Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 679-680-681-682-683

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 679-680-681-682-683
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 679 ΕΔΩ 680 ΕΔΩ 681 ΕΔΩ
682 ΕΔΩ 683 ΕΔΩ

Επεισόδιο 679

 Η εξαφάνιση του Σήφη στην Ιταλία, δημιουργεί πανικό στην οικογένειά του, καθώς το μυαλό όλων πάει στην μανία για εκδίκηση, που οδηγεί τον Αλκιβιάδη στα άκρα. Παράλληλα στην Κύπρο, η κατάσταση ανάμεσα στον Νεκτάριο και τη Δήμητρα είναι έκρυθμη και ο Ματθαίος προσπαθεί να συγκρατήσει τον Νεκτάριο για να μην αντιδράσει με τρόπο βίαιο απέναντί της. Ο Αχιλλέας, από τη δική του πλευρά, δείχνει να το διασκεδάζει με τα δυο μωρά τα οποία τον κάνουν ό,τι θέλουν και λόγω της απουσίας της Μελίνας, η κατάσταση στο σπίτι έχει ξεφύγει εντελώς. Η Δάφνη απογοητευμένη από την αντίδραση του Μύρου όταν μαθαίνει για το παρελθόν της, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα Χανιά και να μετακομίσει στην Αθήνα. Στο μεταξύ ο Μηνάς, συνεχίζει να χαστουκίζει τις τρεις κοπέλες πρωί, μεσημέρι και βράδυ! Η Στέλλα για τους δικούς της λόγους ξαναπέφτει στην δίνη των φοβιών της, αλλά πλέον ο Ματθαίος δεν έχει το κουράγιο να την αντιμετωπίσει.
Επεισόδιο 680
 Ο Ανδρέας ενοχλείται όταν αντιλαμβάνεται ότι στο μυαλό και στη ψυχή της Αναστασία, είναι βαθιά ριζωμένη η μορφή του Ματθαίου. Παράλληλα, οι ακραίες αντιδράσεις της Δήμητρας, αναγκάζουν τον Ματθαίο να φύγει απ’ το σπίτι και να φιλοξενηθεί στου Αχιλλέα. Η Μελίνα με τη Βασιλική, προσπαθούν ν’ αποτρέψουν τη Δάφνη να εγκαταλείψει τα Χανιά και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ο Διαμαντής της ζητάει για μια ακόμα φορά να ξανασμίξουν. Προκειμένου να εξασφαλίσει, μια δουλειά για τον Χρήστο στα Χανιά, η Αλίκη πέφτει στην ανάγκη της Γεσθημανής, ενώ την ίδια στιγμή ο Χρήστος στήνει ένα κόλπο για να ξεφορτωθεί μια και καλή την Κορίνα. Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα επιστρέφει στη Κρήτη και παίρνει μια πρώτη πικρή γεύση των όσων μεσολάβησαν κατά την απουσία της. Η Δήμητρα τυφλωμένη από μίσος, δεν διστάζει ν’ αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό του Νεκτάριου, ενώ η Μελίνα χάνει τον έλεγχο όταν ο Αχιλλέας της ομολογεί πως έχει «παραστρατήσει»…. Ο Πάτροκλος μαθαίνει τον τόπο διαμονής του Σήφη στην Ιταλία και μαζί με τον Αλκιβιάδη αποφασίζουν να τον βγάλουν απ’ τη μέση….

Επεισόδιο 681
Η Μελίνα με την επιστροφή της στην Κύπρο, μένει έκπληκτη με την κατάσταση στο σπίτι και δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει, ή να κλάψει με τις «κακές συνήθειες» του Αχιλλέα και των δυο μωρών. Από την άλλη μεριά, ο Νεκτάριος ξαναφέρνει με το ζόρι τη Μαρίνα στο σπίτι των Ματθαίων και για μια ακόμα φορά έρχεται αντιμέτωπος με τον ανεξέλεγκτο θυμό της, τον οποίον τροφοδοτεί συνέχεια η Δήμητρα. Στα Χανιά, ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο σχεδιάζουν ένα σατανικό σχέδιο για την εξόντωση του Σήφη και της Άλκηστης. Η Κωνσταντίνα με την επιστροφή της στην Κρήτη μαθαίνει για την ερωτική σχέση του Χαρίδημου με τη Γεσθημανή, γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να φύγει με τη Δάφνη στην Αθήνα. Ο Αντρέας αποφασίζει να υποχωρήσει για μια ακόμα φορά απέναντι στην Αναστασία, αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια για τον Ματθαίο και την Αναστασία που για μια ακόμα φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια του άρρηκτου δεσμού που θα τους συνδέει για πάντα και δεν τους αφήνει να συνεχίσουν τις ζωές τους χωριστά.

Επεισόδιο 682

Ο Αλκιβιάδης, θέτει το σχέδιό του σ’ εφαρμογή και παριστάνοντας τον μετανιωμένο πείθει σχεδόν τους πάντες, πλην του Ανδρέα, για τις καλές του προθέσεις απέναντι σε Σήφη και Άλκηστη. Η βαθιά αγάπη θα ενώσει για μία ακόμη φορά Ματθαίο και Αναστασία, ενώ την ίδια στιγμή στη Κύπρο, η Στέλλα εκφράζει στην Αλεξάνδρα την επιθυμία της ν’ αποκτήσει παιδί από τον Ματθαίο. Σε μια βόλτα στο κτήμα Δημοσθένους, η Μελίνα συναντιέται με τη Δήμητρα και δέχεται τα πυρά της. Η Κωνσταντίνα κι η Δάφνη, προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στην Αθήνα, τίποτα όμως δεν δείχνει να τις ικανοποιεί. Παράλληλα στα Χανιά, ο Μηνάς χρησιμοποιώντας την πονηριά του, κατορθώνει να ξεσηκώσει τον Μύρο και τον Χαρίδημο να φύγουν για Αθήνα. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας, δεν εμποδίζει τον Διαμαντή, να δείξει το πόσο έχει γοητευτεί απ’ την νεαρή ασφαλιστική σύμβουλο, την Ρενάτα. Αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά της Δήμητρας, ο Αχιλλέας αποφασίζει να την ξεσκεπάσει στα μάτια όλων και τους οδηγεί στο σπίτι του Πάτροκλου, όπου το θέαμα που θ’ αντικρίσουν είναι σοκαριστικό. Πιάνουν την Δήμητρα με τον Πάτροκλο στο κρεβάτι….

Επεισόδιο 683

Ο Νεκτάριος εξαγριωμένος με το θέαμα που αντίκρισε πηγαίνει να επιτεθεί στον Πάτροκλο, εκείνος όμως βγάζει ένα σουγιά και απειλεί να το χρησιμοποιήσει.. Τότε μπαίνει στη μέση ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας και ακολουθεί μια μάχη μεταξύ τους. Η Δήμητρα τώρα φοβάται ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη θα χάσει την κηδεμονία των παιδιών της και κατηγορεί τον Πάτροκλο για αυτό.. έτσι εκείνος παίρνει την απόφαση ότι ήρθε η ώρα να εκδικηθεί με τον χειρότερο και πιο σκληρό τρόπο τον Αχιλλέα. Από την άλλη η Μελίνα προσπαθεί να αποτρέψει την Αλεξάνδρα στο να προσεγγίσει την Μαρίνα προκειμένου να την πείσει να γνωρίσει τον αδερφό της. Ο Αλκιβιάδης έχει μετακομίσει από το σπίτι και δείχνει ήρεμος και συνεργάσιμος έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να βγάλει από τη μέση την Άλκηστη να στρέψει τις υποψίες αλλού. Ο Διαμαντής δείχνει να έχει γοητευτεί πολύ από την νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του.. ενώ η Δάφνη με την Κωνσταντίνα βασανίζουν όλο και πιο πολύ τον Χαρίδημο και τον Μύρο στην Αθήνα, αφού έχουν καταλάβει ότι αυτοί οι δυο τις παρακολουθούν. Η Μελίνα είναι έτοιμη για το ταξίδι της στην Κρήτη με την μικρή Αγάπη, όμως όταν έρχεται η στιγμή για την αναχώρηση τους στο αεροδρόμιο, η μικρή είναι εξαφανισμένη….

Τα επόμενα επεισόδια 684-685-686-687-688 ΕΔΩ
689-690-691-692-693 ΕΔΩ

Επεισόδια

666 ΕΔΩ
667 ΕΔΩ
668 ΕΔΩ
669 ΕΔΩ
670 ΕΔΩ
671 ΕΔΩ
672 ΕΔΩ
673 ΕΔΩ
674 ΕΔΩ
675 ΕΔΩ
676 ΕΔΩ
677 ΕΔΩ
678 ΕΔΩ
679 ΕΔΩ
680 ΕΔΩ
681 ΕΔΩ
682 ΕΔΩ
683 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπρούσκο: Κλέβουν το παιδί της Μελίνας και του Αχιλλέα

Ανατροπή βόμβα στο Μπρούσκο! Η Αναστασία μένει ξανά έγκυος από τον…Ματθαίο!!!

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ