Ο Γκάρυ Ροντρίγκεζ έφυγε, Αθανασιάδης και Κάμπος δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση, ο μόνος παίκτης που έχει σχέση με το γκολ ανεξήγητα δεν παίζει σχεδόν ποτέ ( ο Ίβιτς θυμήθηκε τον Φακούντο Περέιρα στο 86΄ ενώ η ομάδα του είχε χάσει ένα τσουβάλι γκολ) ε αν δεχθεί κάποιο τέρμα μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα το πέτυχε, ήταν πολύ τυχερός, είχε στο τέρμα ένα εκπληκτικό Πασχαλάκη και παρά την εικόνα αδύναμης ομάδας που παρουσίασε (δέχθηκε πάρα πολλές φάσεις, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα) κατόρθωσε κι αυτός να φύγει νικητής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι αριθμοί για ακόμη ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν σαφέστατα υπέρ του: 28 τελικές (οι 17 προς την εστία), 17 αποκρούσεις ο αντίπαλος τερματοφύλακας και 70%-30% κατοχή της μπάλας, ΄ομως ο Τζημόπουλος ήταν αυτός που βρήκε στόχο κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Ιωαννίνων που ξαναμπήκε στην πεντάδα.
Ο Δικέφαλος μετά και τη σημερινή του ήττα συνεχίζει να βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να βρει κάποιους παίκτες να σκοράρουν για να μπορέσει να μπει στην πεντάδα.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top