Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 684-685-686-687-688

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 684-685-686-687-688

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 684 ΕΔΩ 685 ΕΔΩ 686 ΕΔΩ
687 ΕΔΩ 688 ΕΔΩ

Επεισόδια 684

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνάνε μεγάλη λαχτάρα με την εξαφάνιση της μικρής Αγάπης και αναστατώνουν τον κόσμο για να τη βρουν. Στο μεταξύ, στα Χανιά ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη, αφού συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα προς το παρόν για να εκδικηθούν τον Σήφη, μεθοδεύουν την εξόντωση της Άλκηστις, την οποία σκοπεύουν να σκοτώσουν. Ο Διαμαντής, έχει γοητευτεί από τη νεαρή Ρενάτα και την πηγαίνει για φαγητό, προκειμένου να τη γνωρίσει καλύτερα, ενώ στην Αθήνα ο Μύρος και ο Χαρίδημος προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσεγγίσουν τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα. Στα Χανιά, οι τρεις κοπέλες που δουλεύουν στο σπίτι του Μύρου, στήνουν μια ίντριγκα και στέλνουν στον Μηνά μια φωτογραφία με τον Μύρο σε τρυφερό στιγμιότυπο με τη Βασιλική. Το στενό περιβάλλον του Ματθαίου συμβουλεύει τη Στέλλα να προσπαθήσει να μείνει έγκυος εν αγνοία του Ματθαίου, γιατί πιστεύει ότι ένα καινούργιο μωρό, θα τον βγάλει από το πένθος του αδικοχαμένου γιού του. Και η εξαφάνιση της Αγάπης και το μυστήριο λύνεται με «μοναδικό» τρόπο…


 Επεισόδια 685

Ο Νεκτάριος αποφασισμένος να τα βρει με την Μαρίνα, την πλησιάζει ξανά κι αυτή τη φορά κατορθώνει ν’ αγγίξει ευαίσθητες χορδές της κόρης του. Το ενδιαφέρον του Διαμαντή για την Ρενάτα, γίνεται αντιληπτό απ’ τον Πάτροκλο, ο οποίος κάνει αμέσως τις πρώτες κινήσεις για ν’ αποτρέψει τα χειρότερα. Ο Χαρίδημος, κατορθώνει να πάρει σχετικά εύκολα «άφεση αμαρτιών» απ’ την Κωνσταντίνα, σ’ αντίθεση με τον Μύρο που δεινοπαθεί να πείσει την Δάφνη να τον δεχτεί ξανά στη ζωή της. Ο Μηνάς αρνείται να δεχτεί ότι η φωτογραφία που του στείλανε είναι προϊόν φωτομοντάζ κι η Βασιλική καλείται ν’ αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Η Αναστασία προτείνει στην Άλκηστη ν’ αναλάβει το project της Μελίνας για τον οινοτουρισμό κι εκείνη δέχεται, λύνοντας έτσι τα χέρια της Μελίνας και μειώνοντας τον χρόνο επιστροφής της, κοντά στον αγαπημένο της Αχιλλέα. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, ένα τηλεφώνημα του Σήφη μες στη νύχτα αναστατώνει τον Αχιλλέα. 


Επεισόδια 686

Η Βασιλική με την Μελίνα προσπαθούν να πείσουν τον Μηνά, ότι η υπόθεση με τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια σε τρυφερή στιγμή με τον Μύρο είναι στημένη.. εκείνος όμως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει για τον παράνομο δεσμό του Μύρου και της Βασιλικής, με αποτέλεσμα να γίνουν όλοι άνω – κάτω! Από την άλλη η Βασιλική υποψιάζεται τις 3 κοπέλες που δουλεύουν για τον Μύρο και πηγαίνει να τις αντιμετωπίσει. Ο Νεκτάριος και η Δήμητρα έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση άλλη μια φορά, αφού ενώ εκείνος προσπαθεί να λύσουν τον γάμο τους πολιτισμένα, εκείνη δείχνει να την ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό. Στη συνέχεια βρίσκει την ευκαιρία να βρεθεί μόνος με την Μαρίνα και να την βοηθήσει σιγά σιγά να δει τα πράγματα πιο ήρεμα και καθαρά.. Επίσης σε συζήτησή που έχει με την Χρυσάνθη, αντιλαμβάνεται πως η ίδια γνώριζε για την σχέση της Δήμητρας και του Πάτροκλου και του το έκρυβε.. Εν τω μεταξύ ο Πάτροκλος, πηγαίνει απροειδοποίητά στο σπίτι των Ματθαίων και εκείνη τον διώχνει με τον χειρότερο τρόπο .. Έτσι εκείνος πηγαίνει να βρει τον Αχιλλέα, αποφασισμένος να τα βάλει μαζί του γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο. Η Άλκηστις ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για να συναντήσει τον Σήφη, ο Αλκιβιάδης όμως έχει ήδη ειδοποιήσει τα παλικάρια του για να μάθουν την πτήση της….

Επεισόδια 687

Η προκλητική έφοδος του Πάτροκλου στο σπίτι του, αναγκάζει τον Αχιλλέα να καλέσει την αστυνομία, ενώ παράλληλα καταλαβαίνει ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη γι΄ αυτό προειδοποιεί και τον Νεκτάριο. Στα Χανιά, η Αναστασία προσκολλάται όλο και πιο πολύ στη μικρή Στεφανία, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο του χαμού του δικού της παιδιού. Ο Αντρέας θα της ζητήσει για μια ακόμα φορά να παντρευτούν και η απάντησή της, θα τον κάνει έξαλλο. Η Χρυσάνθη αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να συμπαρασταθεί στον Νεκτάριο και να του δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την μέχρι τώρα στάση της στην υπόθεση του Πάτροκλου και της Δήμητρας. Από τη δική της πλευρά, η Μαρίνα συνδυάζει τα γεγονότα του παρελθόντος και αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα γεγονότα δεν είναι όπως της τα παρουσιάζει η μαμά της. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος αρχίζει να παρακολουθεί στο πάρκο τη μικρή Αγάπη, με την καινούργια της νταντά, τη Δανάη.


Επεισόδιο 688
Ο Πάτροκλος, ρισκάροντας να τον ανακαλύψει ο Αχιλλέας, βρίσκει τρόπο να προσεγγίσει και να γοητεύσει την Δανάη, δίνοντάς της ψεύτικο όνομα και στοιχεία. Παράλληλα, η Χρυσάνθη, δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Νεκτάριο και η σχέση τους αποκαθίσταται. Ο Ανδρέας, περνάει τη νύχτα του σε ξενοδοχείο, θιγμένος απ’ την άρνηση της Αναστασίας στη πρόταση γάμου που της έκανε. Ο Χαρίδημος συναντάει τη Γεσθημανή σκοπεύοντας να δώσει τέλος στο ειδύλλιό τους, εκείνη όμως με την στάση της τον αποτρέπει. Η αφηρημάδα του Αχιλλέα, να ξεχάσει το κινητό του, πυροδοτεί τη ζήλια της Μελίνας. Η Μαρίνα, ανακαλύπτει στο κινητό της Δήμητρας κλήσεις του Πάτροκλου, συνειδητοποιεί την αλήθεια και ζητάει απ’ τον Νεκτάριο να συναντηθούν. Προς μεγάλη της έκπληξη, η Αλίκη δέχεται τηλεφώνημα απ’ την Κορίνα, η οποία ετοιμάζεται να της αποκαλύψει ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Χρήστο. Αγνοώντας τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά του απ’ το μίσος του Πάτροκλου, ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να ταξιδέψει για ένα βράδυ στα Χανιά, κάνοντας το χατίρι της Μελίνας και αφήνοντας τα παιδιά μόνα τους με την καινούργια παιδαγωγό την Δανάη….

Τα επόμενα επεισόδια 689-690-691-692-693 ΕΔΩ
694-695-696-697-698 ΕΔΩ

Επεισόδια

677 ΕΔΩ
678 ΕΔΩ

679 ΕΔΩ
680 ΕΔΩ
681 ΕΔΩ
682 ΕΔΩ
683 ΕΔΩ
684 ΕΔΩ
685 ΕΔΩ
686 ΕΔΩ
687 ΕΔΩ
688 ΕΔΩ
689 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρούσκο: Κλέβουν το παιδί της Μελίνας και του Αχιλλέα

Ανατροπή βόμβα στο Μπρούσκο! Η Αναστασία μένει ξανά έγκυος από τον…Ματθαίο!!!

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ