Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το κρύβει ο Λεβέντης;

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επίθεση από το βήμα της Βουλής του Βασίλη Λεβέντη προς τον Κώστα Καραμανλή, τον πρώτο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης που είπε την αλήθεια στους πολίτες και μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με μία αναφορά που άνοιξε μία βεντάλια από ερωτήματα σχετικά με τη σκοπιμότητά της στη συγκεκριμένη συγκυρία, προσπάθησε να πει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «θα έπρεπε να είναι στη φυλακή» για το έλλειμμα.

Και μιλώντας για συγκυρία, είναι τυχαίος ο χρόνος που επέλεξε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος αρχικά φλέρταρε τόσο στενά με τον κ. τσίπρα, σε σημείο που είχε χαρακτηριστεί ως δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, να επιτεθεί στον κ. Καραμανλή, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια και που όλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για το «φούσκωμα» του ελλείμματος επιχειρεί να ανακάμψει δριμύτερος στην πολιτική ζωή του τόπου; Όταν εκκρεμεί η δίκη του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και εκλεκτού του κ. Παπανδρέου, Ανδρέα Γεωργίου, για την παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων της χώρας;

Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ