη Δήμητρα, ο Πάτροκλος αντιμετωπίζει την απόρριψή της. Ενώ προσπαθεί να της μιλήσει, η Δήμητρα τον κατηγορεί ότι αυτός το έστησε για να την εκθέσει και να μείνει μαζί του: «Πάτροκλε, δεν θέλω να σου μιλήσω, με ξεφτίλισες και δεν ξέρω από πού να το μαζέψω», του λέει και αυτός έξαλλος της απαντάει: «Εγώ; Για όλα φταίει αυτός ο γελοίος ο Αχιλλέας, αλλά θα μου το πληρώσει!». 

Ο Πάτροκλος από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να σκέφτεται πώς θα κάνει κακό στον Αχιλλέα. «Αν μπορούσα θα σκότωνα τον Αχιλλέα Ματθαίου με τα ίδια μου τα χέρια. Μου έχει κάνει πολλά και πάντα τη γλιτώνει το κωλόπαιδο!», εξομολογείται στον Αλκιβιάδη.
Απελπισμένος φεύγει από τα Χανιά και πάει να συναντήσει τη Δήμητρα στην Κύπρο, η οποία και πάλι του επιτίθεται: «Ηθελες να μας πιάσουν μαζί, ήθελες να μας δουν οι Ματθαίοι στο κρεβάτι μαζί. Είσαι αδίστακτος. Δεν σέβεσαι τίποτα. Είμαι μάνα, το καταλαβαίνεις; Δεν θα χάσω εγώ τα παιδιά μου για σένα. Πώς μου το ’κανες αυτό; Σε σιχαίνομαι», του λέει και ο Πάτροκλος της επαναλαμβάνει: «Ο Αχιλλέας το έκανε». Η Δήμητρα όμως τον διώχνει και ο Πάτροκλος τρελός από μίσος βγάζει ένα μαχαίρι και πηγαίνει στο σπίτι του Αχιλλέα, ο οποίος είναι με τη Δανάη, την κοπέλα που κρατάει την Αγάπη και το παιδί, και αρχίζει να ουρλιάζει: «Ανοιξέ μου, ρε αλήτη. Το ξέρω ότι είσαι μέσα. Ανοιξέ μου». 
Ο Αχιλλέας ζητάει από τη Δανάη να πάρει το παιδί επάνω και να κλειδώσει την πόρτα, ενώ παίρνει το όπλο του και ετοιμάζεται να καθαρίσει μια έξω με τον Πάτροκλο, ο οποίος χτυπάει με μπουνιές την πόρτα και φωνάζει: «Ανοιξε ρε, αν είσαι άντρας. Δεν φεύγω από ’δω. Ανοιξε, σου λέω!», αλλά ο Αχιλλέας σκέφτεται πιο ψύχραιμα και φοβάται παράλληλα και για το παιδί κι έτσι αποφασίζει να τηλεφωνήσει καλύτερα στην αστυνομία και να καταγγείλει ότι δέχεται επίθεση από κάποιον πολύ επικίνδυνο. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος προσπαθεί να μπει στο σπίτι από κάποιο παράθυρο, αλλά το σκάει μόλις ακούει το περιπολικό που φτάνει. Ο Αχιλλέας μιλάει με τους αστυνομικούς, ενώ όταν ο Ματθαίος το μαθαίνει του εφιστά την προσοχή: «Ο Πάτροκλος είναι πολύ επικίνδυνος, πρέπει να προσέχεις», του επισημαίνει.

Το σατανικό σχέδιο του Πάτροκλου

Ο Πάτροκλος αφού βλέπει ότι δεν του βγαίνει η απευθείας επίθεση στον Αχιλλέα, μετά και την εμπλοκή της αστυνομίας, βάζει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο που αυτή τη φορά περιλαμβάνει το παιδί της Μελίνας και του Αχιλλέα, την Αγάπη. Ετσι αρχίζει να παρακολουθεί τη Δανάη, ώσπου τη βλέπει με τη μικρή στην παιδική χαρά. Αφού βάζει γυαλιά και καπέλο, την πλησιάζει και κάνει ότι είναι ξένος που ψάχνει πράγματα στην Κύπρο. Η κοπέλα τον πιστεύει και μάλιστα του δίνει το κινητό της να τηλεφωνήσει σε κάποιο φίλο του. Αυτός αρχίζει να τη φλερτάρει: «Είμαι αγενής, δεν συστήθηκα καν. Μάνος Μουτάφης», της λέει, τη ρωτάει δήθεν για το παιδί και η Δανάη του εξηγεί: «Δεν είναι δικό μου το παιδί, εγώ είμαι παιδαγωγός». Στη συνέχεια αισθάνεται ακόμα πιο φιλικά, κάθονται σε ένα παγκάκι και πιάνουν τη συζήτηση. Ο Πάτροκλος ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα επόμενα βήματά του και παράλληλα αντιμετωπίζει την οργή της Δήμητρας, κάτι που τον τρελαίνει εντελώς και για μια ακόμα φορά απελεί: «Θα φτύσεις αίμα, Αχιλλέα. Θα σε διαλύσω!».
Ετσι ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Συνεχίζει να παρακολουθεί την κοπέλα, η οποία βρίσκεται με μια παρέα σε ένα μπαρ και εξομολογείται ότι γνώρισε έναν πολύ όμορφο άντρα στην παιδική χαρά: «Το πρωί στο πάρκο που είχα πάει με τη μικρή, έπιασα κουβέντα με έναν τύπο από την Αθήνα, κορίτσια Θεός! Ψηλός, γυμνασμένος, με κάτι μάτια, έπαθα πλάκα!», τους περιγράφει και πριν τελειώσει την κουβέντα της, ο Πάτροκλος εμφανίζεται στο μπαρ δήθεν τυχαία και η Δανάη χαίρεται γιατί αυτός είναι ο άντρας που την έχει γοητεύσει.


Παράλληλα, ο Αχιλλέας μιλάει με τη Μελίνα κι εκείνη του λέει ότι τον έχει επιθυμήσει και θέλει να πάει έστω για ένα βράδυ στα Χανιά. Ο Αχιλλέας δέχεται και αφήνει τη Δανάη με την Αγάπη μόνες τους το βράδυ στο σπίτι. Ο,τι καλύτερο για να δράσει ο Πάτροκλος, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα. Η Δανάη πλέον είναι ερωτευμένη και δεν του αντιστέκεται σε τίποτα. Οταν ο Πάτροκλος της ζητάει να βρεθούν, αυτή δεν διστάζει να τον καλέσει στο σπίτι της Μελίνας και του Αχιλλέα, καθώς δεν μπορεί να φύγει επειδή κρατάει τη μικρή. Ο Πάτροκλος τρίβει τα χέρια του και σε συνεννόηση με το φίλο του στην Κύπρο σχεδιάζουν την απαγωγή της μικρής. Ο Πάτροκλος απασχολεί τη Δανάη, που είναι παραδομένη στην έρωτά του και ο φίλος του κλέβει μέσα από το σπίτι το παιδί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....