Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 21/2/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 21/2/2017
Κριός

Γενικά
Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν την επικοινωνία του ζωδίου σου σε κοινωνικό επίπεδο, γεγονός που θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα, πολλά προβλήματα που θα προκύψουν θα χρειαστούν τη δική σου μεσολάβηση για να λυθούν. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και δώσε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Ταύρος

Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Ταύρε, δεν προβλέπεται να ικανοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παράλογες εξάρσεις που μπορούν να φέρουν επικίνδυνα αποτελέσματα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν να αιωρούνται, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να απαλλαγείς οριστικά από καταστάσεις που δεν σε οδηγούν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις στο ταίρι σου πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις. Κάν’ το, γιατί αυτό θα ισορροπήσει τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και με την ευστροφία σου θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται. Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Ασυνεννοησία θα επικρατεί σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις, οδηγώντας σε αδιέξοδο. Παρ’ όλα αυτά, το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει στο ζώδιό σου αρκετές ικανοποιήσεις. Μία ευχάριστη περίοδος θα ακολουθήσει, την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για ψυχαγωγία και ξεκούραση που σου έχει λείψει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην χαθείς σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί θα φορτίσεις και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση προκειμένου να τελειώσεις πιο γρήγορα κάποια πράγματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.

Καρκίνος

Γενικά
Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του ζωδίου σου και η ιδιαίτερη απόδοσή σου στα δύσκολα, θα σου δώσουν το προβάδισμα και θα βελτιώσουν δραστικά τις συνθήκες της ζωής σου. Οι ικανοποιήσεις θα είναι πολλές, το πρόγραμμα δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε όλα με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Λέων

Γενικά
Οι άσχημες σκέψεις του παρελθόντος σε ακολουθούν εμποδίζοντας τις μελλοντικές σου κινήσεις. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, υποστηρίζοντας πιο σταθερά τις επιδιώξεις σου, ούτως ώστε να καταφέρεις όσα επιθυμείς, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τη δυναμική δράση του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αρκετά καλά επίπεδα κινούνται τα επαγγελματικά σου, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά απόφυγε να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.

Παρθένος

Γενικά
Η οικογένεια και τα πολλά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά πηγαίνουν πίσω κάποια ζητήματα που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Παρθένε. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό, ειδάλλως θα βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση, από την οποία δεν θα ξεφύγεις χωρίς συνέπειες. Κάποιο άτομο από το παρελθόν πρόκειται να εμφανιστεί αναπάντεχα και να σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Ζυγός

Γενικά
Η φυσική κατάσταση και η διάθεσή σου βελτιώνονται, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά παράλληλα καλό θα είναι να φροντίσεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα. Δείξε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς, γιατί είναι πιθανόν να υπάρξουν επιπλοκές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στενοχωρούν ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, προκειμένου να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που παραμένουν προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Η στιγμή είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου προκειμένου να βάλεις σε τάξη ζητήματα που καθυστερούν. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Απόφυγε σημαντικές αλλαγές και περιορίσου σε μια ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Αξιοποίησε τη μεγάλη σου εξυπνάδα, ώστε να ξεπεράσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη όρεξη για αλλαγές προκειμένου να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Οικονομικά, η σημερινή μέρα θα φέρει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Τοξότης

Γενικά
Η πρόσφατη στασιμότητα έφερε εντάσεις και δυσκολίες για το ζώδιό σου, οι οποίες δεν σε βρήκαν κατάλληλα προετοιμασμένο. Η υπερκόπωση και το υπερβολικό στρες ήταν τα αναμενόμενα επακόλουθα. Χαλάρωσε και προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα πράγματα, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η καλή συμπεριφορά και η συμπαράσταση που θα σου δείξει το ταίρι σου, θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε ένα σωστό πρόγραμμα.

Αιγόκερως

Γενικά
Τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, αργούν ακόμη να ξεκαθαρίσουν, γι’ αυτό μην βιάζεσαι και απόφυγε απότομες κινήσεις που θα είχαν πιθανόν μοιραία αποτελέσματα. Η αγωνία σου είναι δικαιολογημένη, αλλά προσπάθησε να την μετριάσεις. Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου και θα δεις να προωθούνται και κάποια στάσιμα θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.

Υδροχόος

Γενικά
Οι πλανήτες απαιτούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τις οποίες καθυστερείς, αλλά ταυτόχρονα διευκολύνουν αρκετά το ζώδιό σου, βελτιώνοντας την επικοινωνία και τη συνεννόηση με όσους είναι απαραίτητο. Τα πράγματα συνεχίζουν να βελτιώνονται και οι στόχοι σου έχουν πλέον εμφανή διαδρομή προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στα επαγγελματικά σου. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Γενικά
Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου και οι επιδιώξεις σου αρχίζουν να μπαίνουν στον δρόμο της ολοκλήρωσης. Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί μέσα από μία σειρά αλλαγών που θα τακτοποιήσει τις καταστάσεις με συναρπαστικό τρόπο. Μην παραμελείς τον εαυτό σου, γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις σήμερα καμιά οικονομική συναλλαγή που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά αρχίζουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ