Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 689-690-691-692-693

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 689-690-691-692-693

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 689 ΕΔΩ 690 ΕΔΩ 691 ΕΔΩ
692 ΕΔΩ 693 ΕΔΩ

Επεισόδιο 689

 Ενώ ο Πάτροκλος πλησιάζει με κακό σκοπό τη Δανάη, ο Αχιλλέας αποφασίζει να αφήσει την Αγάπη στο σπίτι και να πάει στα Χανιά, προκειμένου να φέρει πίσω τη Μελίνα. Η Δανάη, όταν μείνει μόνη της με το παιδί, καλεί στο σπίτι τον Πάτροκλο για ένα ποτό. Η Αναστασία προκαλεί τον Αντρέα να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το θέμα του γάμου και αντιλαμβάνεται πως ο Αντρέας κάπου μέσα του πιστεύει πως το εμπόδιο είναι και πάλι τα συναισθήματά της για τον Ματθαίο, παρότι η ίδια τον διαβεβαιώνει για το αντίθετο. Ο Διαμαντής πηγαίνει με τη Ρενάτα στο Ηράκλειο και συνεχίζει την προσπάθειά του να τη γοητεύσει μέσα από δώρα και γενναιόδωρες παροχές. Στο μεταξύ, η Δάφνη παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έξαλλη που ο Διαμαντής δείχνει να την ξεπερνάει και να συνεχίζει τη ζωή του. Η Στέλλα στην Κύπρο, προσπαθεί να μείνει έγκυος και «κυνηγάει» τον Ματθαίο στο σπίτι, στο γραφείο και γενικά όπου τον πετύχει..

Επεισόδιο 690

Αγνοώντας η Μελίνα ότι ο Αχιλλέας έρχεται στα Χανιά, θέλοντας να της κάνει έκπληξη, ετοιμάζεται να πάει στη Κύπρο κάνοντάς του κι εκείνη.. έκπληξη. Το ζευγάρι κινδυνεύει να μην συναντηθεί κι η Βασιλική αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση μ’ ένα πολύ ακραίο τρόπο. Ο Χαρίδημος, προκειμένου να κερδίσει χρόνο έως ότου κατασταλάξει ποια θα επιλέξει για σύντροφό του, πασάρει σε Γεσθημανή και Κωνσταντίνα, το ίδιο παραμύθι πετυχαίνοντας έτσι να κρατηθούν οι δύο γυναίκες σε απόσταση μεταξύ τους. Ο Ματθαίος, χαλάει άθελά του τα σκοτεινά σχέδια του Πάτροκλου, όταν εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι του Αχιλλέα με σκοπό να κοιμηθεί εκεί. Η Μαρίνα ακούει ότι η Δήμητρα πήρε 2.000.000 απ’ τον λογαριασμό του Νεκτάριου και της επιτίθεται πλέον ευθέως. Η Κωνσταντίνα δίνει λεπτομερή περιγραφή της Ρενάτας στη Δάφνη, κάνοντάς την να σκυλιάσει ακόμα περισσότερο με τον Διαμαντή. Ο δρόμος για την ολοκλήρωση του σχεδίου του Πάτροκλου ανοίγει, όταν εκτός του Αχιλλέα, ετοιμάζεται να κατέβει στη Κρήτη κι ο Ματθαίος για να συναντήσει την Αναστασία, αφήνοντας έτσι τη φύλαξη της μικρής Αγάπης, μόνο στη Δανάη.

Επεισόδιο 691

Ο Αντρέας δείχνει την δυσαρέσκεια του στην Αναστασία για την συνάντηση της με τον Ματθαίο, αφού μοιάζει να υποψιάζεται ότι πέραν της επαγγελματικής τους σχέσης, συμβαίνει και κάτι άλλο. Ο Πάτροκλος, υποδυόμενος κάποιον άλλο, μαθαίνει από την Δανάη ότι ο Αχιλλέας θα παρατείνει την διαμονή του στην Κρήτη με την Μελίνα, άρα τώρα μπορεί να μπει στο σπίτι ανενόχλητος, όπου εκεί βρίσκεται και η μικρή Αγάπη και να προχωρήσει με τα υποχθόνια σχέδια του. Η Δήμητρα τα έχει βάλει πλέον με όλους αφού δεν έχει από πουθενά στήριξη και κατανόηση και ζητά εκδίκηση.. έτσι βρίσκει την ευκαιρία και αποκαλύπτει στην Αλίκη την παράνομη σχέση που είχε ο Χρήστος με την Κορίνα. Η Δάφνη κοντεύει να σκάσει από περιέργεια για το ποια είναι αυτή η κοπέλα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Διαμαντή και ζητά να μάθει πληροφορίες.. ενώ ο Διαμαντής κάνει ακόμα ένα βήμα για να φέρει πιο κοντά του τη Ρενάτα. Παράλληλα, η Δάφνη, βγαίνει εκτός εαυτού, όταν βρίσκει στο λαπτοπ των τριών κοριτσιών στοιχεία, ότι αυτές οι έκαναν το φωτομοντάζ του Μύρου και της Βασιλικής προκειμένου να αναστατώσουν τη ζωή της και του Μηνά ..

Επεισόδιο 692

 Ο Πάτροκλος βρίσκεται στο σπίτι του Αχιλλέα, προκειμένου να πιεί ένα ποτό με τη Δανάη, όταν ο Ματθαίος και η Στέλλα απροειδοποίητα αποφασίζουν να μείνουν κι αυτοί εκεί προκειμένου να προσέχουν την Αγάπη. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η Μελίνα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις δουλειές της, προκειμένου να επιστρέψει με τον Αχιλλέα στην Κύπρο. Ο Χρήστος λέει στην Αλίκη πως η Δήμητρα της είπε ψέματα για τη σχέση του με την Κορίνα, προκειμένου να τον εκδικηθεί. Η Αλίκη θα πάει και θα τη βρίσει, αλλά παράλληλα θα γίνει μάρτυρας μιας σκηνής που θα την τρομοκρατήσει. Ο Διαμαντής ξεκινάει σοβαρή σχέση με τη Ρενάτα, ενώ η Δάφνη απολύει τις τρεις κοπέλες από το σπίτι του Μύρου. Ο Χαρίδημος, πιάνει δουλειά στο χασάπικο και παράλληλα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη διπλή σχέση που έχει συνάψει με την Κωνσταντίνα και τη Γεσθημανή, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ο Αντρέας αποφασίζει να μιλήσει στον αστυνόμο Αρχοντάκη για το κύκλωμα τοκογλυφίας του Αλκιβιάδη.

Επεισόδιο 693

Η Άλκηστις δίνει μάχη για τη ζωή της, όταν της επιτίθεται μέσα στο σπίτι της, άνθρωπος του Αλκιβιάδη. Η Δήμητρα βλέπει τυχαία στο δρόμο τον Πάτροκλο να ερωτοτροπεί με την Δανάη και την κυριεύει το συναίσθημα της ζήλιας. Η είδηση ότι υπάρχει γιατρός που υπόσχεται να σηκώσει την Μαρίνα και πάλι στα πόδια της, δίνει τεράστια χαρά κι ελπίδα στ’ αδέλφια Ματθαίου. Στο μεταξύ ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Παύλο και στην Αναστασία, ότι ο αστυνόμος Αρχοντάκης είναι στο πλευρό του με σκοπό την εξολόθρευση του κυκλώματος τοκογλυφίας του Αλκιβιάδη, ενώ παράλληλα η επιμονή του Αλκιβιάδη να επιστρέψει ο Σήφης στα Χανιά, τον φέρνει σε συνεχή κόντρα με τον Διαμαντή. Ο Μηνάς δέχεται το φλερτ μιας αιθέριας ύπαρξης κι αναπτερώνετε το ηθικό του. Η Μελίνα, ελεύθερη πλέον απ’ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στα Χανιά, ετοιμάζεται με χαρά να επιστρέψει στη Κύπρο, στο πλευρό του αγαπημένου της Αχιλλέα. Ματθαίος και Αναστασία έρχονται ολοένα και πιο κοντά κι είναι πλέον θέμα χρόνου να ενώσουν τις ζωές τους.. ίσως αυτή τη φορά για πάντα. Και ο Πάτροκλος καραδοκεί για μία ακόμη φορά στο σπίτι του Αχιλλέα…

Τα επόμενα επεισόδια 694-695-696-697-698 ΕΔΩ
699-700-701-702-703 ΕΔΩ
704-705-706-707-708 ΕΔΩ

Επεισόδια

682 ΕΔΩ
683 ΕΔΩ

684 ΕΔΩ
685 ΕΔΩ
686 ΕΔΩ
687 ΕΔΩ
688 ΕΔΩ
689 ΕΔΩ
690 ΕΔΩ
691 ΕΔΩ
692 ΕΔΩ
693 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηλεκτρονική ψηφοφορία: Ποιο είναι το καλύτερο σήριαλ της φετινής χρονιάς;

Μπρούσκο: Κλέβουν το παιδί της Μελίνας και του Αχιλλέα

Ανατροπή βόμβα στο Μπρούσκο! Η Αναστασία μένει ξανά έγκυος από τον…Ματθαίο!!!

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...